Sto bi kinezi rekli, smoki.Vilin konjac
Dao si mi dobru ideju da probam ovakve slike na insektima
Brate, tvoja je neka eksperimentalna kamera koju su zaboravili da rastave pre prodaje, nema drugog objašnjenja.Ne znam, nista posebno ne radim osim sto se potrudim da smirim ruku sto vise pre okidanja. Ove slike u prethodnom postu su snimljene danas sa zadnjim julskim update-om, a u ovom postu slike su snimljene sredinom aprila koji god tada da je bio update.
Sta od podesavanja za kameru koristis ako nije problem da okacis SS basic sattings i ostalo?
Ja npr nisam nikakva posebna podesavanja unosio sem sto sam stavio u opcijama da mi kamera bude na 200 pixela jer po difoltu nije izabrano na 200.Sta od podesavanja za kameru koristis ako nije problem da okacis SS basic sattings i ostalo?
Moguce. 😁Brate, tvoja je neka eksperimentalna kamera koju su zaboravili da rastave pre prodaje, nema drugog objašnjenja.
Biće ipak da je "A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita!"Moguce. 😁
Slike su ti vrh jos ces me naterati da prodam IP 13 PM i kupim Ultru100x zoom a nije mesec 😁 , ja prezadovoljan.
Moras da instaliras aplikaciju sa galaxy stora camera assistant.Ne nalazim podešavanja sa druge slike
Sigurno treba ugasiti "auto lens switching"?Ovo su podesavanja kamere.
To odmah trebas uraditi.Slike su ti vrh jos ces me naterati da prodam IP 13 PM i kupim Ultru![]()
Pojma nemam tako mi stoji i tako slikam. 😀 Ne razumem se bas u fotografiju.Sigurno treba ugasiti "auto lens switching"?
Ovo su moje neke 10x slike ne znam koliko su dobre ili
Hoces reci da bi koristili puni kvalitet S23 kamere da moramo da koristimo aplikaciju? 🤔Moras da instaliras aplikaciju sa galaxy stora camera assistant.
To nije zasebna aplikacija vec dodatak kamera aplikaciji za samsung s23 seriju(mozda na jos nekoj seriji ali samo za samsung).Hoces reci da bi koristili puni kvalitet S23 kamere da moramo da koristimo aplikaciju? 🤔
Fora je u tome sto ne udebljava telefon i lagana je kao pero.Da ne pominjem osecaj karbona pod prstima.Nije za one kojima ispada telefon...😂.S23 ultraKoji model, u čemu je fora sa tim case ni ne pokriva telefon?
Nemoj raditi reset. Bolje sačekaj UI6 ,pa onda uradi.Da li je pametno uraditi factory reset pre avgustovskog apdejta ili sacekati instalirati apdejt pa onda factory???
Stabilna verzija nece bar jos 2-3 meseca sigurno. Zanima me da li utice na baterija nesto ako se telefon vraca na fabricak vise puta?Nemoj raditi reset. Bolje sačekaj UI6 ,pa onda uradi.
ubacio na S21.. koliko vidim moze od S21 do S23 serije telefona. Hvala. Pojavila se opcija u camera settingsTo nije zasebna aplikacija vec dodatak kamera aplikaciji za samsung s23 seriju(mozda na jos nekoj seriji ali samo za samsung).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari