Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 165
^^Moze ako ima mapa de_coh
ja jedva imam 90 fps ne znam sto dok cs go imao 300 fps ?320 fps imam u cs go 2
Ja imam rayzen 3800x i 2060ja jedva imam 90 fps ne znam sto dok cs go imao 300 fps ?
Ima dosta dropova laguje dosta samo igra fps cas 30 cas 100 fps
Kamo meris FPS u cs go ?ja jedva imam 90 fps ne znam sto dok cs go imao 300 fps ?
Ima dosta dropova laguje dosta samo igra fps cas 30 cas 100 fps
imam graficku nvidia preko njega se moze meri fps ili preko msi afterburnerKamo meris FPS u cs go ?
Preko nekog programa ili kucas ko ja u konzolu pa ti izbaci na ekran?
Kad udjes u cs go otvori konzolu i ukucaj cl_showfps 1 i vidi kad idjes u detmec ili kompetitiv dok igras koliko ti pokazuje fps na ekranuimam graficku nvidia preko njega se moze meri fps ili preko msi afterburner
Код мене на i5-10400 + RX6600 и детаљима на High углавном држи око 200-250 на Dust2. Повремено се спусти типа до 130-150 али и даље је све прилично глатко и угодно за играње.Rx 6600 je na 140-150.
Koja grafika je u pitanju?
Proveri mod da li je windowed, full screen windowed ili full screen. Probaj to da menjas pa vidi sta nudi tada. Takodje kad to promenis ne bi bilo lose da izadjes iz igre i ucitas ponovo cisto da izbegnes da nesto ne brlja.
Mozda vredi da probas sledece. Postavi u opcijama igre full screen. Zatim izadji iz igre i pronadji lokaciju exe fajla igre i cekiraj Disable fullscreen optimizationsRX590 je grafa. Probao sam sve i reinstalirao sam igru nudi mi samo 60 i 120Hz na 2k a kad prebacim na drugu rezoluciju full hd onda daje 170. Do cega li moze da bude?
samo u ovoj igri ili i u drugim?Jel moze neko da potvrdi imam problem kad udjem u video podesavanja i stavim rezluciju 2560x1440 daje mi samo 60 Hz i 120Hz ref rete zasto? a monitor mi radi na 170 Hz.
samo u ovoj igri ili i u drugim?
hdmi ili dp?
Upravo tako, dobijas matchmaking samo sa igracima koji imaju prime, manja verovatnoca cheater-a u igru, traje zauvek.Sta se dobija prime statusom tacno? Da li se ide na bolje servere sa manje cheater-a ili...?
I koliko traje taj prime?
Pojma nemam kako to funkcionise
Meni samo to daje kaže moram da odigram 12 krugova sa botovima trening...Ima trening misija na pocetku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari