Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ovaj ruter imam iz Supernove do skoro je sve radilo normalno zadnjih 4,5 dana nikako čak ni na dva metra od njega nista..na ostalim telefonima od ukućana radi savršeno.. definitivno je nešto do telefona 🤔
Jesi probao Reset network settings?

@milke86 ne da obrišeš sve mreže nego uradiš reset mreža. Možda me nisi razumeo ili ja tebe evo link na šta sam mislio

Kome uopšte treba 120hz screen recording :D Ubacuju čisto da su ubacili nešto novo.

Društvo jel imao ko problema sa wifi? Postavio sam svoj s23u pored S9+ od Majke i merim brzinu. Na S9 kuje 90 na S23u jedva 3..i to nekoliko puta merio isto. Restartovao svoj telefon ali nista opet isto..
Ja sam imao problem sa wifi 6 ruterom. Reseno tako sto sam na ruteru ukljucio 160 MHz bandwith. Sad brzina kao na kablu.

Nema razlike, uveče sam namestio sve prebacio sa Ultre i nemogu da prestanem da držim telefon u ruci koliko je zgodniji od Ultre. A kamere sigurno neću videti razliku, naprimer ja samo video cepam kad idemo negde i editujem onda kao reel i gotovo. Ali i slike pravim, ali mislim kad sam bio zadovoljan i sa S23 malim što se fotografije tiče, biću zadovoljan i sa S23+.
Ultra je baš za mali broj ljudi, ako pričamo o realnim potrebama. A kad se sve sagleda, meni se isplati prelazak sa Ultre na S23+ jer baš malo gubim a dobijem komfort.
Mali s23 i S23 plus imaju identicne kamere

^ jedino možda još factory reset. Ako se i tad bude manifestovalo onda nema druge nego reklamacija.

Ovaj ruter imam iz Supernove do skoro je sve radilo normalno zadnjih 4,5 dana nikako čak ni na dva metra od njega nista..na ostalim telefonima od ukućana radi savršeno.. definitivno je nešto do telefona 🤔
Da li si siguran da su svi telefoni koje upoređuješ na 5 GHz wifi? Možda se tvoj poslednjih dana nakačio na 2.4 GHz, a ostali su na 5GHz?

Pozdrav ekipa. Imam problem sa ekranom na S23 Ultra. Pojavili su se neki krugovi , 4 kruga koja se vide kad je ekran prljav i ugasen , a kada se ocisti , ne vide se uopste. Ali ako predjem prstom preko ociscenog dijela , na tom istom mjestu se ukaze krug. Ili kada je ekran cist i ako se duva u njega, opet se pojave krugovi na istim mjestima. Kada je ekran ukljucen ne vide se krugovi. Telefon nema zastitnu foliju ili staklo , star je svega 3 mjeseca. Kao da je problem sa oleo premazom.. Da li ovo moze da napravi neki problem , osim te estetike , moze li se siriti ili desiti neko drugo ostecenje ekrana ? Da li da reklamiram prodavcu ?

Prilozi

• Screenshot_20230927_174142_Gallery.jpg
    Screenshot_20230927_174142_Gallery.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 126
Vrv u novembru ce da sibnu

Isto, odlicno radi...samo mi se cini da tipa reddit i instagram malo laguju, al vise je do same app i optimizacije nego do os...
Jos jedna, dve bete i verujem da ce da pustaju
reddit laguje na kom god androidu (ako pricamo o ofisl appu), instagram imas myinsta/instader koji manje bloata imaju, meni oni skroz utegnuto rade

reddit laguje na kom god androidu (ako pricamo o ofisl appu), instagram imas myinsta/instader koji manje bloata imaju, meni oni skroz utegnuto rade
Koristio sam instader, nego ne znam, sve nesto kao ajde da si budem ovu zvanicnu, a i mislim d aje starija verzija...mada razmislicu opet da je pustim mozda bude bolje radilo

Pozdrav ekipa. Imam problem sa ekranom na S23 Ultra. Pojavili su se neki krugovi , 4 kruga koja se vide kad je ekran prljav i ugasen , a kada se ocisti , ne vide se uopste. Ali ako predjem prstom preko ociscenog dijela , na tom istom mjestu se ukaze krug. Ili kada je ekran cist i ako se duva u njega, opet se pojave krugovi na istim mjestima. Kada je ekran ukljucen ne vide se krugovi. Telefon nema zastitnu foliju ili staklo , star je svega 3 mjeseca. Kao da je problem sa oleo premazom.. Da li ovo moze da napravi neki problem , osim te estetike , moze li se siriti ili desiti neko drugo ostecenje ekrana ? Da li da reklamiram prodavcu ?
Da li si kupio nov ili polovan? Ako ga ti licno nisi otpakivao, moze biti da je repariran displej, odnosno staklo.

Mislim da je bio još jedan sličan post da se neko žalio na to. Mislim da je oleo premaz. Probaj foliju da staviš. Mada ima i oleo premaza da se kupe. Ne verujem da je nešto drugo. Probaj malo vode prskalicom da prsnes po ekranu i vidi kako se kapljice ponašaju na tom delu. Jel igraš igrice na telefonu?

Da li si kupio nov ili polovan? Ako ga ti licno nisi otpakivao, moze biti da je repariran displej, odnosno staklo.
Telefon je bio zapakovan, nov, sa svim naljepnicama na kutiji , nisam primjetio nista sumnjivo. Medjutim danas sam posumnjao da nije repariran displej ili nesto drugo i instalirao Samsung Info aplikaciju koja ima refurbishment check. I tu izbaci da je obnovljen tj refurbished i upozorenje da se serijski broj ne slaze sa datumom proizvodnje. Koliko je uopste pouzdana ta aplikacija tj taj check ? Isti check sam probao na Note20U na kom je zamjenjen ekran i pisalo je da je tel original. Napominjem da u prvih 2 mjeseca koriscenja telefona nisam primjetio ove krugove na ekranu, tj siguran sam da ih mozda nije ni bilo do unazad mjesec dana otprilike. Sto moze da se doveze u vezu sa igranjem jedne igrice u nastavku posta...

Screenshot_20230927_174522.jpg
Mislim da je bio još jedan sličan post da se neko žalio na to. Mislim da je oleo premaz. Probaj foliju da staviš. Mada ima i oleo premaza da se kupe. Ne verujem da je nešto drugo. Probaj malo vode prskalicom da prsnes po ekranu i vidi kako se kapljice ponašaju na tom delu. Jel igraš igrice na telefonu?
Igrao sam samo Shadow fight 4 na ovom tel, koji jeste mozda zahtjevan, ali se telefon nije puno grijao i nikad ranije nisam imao problem sa oleo premazom i samsung telefonima a imao sam skoro sve iz S i Note serije od S1 pa do note 20 Ultra. Ima li gdje taj premaz i kako se koristi?

Upravo to, imao sam slucaj gde mi je podvaljen takav tel, nisam ni znao da moze tako da se odrazi , ali drugar iz servisa mi je potvrdio. E sad refabrikovani uredjaji ne bi trebalo da su sredjivani tog tipa da se menja samo staklo kako u dzudzu midzu servisima vec se ispravni delovi stavljaju na uredjaje kojima su baterija i ekran uvek novi, a ono sto ne vidis golim okom polovni.

D
Telefon je bio zapakovan, nov, sa svim naljepnicama na kutiji , nisam primjetio nista sumnjivo. Medjutim danas sam posumnjao da nije repariran displej ili nesto drugo i instalirao Samsung Info aplikaciju koja ima refurbishment check. I tu izbaci da je obnovljen tj refurbished i upozorenje da se serijski broj ne slaze sa datumom proizvodnje. Koliko je uopste pouzdana ta aplikacija tj taj check ? Isti check sam probao na Note20U na kom je zamjenjen ekran i pisalo je da je tel original. Napominjem da u prvih 2 mjeseca koriscenja telefona nisam primjetio ove krugove na ekranu, tj siguran sam da ih mozda nije ni bilo do unazad mjesec dana otprilike. Sto moze da se doveze u vezu sa igranjem jedne igrice u nastavku posta...

Pogledajte prilog 406627

Igrao sam samo Shadow fight 4 na ovom tel, koji jeste mozda zahtjevan, ali se telefon nije puno grijao i nikad ranije nisam imao problem sa oleo premazom i samsung telefonima a imao sam skoro sve iz S i Note serije od S1 pa do note 20 Ultra. Ima li gdje taj premaz i kako se koristi?
Ta aplokacija svima pokazuje da je refabrikovan, ima nekolko strana unazad...tako da nije to pravi pokazatelj

Pogledajte prilog 406627

Imaš i na AliExpress ali ne znam za kvalitet.

Poslednja izmena:
Sto se tice krugova na ekranu ja imam to na foliji, bas gde ide unlock obicno, pretpostavljam da nije to na sta je kolega mislio, ali cisto da javim, ima, narocito kad je prelaz iz toplog u hladno i obratno, vidljivi su, ali nestanu posle par sati. Mislim da je jos neko krugove pominjao na temi pre 50ak strana takodje.
Moguce je da je isti princip i bez folije, e sad koliko kome para oci to zavisi. Ne verujem da je refurb jer je bukvalno tek izaso telefon, a utoliko i manje jer si ga ti otpakivao sam.

Nazad
Vrh Dno