Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Ok, onda zovi 064733 i traži da te prebace kod nekog, kao što su kolege rekle.

Dok čekaš, probaj na kompu da se uloguješ na iris.mts.rs
Ili na telefonu u Firefoxu, naravno uključiš opciju da ti otvori desktop verziju sajta.

Poslase mi ovo

I sada probam isti user i sifru i radi
Medjutim u moj mts app je ovo i dalje
IMG_2287.png

Prilozi

• IMG_2288.png
    IMG_2288.png
    284.7 KB · Pregleda: 50
Ako je nov ugovor ili si skoro aktivirao moguće da nije legla promena u sistemu.
Kod njih nije ništa momentalno, uvek sačekaj dan dva pa opet proveri.

Nema mi HD kanala na Iris GO (tablet) i Iris smart TV (Samsung). Na STB (vezan za drugi TV - Tesla) svi su tu, baš kako je navedeno na sajtu. Juče sam ih cimnuo preko Facebook-a, 0800.. i mail-a.
Ima li šanse?

Iris GO . Arena kanali ,kad gledam snimak zaglave posle 5-10 minuta playback faill ,na ne sportskim kanalima se to ne desava. Ima li jos neko slican problem ?

Iris GO . Arena kanali ,kad gledam snimak zaglave posle 5-10 minuta playback faill ,na ne sportskim kanalima se to ne desava. Ima li jos neko slican problem ?
Na kojem si internetu? Ja kad sam na mobilnom to mi se redovno dešava (naravno mts mobilni), a kad sam na wifi radi savršeno.
Žalio se podršci, oni mi rekli da zamenim sim karticu u poslovnici, međutim to ništa nije promenilo. Nisam se posle s tim više ni zezao jer retko koristim iris go na telefonu, na mobilnim podacima

Kod mene obrnuto na fiksnom wifiju zabaguje a na hotspot skoro nikad.
Ali samo Arene

Kod mene svi programi. Pričam isključivo o korišćenju iris go na mobilnom telefonu. Ne hotspot

Problem je izgleda do popularnosti kanala, Arena 10 na primer ne zaglavljuje.

Pozdrav drugari!
Tražim u pretrazi da nije slučajno negde pomenuto u drugoj temi, ali nigde ne mogu da nađem da li postoji novija verzija (da li ima van play stora za Android TV) Iris Smart za Android TV od verzije 1.0.1 iz 2021. godine? Vidim da za mobilne telefone aplikacija Iris GO dogurala do verzije 3.2.2, o čemu se radi, zašto nema zvanične verzije za Android TV novije od 1.0.1?

@Munja Ne, 1.0.1 je najnovija verzija aplikacije. Očigledno im TV aplikacija nije priritet, ili možda rade na novoj, pa ne žele ovu da popravljaju i unapređuju.

Nema mi HD kanala na Iris GO (tablet) i Iris smart TV (Samsung). Na STB (vezan za drugi TV - Tesla) svi su tu, baš kako je navedeno na sajtu. Juče sam ih cimnuo preko Facebook-a, 0800.. i mail-a.
Ima li šanse?
Takođe nemam HD kanale, ali samo Arene i to parcijalno:
HD su Arena 2-10, dok Arene Premium (kakav oksimoron) nemaju tu opciju.

Inače, onaj fazon sa hotspot netom, pa prebacivanje na SBB net i dalje šljaka.

Prilozi

• Screenshot_20230813_143047_iris GO.jpg
    Screenshot_20230813_143047_iris GO.jpg
    53.1 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20230813_143110_iris GO.jpg
    Screenshot_20230813_143110_iris GO.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 17
  • Screenshot_20230813_143220_iris GO.jpg
    Screenshot_20230813_143220_iris GO.jpg
    59.3 KB · Pregleda: 19
Ne nalazim posebnu temu za iris SMART za tv, pa ću pitati ovde. Radi li Iris Smart App van Srbije bez VPN-a, npr. u BiH?

Hmm , znaci promenulo se a ja bas hteo da napisem da zavisi na kojoj mrezi se nakaci Iris smart jer na mtel ( BiH ) mrezi su radili svi kanali sem onih sa nacionalnom frekvencom ( Rts1 ,Prva , B92 , Pink itd....)

Svakako i da radi na m:tel mreži, ništa mi ne znači jer koristim drugog operatera (kojeg je m:tel skoro kupio) ali to nema veze...
Hvala na odgovorima.

E moji Irisovci za update javlja neko ko to i ne koristi a tolko dugo ste najavljivali 🤣😂🤣😂 uze vam mustuluk

Poslednja izmena:
Meni nece da se prijavi, javlja "Doslo je do greske, Pokusajte ponovo ili kontaktirajte mts kontakt centar" :D

@SickMF Uvek bio i biće. Tj cela ta "multiscreen" (= "Iris Go" u smislu sekundarna TV usluga) platforma je krš nepouzdani i uvek zakaže kad ti se nešto najviše gleda.
Sreća pa Supernova OTT nisu još uspeli da "optimizuju" na MTS način.

Ma da, mrzi me da opet škrabam ovde, pisao sam u temi za Realme 8 kako radi Iris Go posle apdejta na Android 13, treba da je preimenuju u Iris Go K...c.

Nazad
Vrh Dno