Ja poliram sebi farove i ok su ko novi a auto nisam nikad poliraoAko je auto skuplji od 4000e, preporuka i od mene da platiš poliranje. Ja sebi ispolirao super, par meseci posle krov i hauba dobili bele fleke, probila boja skroz, tu sam verovatno spržio lak...
Inače se sonax pasta preporučuje kao skroz okej
Tebi se pojavile fleke jel si pritiskao polirku, kada poliras ne vrsis nikakav pritisak samo je lagano pomeras i ne zadrzavas je na isto nesto.Idi na neki auto otpad i uzmi samo neku haubu jeftinu da probaš prvo čisto
Gde u Subotici ima da se kupe M3 paste na dcl?M3 paste prodaju na dcl. Zeleni cep gruba, zuta fina i plava finis. Za svaku pastu ide poseban sundjer. Vuna nikako. Na kraju mozete koristiti rucno ili masinom na malim obrtajima, teflon od kornjace, ili nesto novije, Turtle Wax Hybrid Solutions. Ovo drugo ostaje malo duze na kolima, ali ga ipak bezkontaktni sampon skine. Daje lep sjaj i voda bezi kao sa cvarka
Bas zanimljivo da si pomenuo Scholl, posto i sam koristim Scholl S30+ za crni auto. Doduse, ovaj auto sam polirao svega 2 puta, do sada sam ga koristio za sivi auto barem 10ak puta i uvek bio prezadovoljan odradjenim.. mislis da je S30+ ok izbor za crni auto?Ako je crn auto bolje platite da neko uradi kako treba, crni je najteze uraditi, treba i ultra fina pasta za to.
Gde u Subotici ima da se kupi M3 pasta na dcl?M3 paste prodaju na dcl. Zeleni cep gruba, zuta fina i plava finis. Za svaku pastu ide poseban sundjer. Vuna nikako. Na kraju mozete koristiti rucno ili masinom na malim obrtajima, teflon od kornjace, ili nesto novije, Turtle Wax Hybrid Solutions. Ovo drugo ostaje malo duze na kolima, ali ga ipak bezkontaktni sampon skine. Daje lep sjaj i voda bezi kao sa cvarka
Krauss će ti završiti posao.Preporuka za masinu za poliranje da bude ekscentricna, kako ne bi nepaznjom sprzio farbu. Narocito za pocetnike.
Sto se tice paste, CarPro Fixer za pocetnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari