Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Iskustva sa eksternim ssd?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD892.61 50%OFF | Original SSD 1TB Mini Hard Disks High-speed Drive 2TB USB 3.1 Interface External Solid State Hard Drive for Laptop/desktop/phone

Da li je neko kupovao karaoke mikrofone na Aliju i ima li da preporuci neki?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD892.61 50%OFF | Original SSD 1TB Mini Hard Disks High-speed Drive 2TB USB 3.1 Interface External Solid State Hard Drive for Laptop/desktop/phone
Ovo je skoro pa sigurno neka prevara.
10e 1TB bilo cega je kriticno. Najjeftiniji Sata3 ssd koji sam nasao je oko ~$30/TB, i to ne eksterni, klasican 2.5".
Mozda neko moze da potvrdi da je to sto si video ok ali ja iskreno sumnjam.

Jeste prevara. Evo ti otvoren kako izgleda. 32GB fleška unutar. Upis/čitanje 20/20MB/s, ali laguje neviđeno kreni-stani sa 32KB/s.

edit: da dodam, standardno fejkovan firmware da pokaže 1.92TB slobodno, a prepisuje podatke jedne preko drugih posle 27GB.

PXL_20230913_122643700.jpg

Da li je neko kupovao neke ranceve za putovanja, neka dimenzija oko 40x30x20, kao mini kofer? Neka preporuka sa sto nizom cenom. Pozdrav

Ne samo naše ali da, idealan za one što ciljaju da prevare sistem i logiku trgovine

Kočiono ulje za kola, DOT4 npr razgrađuje tu gumu i relativno lako skida.
Само мала корекција. Није кочионо уље, него кочиона течност :)
У војсци сам био шофер и ко год од нас каже уље, одмах 30 склекова. После две недеље су сви знали да је течност :)

Само мала корекција. Није кочионо уље, него кочиона течност :)
У војсци сам био шофер и ко год од нас каже уље, одмах 30 склекова. После две недеље су сви знали да је течност :)
Nije ni kočiona nego kočna nego lakše za razumeti na šta misli kad se malo uprosti. Hvala na ispravci u svakom slučaju 👍

Da li je neko kupovao cepice za usi (protiv buke) trebalo bi mi kada kosim trimerom ili kada secem drva motorkom ako ima nesto tako na aliju?

Poslednji put kad je bila priče o ovome, oni koji koriste te čepiće rekoše da ima dobrih (i jeftinih) u DM-u.

Da li je neko uzimao neke delove za auto. Konkretno me zanima rukohvat i to samo kod vozača jer se na mom modelu to raspada (neka mekana guma koja se topi). Vidim da na Aliju ima dosta nekih opcija za to, pa me zanima da l ima neka "pouzdana" prodavnica? Konkretno me ovo zanima
Možeš da probaš, mada bih ja pre takvu stvar koja se često koristi uzeo original. Pošalji upit sa brojem šasije i brojem dela na delta 6 servis (onaj preko puta delta sitija). Ako je razlika u 20-30e ja ne bih razmišljao. Dobiješ tačno deo koji ide u tvoj auto. Uzimao sam neke sitnice sa alija i kvalitet varira. Recimo da sam promenio 3 znaka dok nisam ubo neki koji će da potraje više od godinu dana, a da ne izbledi. Štekaju dosta kinezi na plastikama:)

Jeste da se cesto koristi, ali nike mehanički deo, tako da slobodno uzmi. Eto proveri cenu originala, cisto radi nekog mira, pa presudi, sa ovim sa alija verujem da neces pogresiti, tipska za tvoj auto i to je to.

Možeš da probaš, mada bih ja pre takvu stvar koja se često koristi uzeo original. Pošalji upit sa brojem šasije i brojem dela na delta 6 servis (onaj preko puta delta sitija). Ako je razlika u 20-30e ja ne bih razmišljao. Dobiješ tačno deo koji ide u tvoj auto. Uzimao sam neke sitnice sa alija i kvalitet varira. Recimo da sam promenio 3 znaka dok nisam ubo neki koji će da potraje više od godinu dana, a da ne izbledi. Štekaju dosta kinezi na plastikama:)
Meni je veći problem što je original taj rukohvat loše urađen jer je ta guma previše mekana i raspada se. Ali ću ih zvati da proverim da li imaju i opcije bez te gume (sa nekom tvrđom gumom ili plastikom), pa ako i cena nije mnogo veća (ume Delta da zalupi neke cene jako) da rešim tako.

• Like
Reagovanja: kVu
Može neka preporuka FM transmitera za auto, nije bitna cena nego samo kvalitet.
Da li oni generalno mogu da rade da to bude ok zvuk ili ne. Službeni auto koji nema aux ni bluetooth.

У домаћим радњама, такве ствари се не исплати наручивати због потенцијалне уштеде од 1000 динара ако се провуче без царине.

Goldway је био ок некад, ако ти се баш купује на Алију.

Meni stigao ovaj punjac baseus gan5 pro, ali kad nakacim telefon (poco f3) pise charging slowly. I sa kablom koji je dosao sa njim i sa originalnim usb od telefona. Samo je telefon na punjacu, al stalno stoji slowly, dok mi na obicnom ikea punjacu pise charging rapidly.
Jel jos ko imao ovaj problem?

Meni stigao ovaj punjac baseus gan5 pro, ali kad nakacim telefon (poco f3) pise charging slowly. I sa kablom koji je dosao sa njim i sa originalnim usb od telefona. Samo je telefon na punjacu, al stalno stoji slowly, dok mi na obicnom ikea punjacu pise charging rapidly.
Jel jos ko imao ovaj problem?
Mislim da se Baseus punjaci ne vole bas sa Xiaomi telefonima, ali neka se javi jos neko ko puni, mozda je felerican samo.

Svaki port na tom punjaci ima po malo drugačiju specifikaciju.
Ako me dobro sećanje služi, jedan usb c port je bio fast charge, drugi nije, na nekom šaomiju koji sam probavao.

Nazad
Vrh Dno