Šta je novo?

Xbox Series X / S

Onemogućeno je plaćanje inostranim Visa karticama u republici Argentini, zbog raznih malverzacija i zloupotrebe tzv blue dollar-a (MEP) kursa. Situacija nema ikakve veze sa Xbox Store-om ili Microsoft-om.

Pisao sam o tome, ljudi zapeli Visa i MS. I da li radi na drugim store. Pa nije samo MS sto kaze eufrat. Kupovali ljudi sve i svasta preko raznih sajtova. Ogromne kolicine robe, tehnike, stvari.

Rekli su kad rese problem nekad, da ce vratiti u upotrebu.

Imam očajan drift na levom thumbstick-u, video sam da Games servisiraju džojstike, da li da im nosim ili da ga bacim?

Imam očajan drift na levom thumbstick-u, video sam da Games servisiraju džojstike, da li da im nosim ili da ga bacim?
Čuo sam za ovo ali ne znam, pa da li može neko da mi objasni šta je to "drift"?
Da li je to kada pomerite analog ka gore (lik se kreće u igri) zatim ga vratite a "komanda" i dalje ostaje, ili nešto drugo?

Ti mora da si tek od ove godine u gejmingu ako ne znaš šta je drift, blago tebi, ne upoznao ga nikada :D

Kenan Thompson Reaction GIF

Primerio sam da obe pečurkice mogu da se izvuku po malo, povuče se i čuje se "klik", je l to ima neku namenu?

Ima dosta dobrih popusta na turskom storu u narednih nekoliko dana ako nekoga zanima

Ja isto u levom posle godinu ipo za 3 crvene resili u Game centar-u

Topina! Je l' si zvao da zakažeš kao što piše na sajtu ili si samo banuo sa džojstikom haha

Kupio nov i onda video da i popravljaju. Poslao i za 2 dana poslali nazad.

Primerio sam da obe pečurkice mogu da se izvuku po malo, povuče se i čuje se "klik", je l to ima neku namenu?
Nema nikakvu svrhu. Nikad mi nije bilo jasno čemu to, ista stvar je bila i na Xbox One kontroleru.

Nema nikakvu svrhu. Nikad mi nije bilo jasno čemu to, ista stvar je bila i na Xbox One kontroleru.
Pečurke su samo nataknute ako se ne varam, to sam primetio kad sam menjao kućište kontrolera. Gornji poklopac zapravo služi tome da se pečurke ne otkinu sa analoga, jer nisu učvršćene. Tako da kad se izvuku to je maksimum koji gornji shell dozvoljava, ali je funcionalnost ista.

Ja isto u levom posle godinu ipo za 3 crvene resili u Game centar-u
Ja poručio sa AE set obe palice sa sve pečurkama da rešim jedan stari 360 kontroler, isti set paše i za novije kontrolere samo nikako da stignem da se pozabavi time. Zamena nije komplikovana, malo rasturanja i nešto lemljenja

Šteta, ne prolazi mi odavno ni jedna kartica na US tržištu

Kako vam se čini novi UI? Ja nisam nešto oduševljen.

Ništa specijalno, promena promene radi

Nije loš, okej je. Fino je što se pozadina menja u zavisnosti od igre koju želimo pokrenuti kao i više prostora za neku background sliku.

Mozda malo masim temu pa neka je mod prebaci gde treba ukoliko je neophodno, uglavnom vezano je za gamepass.
Uzeo sam nedavno novi laptop Asus Tuf, registrovao uredjaj i sve je kako treba, i po onome sto pise na sajtu retailera, trebao bih dobiti 3 meseca gamepass gratis.
Isao sam tamo gde se to ukljucuje (Microsoft library, pa onaj additional content for new device) i tamo nemam nista (your device doesn’t come with additional content).
Pisao sam i Asus podrsci ali ne odgovaraju.
Cisto me zanima jel imam uopste tu opciju ili da uzimam gamepass preko KP-a?

Vrh Dno