Šta je novo?

Counter- Strike 2

Nestade ARMS RACE :cry:

ja jedva imam 90 fps ne znam sto dok cs go imao 300 fps ?
Ima dosta dropova laguje dosta samo igra fps cas 30 cas 100 fps
Ja imam rayzen 3800x i 2060
U meniju mi stoji 120fps kada pokrenem competitiv pocne igra ide od 320 do 350 fps
Sredice oni to novim apdejtovima

^Ako imas Readeon grafiku, perfomance overlay radi za sve pare.
Riva tuner nece.

FPS merite u svim steam igrama tako sto u steam izaberete steam/settings/In Game i tu stavite "In-game fsp counter" birate ugao gde se prikazuje i stavite high contrast da bude zelen.
Sto se menija tice fps je u njemu i pre bio ogranicen na 120fps. Igra u ovom stanju nalazost dosta "kaznjava" RX580 grafike koje se vrte oko 70-80fps u full detaljima u 1080p. Na low detaljima je to bar 2-2.5x bolje. 1070 se vrti oko 130-150 u full detljima u 1080p. 1060 je na oko 100-120. Rx 6600 je na 140-150. Treba malo da ispeglaju stvari kada su AMD karte u pitanju.

Jel moze neko da potvrdi imam problem kad udjem u video podesavanja i stavim rezluciju 2560x1440 daje mi samo 60 Hz i 120Hz ref rete zasto? a monitor mi radi na 170 Hz.

Koja grafika je u pitanju?
Proveri mod da li je windowed, full screen windowed ili full screen. Probaj to da menjas pa vidi sta nudi tada. Takodje kad to promenis ne bi bilo lose da izadjes iz igre i ucitas ponovo cisto da izbegnes da nesto ne brlja.

Rx 6600 je na 140-150.
Код мене на i5-10400 + RX6600 и детаљима на High углавном држи око 200-250 на Dust2. Повремено се спусти типа до 130-150 али и даље је све прилично глатко и угодно за играње.

Very high detalji, ne high. Ima razlike oko 40-50%. Mislim da V. high u odnosu na high ne opravdavaju razliku u smislu kvaliteta grafike, jednostavno je neprimetna razlika, a dodatnih 40-50% fps je itekako osetno.

Koja grafika je u pitanju?
Proveri mod da li je windowed, full screen windowed ili full screen. Probaj to da menjas pa vidi sta nudi tada. Takodje kad to promenis ne bi bilo lose da izadjes iz igre i ucitas ponovo cisto da izbegnes da nesto ne brlja.

RX590 je grafa. Probao sam sve i reinstalirao sam igru nudi mi samo 60 i 120Hz na 2k a kad prebacim na drugu rezoluciju full hd onda daje 170. Do cega li moze da bude?

I5-7400, Nvidia GTX 1050, 2GB DDR5. Isprobao igricu na windows 10. FPS od 100-130. Difoltna video podešavanja. Rezolucija 1980x1020. Kada stavim na low, video podešavanja, dobijem na fps-u nešto malo, al zato blur efekat prisutan. Na difolt podešavanjima, neznatno.
Što se linuxa tiče, Nvidia drajver 525 i csgo2 nisu u velikoj ljubavi. Sad ću da isprobam drajver u verziji 535, pa javljam utiske.

RX590 je grafa. Probao sam sve i reinstalirao sam igru nudi mi samo 60 i 120Hz na 2k a kad prebacim na drugu rezoluciju full hd onda daje 170. Do cega li moze da bude?
Mozda vredi da probas sledece. Postavi u opcijama igre full screen. Zatim izadji iz igre i pronadji lokaciju exe fajla igre i cekiraj Disable fullscreen optimizations

Disable Fullscreen Optimizations for a Specific Application​

If you want to disable fullscreen optimizations for a specific application, this part is helpful for you. We will show you how to disable full screen optimization for a specific application.

Now, here is the tutorial.

1. Right-click the application that you want to disable full optimizations.
  2. Then choose Properties.
  3. Then go to the Compatibility tab.
  4. Check the option Disable fullscreen optimizations.
1696105013005.png

Najvise padaju frejmovi kad stisnes tab :) meni ide oko 300-350 na i7 11700 i 3080.
Nikada nisam igrao CSGO , sad sam se sa 1.6 lako prebacio na dvojku. Sta sam primetio do sad, ogromna su prednost automatske puske sa snajperom.

Sta se dobija prime statusom tacno? Da li se ide na bolje servere sa manje cheater-a ili...?
I koliko traje taj prime?
Pojma nemam kako to funkcionise

Sta se dobija prime statusom tacno? Da li se ide na bolje servere sa manje cheater-a ili...?
I koliko traje taj prime?
Pojma nemam kako to funkcionise
Upravo tako, dobijas matchmaking samo sa igracima koji imaju prime, manja verovatnoca cheater-a u igru, traje zauvek.

Zahvaljujem

Da li se promenilo nešto oko pravila,banovan sam pre jedno 5g da li bi moglo nekako da se sredi vac ban da se skine?

^napravi novi account. Vac je trajan

Na linuxu igrica radi sa Nvidia 535 drajverom. Izvlači oko 100 frejmova, na Dust 2 i Mirage. Ostale mape manje, oko 90. Ima nagle padove fps-a, sa 100 ume da padne na 20 u toku igre. Nije još optimizovana igrica. Limited test na Linuxu. Moramo još malo sačekati.

Vrh Dno