Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Burazer je aktivirao WhatsUp 11.08.
Ja idem 01.09. dole. Znači traje promocija do 11.09.
E sad dal ja mogu nekako od kuće sada da je reaktiviram, pa da mi traje duže?

Piše na sajtu da može da se aktivira do dva puta u roku od 30 dana.
Pack can be activated multiple times but not more than 2 times within 30 days
Kapiram da ako sada aktiviraš dodatni paket da dobijaš još 30 dana nakon isteka tih prvih već aktivnih 30 dana, ali to nigde nisam našao napismeno...

Instalirao Orange Flex app na iPhone, ništa se ne dešava, ne ulazi u samu aplikaciju uopšte tako da ne mogu da odaberem paket... Jel ste imali tih problema? Vrti onaj početni ekran i ni makac odatle...

Instalirao Orange Flex app na iPhone, ništa se ne dešava, ne ulazi u samu aplikaciju uopšte tako da ne mogu da odaberem paket... Jel ste imali tih problema? Vrti onaj početni ekran i ni makac odatle...
Instaliraj na drugom uređaju... Ako ne radi kontaktiraj njihov support.

Da li neko zna ili može da pronađe na sajtu A1 Hrvatska, koliko je EU LIMIT za onaj dnevni dodatak od 9GB?

Po ceni, verovatno malo manje od 1GB,ali ne bi me čudilo i da je više ili da nema ništa.

1062 MB
Ne mogu da nađem sa sigurnošću sta je posle. Ali mislim da naplacuju standardno 2.25 eura za GB.

• Like
Reagovanja: PJ
Jeste 1062.
Ne stigne SMS sa kodom za proveru stanja, ali se vidi u aplikaciji.

Jel zna neko dal Orange flex moze da se aktivira na više telefona, ima opciju 3 additional Esim, al piše samo za sat ili tablet, na telefonu ne mogu da aktiviram?

Trebalo bi da može, taj dodatni esim je predviđen i za korišćenje u modemu. Mada opet najbolje da pitas podršku.

Tek kad pogledas sta sve nudi Orange Flex u Poljskoj za sitne pare + u romingu, vidis koliko naši deru sa paketima.

Evo treci put aktivirah Orange Flex zbog putovanja u EU (Kipar ovaj put), i ponovo nakon deaktivacije paketa posle 7 dana dobio refund na racun, prakticno sam besplatno koristio internet. 😆

Meni se danas desilo. Videh da je najlakša opcija da odem u podešavanja/aplikacije i tamo isključim i odmah uključim sve notifikacije za njega.

Evo treci put aktivirah Orange Flex zbog putovanja u EU (Kipar ovaj put), i ponovo nakon deaktivacije paketa posle 7 dana dobio refund na racun, prakticno sam besplatno koristio internet. 😆
Da. Ako deaktiviras za manje od 14 dana dobijes full refund cak iako ne koristis kod za 1PLN

Postoji li neki dodatak povoljniji za Gruziju? Ili neka kartica da se poruci. Nisam našao nista preko searcha.

Od nasih operatera Globaltel Zona 4 (1GB 1300 RSD 7 dana), Yettel (1GB 1200 RSD 7 dana, 3GB 15 dana 2400 RSD), mts (1 GB 7 dana 1100 RSD, 3GB 15 dana 2400 RSD) A1 nema za Gruziju. Mozes da kupis i lokalne kartice ili AirAlo

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipa, koristim bonbon broj u Njemačkoj, ali internet mi ne radi, dobio sam od podrške apn postavke, ali ništa, stavljao karticu u tri mobitela, ništa. Traži mi da se spojim na Telekom.de mrežu, odradim to, ništa opet

naziv: bonbon internet
APN: internet.ht.hr
vrsta provjere: PAP
APN vrsta: default,supl
APN protokol: IPv4
MVNO vrsta: IMSI

Da li je još neko imao ovakav problem i ima li neko riješenje.
Hvala svima

Pozdrav ekipa, koristim bonbon broj u Njemačkoj, ali internet mi ne radi, dobio sam od podrške apn postavke, ali ništa, stavljao karticu u tri mobitela, ništa. Traži mi da se spojim na Telekom.de mrežu, odradim to, ništa opet

naziv: bonbon internet
APN: internet.ht.hr
vrsta provjere: PAP
APN vrsta: default,supl
APN protokol: IPv4
MVNO vrsta: IMSI

Da li je još neko imao ovakav problem i ima li neko riješenje.
Hval
Postavke su dobre probaj rucno koju mrezu hvata ,
Koliko imas Kredita , moras da imas kredit na kartici bar par evra ,

Postavke su dobre probaj rucno koju mrezu hvata ,
Koliko imas Kredita , moras da imas kredit na kartici bar par evra ,
Povežem se i na Vodafone i na Telekom.de, ništa.
Imam i 10e na računu plus još aktivirao sedmični net.
Predajem se... Sve sam pokušao, ista stvar se dešava na sva tri mobitela.
Zvao podršku, kao resetovaće sim karticu, to uradili, opet ništa

Šta predlažete za Portugal, da nije e-sim telefon ne podrzava.

Probsj da restartujes tel.

Data roming jel si ukljucio?
Screenshot_20231007_233855_Call settings.jpg

Sve uključio, sve podesio, na tri različita uređaja,mjenjao mreže, uključivao ovo, ovo, ništa...
Predajem se
Hvala u svakom slučaju svima na pomoći... Možda proradi nekad
Jedino ti ostaje SIM da zamenis... Ja imam telefon koji ima bag da napiše da je upaljen roaming ali fizički ništa ne uradi... Ali teško da imas tri telefona sa istim bagom 🤣

Na kom store-u za iOS je dostupan Orange Flex app? Ja sam na USA store-u i tu mi izbacuje da aplikacija nije dostupna.
Nalazim na USA prodavnici "Moj Orange" poljski, ali ne znam da li je to to.

Ja sam na Kipru pazario Primetel esim, aktuvirao 100gb za 20 eur, traje cini mi se 28 dana. Posle sam procitao negde na sajtu da vazi samo za Kipar, ne radi u ostatku EU.

Meni je trebala esim kartica za 10ak evra. Fizickih lokalnih sim kartica uvek bude po povoljnim uslovima.
Prvo sam hteo da uzmem taj poljski Orange, ali posto sam na USA Appstore mrzelo me da se cimam sa tim.
Druga opcija mi je bio Cyta tourist esim koji kosta 10 evra za 15 gb. Medjutim nigde na aerodromu nisam nasao QR kod, a prema informacijama sa sajta isti je dostupan samo na aerodromima (kiparskim naravno).
Na kraju uzeo Nomad 5 gb za 9 dolara. Pravio mi je probleme na Cyta mrezi, ali na Primetel radi korektno.

Nazad
Vrh Dno