Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Pa to nekako mi je jednostavnije i sigurnije platiti mesečno po 300-400 din valjda toliko košta ne znam, za taj family nego da se bakces na svakih par nedelja oko aplikacije

Family zvanično u Srbiji se naplaćuje 1149 rsd. Bar tako je meni naplatio ovog meseca.

Wow pa to je bas dz 😃

Само да известим да турски премијум још ради и ако има различитих информација и искустава.
Пре месец дана сам направио налог док сам био тамо на мору. И јуче су ми скинули 59,99 лира. Мастеркард Аик банке.

Само да известим да турски премијум још ради и ако има различитих информација и искустава.
Пре месец дана сам направио налог док сам био тамо на мору. И јуче су ми скинули 59,99 лира. Мастеркард Аик банке.
sta cemo s nama koji ne planiramo da putujemo ove godine u tursku :D

i ukrajna deluje jeftina opcija, s tim da nema tih restrikcija da mora lokalna kartica da se ubaci, kao za tursku sto pisu

Па нема за турску рестрикција. Каш то написах,у питању хе Мастер картица Аик банке.
А ценим га да може и ВПН, не мора Бодрум 😁

Ne mora ni VPN, ja sam prošle godine na drugi mail koji koristim, u Google podešavanjima stavio Tursku kao zemlju, i bez problema uzeo premium.. Sad na tom nalogu plaćam nešto smešno Google drive i jeftinije kupujem po neku aplikaciju na Store-u.

Па нема за турску рестрикција. Каш то написах,у питању хе Мастер картица Аик банке.
А ценим га да може и ВПН, не мора Бодрум 😁
Za YT Premium preko TR i ARG je odnedavno potrebna lokalna kartica. Na Redditu u ovih zadnjih mesec dana 99% onih koji pokušaju da aktiviraju bez TR/ARG kartice ne uspeju. Prelistaj i poslednjih par stranica ovde, ne može za nove korisnike.

Za YT Premium preko TR i ARG je odnedavno potrebna lokalna kartica. Na Redditu u ovih zadnjih mesec dana 99% onih koji pokušaju da aktiviraju bez TR/ARG kartice ne uspeju. Prelistaj i poslednjih par stranica ovde, ne može za nove korisnike.

Pa ne znam sta bih ti rekao.
Ja sam tacno pre mesec dana postao novi korisnik i prijavio se karticom koja nije lokalna.
Jedino ako su zabranili posle 20-og jula. Ali se secam da ste i pre toga pislai da ne moze.

Pa ne znam sta bih ti rekao.
Ja sam tacno pre mesec dana postao novi korisnik i prijavio se karticom koja nije lokalna.
Jedino ako su zabranili posle 20-og jula. Ali se secam da ste i pre toga pislai da ne moze.
Pa kažem sad retkima prođe. Mnogima koji pokušaju TR/ARG/IN piše da je kartica mora biti iz zemlje u kojoj se pretplaćuju. Ukrajina za sada nema nikakve restrikcije, a pitanje do kada ce tako biti.

ja sam na ARG skoro godinu dana, bez ikakvkih problema, uredno skida svakog meseca, doduse i oni pokuspese sad su velja 800 din family

Ne, preko Argentine je 699 ARS mesečno što je oko 220 din.
U praksi od 250-300din mesečno izađe family nalog (6 članova) preko Argentine.

YTP.png

Poslednja izmena:
Hvala, jasnije je sad
U prevodu, sa ukrajinom bi to iznosilo oko 78din mesecno ako se napuni sa 6 clana

Da li ste probali varijantu da napravite srpski nalog, dodate nasu karticu bez vpn-a kao sto bi inace, pa da tek onda ukljucite vpn i probate da dobijete turske cene, a sredstvo placanja vec postoji? Ocekujem da bi moglo da prodje, a posebno jer nema naplate odmah, nego imas trial. Ako prodje, iskljucis vpn i koristis srpski nalog normalno, a on ce naknadno skidati po turskim cenama.

Ta varijanta mnogo olaksava stvari i oko dodavanja porodice posle, nikom nista ne objasnjavas, samo dodas ljude odavde jer ste svi iz Srbije.

Da li ste probali varijantu da napravite srpski nalog, dodate nasu karticu bez vpn-a kao sto bi inace, pa da tek onda ukljucite vpn i probate da dobijete turske cene, a sredstvo placanja vec postoji? Ocekujem da bi moglo da prodje, a posebno jer nema naplate odmah, nego imas trial. Ako prodje, iskljucis vpn i koristis srpski nalog normalno, a on ce naknadno skidati po turskim cenama.

Ta varijanta mnogo olaksava stvari i oko dodavanja porodice posle, nikom nista ne objasnjavas, samo dodas ljude odavde jer ste svi iz Srbije.
Ja sam baš to uradio u novembru 2021. Na primarnom G nalogu (koji je podešen na Srbiju) sam pomoću VPN-a uplatio porodični Premium preko Indije. Pre toga sam na tom nalogu imao dodatog jednog člana porodice, a nakon uplate Premiuma sam dodao još dva člana. Svi od tada imamo Premium bez ikakvih problema. Svakog meseca uredno skida 189 INR sa kartice.

Imam YT Premium, drugar me ubacio u porodicu (inace je u Kanadi uplatio), sve mi lepo radi u Beogradu na svim uredjajima, juce sam dosao u Crnu Goru i uopste mi ne radi Premium. Pise da imam subskripciju, ali nikakve funkcije ne rade ni na laptopu ni na telefonu. Zna li neko o cemu je rec?

Imam YT Premium, drugar me ubacio u porodicu (inace je u Kanadi uplatio), sve mi lepo radi u Beogradu na svim uredjajima, juce sam dosao u Crnu Goru i uopste mi ne radi Premium. Pise da imam subskripciju, ali nikakve funkcije ne rade ni na laptopu ni na telefonu. Zna li neko o cemu je rec?
Reč je o tome da u Crnoj Gori još uvek nije dostupan YT Premium. Istu situaciju sam imao na odmoru.

Reč je o tome da u Crnoj Gori još uvek nije dostupan YT Premium. Istu situaciju sam imao na odmoru.
Ko bi rekao, mislio sam da gde ima YT, ima i YT Premium-a, ali eto naucih nesto novo :) Hvala na odgovoru :D

Hahaha, au ovo prvi put čujem. :D

U većini slučajeva da 😅
U Evropi YT Premium nije dostupan samo u Albaniji, Crnoj Gori, Rusiji i AP Kosovu i Metohiji.
Sta li su oni svi Youtube-u zgresili :D Ali dobro, izdrzacu i to par dana pa bezim xD

Meni je bitno da mi u CG nema reklama sa YT pretplatom i to radi bez problema. Za download i slusanje u pozadini mora se upaliti VPN.

Startovali smo Family plan, u neku ruku kao sto ste pisali gore, ne 100% jer ne znam da li je izvodljivo, ali startovana je uplata sa srpskom lokacijom pa ugaseno i prijaveljno na ukrajinu sad (UAH 149.00/mo)

Imamo problem sa dodavanjem osoba, kaze da ne zive u istoj drzavi kao "menadzerski" nalog, a sestra pokusava sa istog kompjutera kao sto je moj..kako nismo u istoj drzavi? :/

Startovali smo Family plan, u neku ruku kao sto ste pisali gore, ne 100% jer ne znam da li je izvodljivo, ali startovana je uplata sa srpskom lokacijom pa ugaseno i prijaveljno na ukrajinu sad (UAH 149.00/mo)

Imamo problem sa dodavanjem osoba, kaze da ne zive u istoj drzavi kao "menadzerski" nalog, a sestra pokusava sa istog kompjutera kao sto je moj..kako nismo u istoj drzavi? :/
Pretpostavljam da je region na YT kod tebe Ukrajina, a kod nje Srbija? Ako jeste, zbog toga ne može.

Vrh Dno