Šta je novo?

EDGE 40

Hydrogel matte anti glare folija je fantasticna bar u ovom servisu gde kupujem godinama sve, koristio sam je na vise telefona. Na edge 40 ne pokriva samo skroz do ivice ekrana znaci pokriva do polovine zakrivljenosti ekrana a ima cak i rupicu za prednju kameru. Jaka preporuka.

Na isti nacin koristim svaki telefon, ova motorola mi je za sada sto se baterije tice najbolja, u toku noci izgubi izmedju 1-3%
Screenshot_20230811-080751.png

Telefon sam poručio na dva mesta pošto nije bilo u radnjama i na oba mesta sam dobio potvrdu da ima na stanju, dakle ne A1 nego maloprodajni lanci.

Ja i dalje ne mogu da verujem da je mene ovaj telefon kostao 24000

Ako si uzeo preko mobilnih operatora uz tarifni paket prvo pogledaj koliko je taj paket bez uredjaja pa onda nemas 50% popusta na paket pa kad to izracunas dodaj ratu za uredjaj i pomnozi sa 24 rate i na kraju koliko te kosta telefon?
Meni je ta racunica jako glupa. Ja paket placam svakako. Uz telefon sam imao skoro 25k popusta, zato me je i kostao 24k. Paket kosta 2500.
Opet ponavljam, nozda sam to samo ja, ali meni je glupo da cenu paketa racunam u to koliko me kosta telefon. To su odvojene stvari, paket i telefon, paket me kosta toliko a telefon toliko

Meni je ta racunica jako glupa. Ja paket placam svakako. Uz telefon sam imao skoro 25k popusta, zato me je i kostao 24k. Paket kosta 2500.
Opet ponavljam, nozda sam to samo ja, ali meni je glupo da cenu paketa racunam u to koliko me kosta telefon. To su odvojene stvari, paket i telefon, paket me kosta toliko a telefon toliko
Koji paket imas i koliko ga placas mesecno i kolika ti je rata za telefon ako si ga uzeo na 24 rate? Pa cu da ti objasnim...

Nemas sta da mi objasnjavas. A i sve sam napisao, pise ti da je paket 2500 a ako sam napisao da je telefon 24k onda ti je lako da podelis sa 24 meseca.
Znam da ima ljudi koji racunaju paket u cenu telefona, meni je to glupo, mesanje baba i zaba i ne racunam tako, u cenu auta ne racunam patike i odelo koje kupujem jer ne mogu auto da vozim go. Niti u cenu auta racunam gorivo koje sipam

Ja sam uzeo uz NEO23 kod A1. Cena paketa je 2700 sa uredjajem, a 1800 bez uredjaja. Doplata za telefon je oko 24k odma ili 1100 dodatno mesecno. Tako da telefon dobijes za 2000x24 (kroz ratu) ili 24k+900x24 (ako platis 24k odma)

A meni je u Yettelu paket Total Data 3.049 akcijski popust, ne znam koliko je bez uredjaja a rata za telefon 1.348 uz novu ugovornu obavezu i bez ucesca.

U mom slučaju ne isplati se uzimati telefon preko operatera. Računam zajedno i paket i cenu telefona jer zbog telefona gubim popust i povećava mi se cena paketa za 700din. Plus cena telefona od 49k na 24 rate.
Nemas sta da mi objasnjavas. A i sve sam napisao, pise ti da je paket 2500 a ako sam napisao da je telefon 24k onda ti je lako da podelis sa 24 meseca.
Znam da ima ljudi koji racunaju paket u cenu telefona, meni je to glupo, mesanje baba i zaba i ne racunam tako, u cenu auta ne racunam patike i odelo koje kupujem jer ne mogu auto da vozim go. Niti u cenu auta racunam gorivo koje sipam
Jel to u A1 ili yettel?

Meni je extra Total Data neograniceno sve a 500 GB po maximalnoj brzini i po 10 GB za sve aplikacije za 3.049 ali sam uzeo i telefon.

Cena telefona je vrlo jednostavna kad se kupuje u izabranom paketu.

1. Ukupna cena svih davanja za telefon i paket za period trajanja ugovorne obaveze.
Total 10 + edge 40= 4.364x24= 104.763

VS

2. Cena telefona u radnji 49.000 + 24x total 10 , 50% popust = 1275x24 + 49.000 = 79.600

Pametno kupujte.
Naravno uvek postoji šansa da neko izadje sa drugačijom ponudom ali to je individualno. Ovo za 50 % na pretplatu je standardno i nudi se svakom kroz aplikaciju.

Po toj racunici mene paket total 40 i motorola edge 40 kostaju 84000

Hydrogel Matte folija. Kako vam izgleda?
Inace telefon je na prodaju, info u privatnim porukama.

Prilozi

• received_668638191842968.jpg
    received_668638191842968.jpg
    137 KB · Pregleda: 92
To sam slikao juce cerkinim telefonom, sad nemam drugi telefon za slikanje posto zivim sam.

Prilozi

• received_973428590438941.jpg
    received_973428590438941.jpg
    89 KB · Pregleda: 89
  • received_274393625327181.jpg
    received_274393625327181.jpg
    149.9 KB · Pregleda: 85
Po toj racunici mene paket total 40 i motorola edge 40 kostaju 84000
Odlična cena za taj paket i telefon. Jel popust ostvaren vezivanjem neke druge usluge hipernet itd?
To sam slikao juce cerkinim telefonom, sad nemam drugi telefon za slikanje posto zivim sam.
Jedino što ljude ovde zanima je zum na samu ivicu , jer se pisalo da je folija kraća i da ima zazor izmedju kraja folije i kraja ekrana. To bi značilo da prst zapinje kada se koristi " gesture " kontrola.

Odlična cena za taj paket i telefon. Jel popust ostvaren vezivanjem neke druge usluge hipernet itd?

Jedino što ljude ovde zanima je zum na samu ivicu , jer se pisalo da je folija kraća i da ima zazor izmedju kraja folije i kraja ekrana. To bi značilo da prst zapinje kada se koristi " gesture " kontrola.
Hipernetom popust od 15000 + reciklaza 10000 i telefon izasao 24000.

Sto se tice te folije, deluje mi ok, juce mi je cale dolazio,uzeo je honor90 koji ima fabricku foliju, isto ide do pola zakrivljenosti ekrana ali se ne oseca pod prstom, pretanka je

Nazad
Vrh Dno