https://novi.kupujemprodajem.com/na...a-stolica/oglas/153182888?filterId=2012326448Da li mozete da mi preporucite ergonomsku stolicu do 200e? Visina 195, tezina 81kg. Akcenat je na ergonomiji, ne na kvalitetu/izdrzljivosti. Dakle, nek traje i godinu dana, ali nek traje kako treba. Gledao sam markuse u ikei i vec vidim od oka da ima problema sa lumbalnom potporom.
jesi to nasao u Delightoffice-u ? Koliko te izasao leap ?Odličan opis kolega.
Ja imam leap tek nekih mesec dana i konačno mogu da kažem da sam našao stolicu koja mi ne pravi problem donjem delu leđa. Embodi sam samo probao u nitei i definitivno mi je nekako više wooow stolica, šira i mekša, jedino ti nesretni rukohvati. U svakom slučaju, da imam mogućnosti da biram (ili da menjam za embodi) to bi bila konačna odluka.
Naravno, najbolji utisak ćeš steći samo probajući obe stolice!
P.s. Obrati pažnu i na steelcase amea model. Manje podešavanja od leapa, ali sedalni deo udobniji i manja cena.
Stolica nije nova, nego kao nova. Momak od koga sam kupio nije ni primetio ovo ali moje "picajzla" oko jeste. Blago je zarotirana u desno, koristi se i ovako bez problema, ali ako već mogu da iskoristim garanciju i da bude kako treba, zašto da ne. Sa slike se može skontati o čemu pričam...e jebg kada cekas nov mehanizam za novu stolicu....
Jel si ti bese kačio onaj video gde se vrtis u krug dok si zavaljen u stolici?SecretLab TITAN Evo 2022, menja pogled na zivot![]()
da stoJel si ti bese kačio onaj video gde se vrtis u krug dok si zavaljen u stolici?
Ima,ih dosta sa kupljenom stolicom u srbiji ali nisu na forumu...Cisto pitam da znam da li si to ti ili je jos neko kupio istu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari