Dopuni broj i kao sto kazes iz app aktiviraj paket koji zelis.Kupio sam globaltel karticu,hteo bi freepaid onaj od 1300din 20GB neta.Znaci treba da uplatim na kiosku kao obicnu dopunu na taj broj tih 1300din,i onda iz aplikacije da aktiviram taj paket?Jel tako?
I da ne gase aplikacijuSamo da ostave ovo frepejd bez ugovara pa ne mora nikad da pređu na mts
Nisi jedini, to je problem do A1 infrastrukture ako predju na mts infrastrukturu trebalo bi da bude bolje.Da li ima još neko problem da je nedostupan u nekom vremenu, poruke o propuštenom pozivu dolaze nakon 4-5h, a nekada uopšte ne dođu. Internet nekada radi, nekada ne ili sam jedini sa ovim problemima?
Nije tačno, imam broj u A1 i radi sve perfektno, problem je u Globaltelu, a ako pređu u mts, ne znam kako će podneti ovi što su iz mts-a pobegli.Nisi jedini, to je problem do A1 infrastrukture ako predju na mts infrastrukturu trebalo bi da bude bolje.
Milim da rade na tome da vecina korisnika popizdi i promeni na nesto drugo ...Ocekujte uskoro promocije tipa 'ako predjete iz Globaltel u MTS imate xx meseci dzaba' itdNije tačno, imam broj u A1 i radi sve perfektno, problem je u Globaltelu, a ako pređu u mts, ne znam kako će podneti ovi što su iz mts-a pobegli.
Nije to bila mreza Telenora nego MTS-a.A jeste. Donekle tačno i VIP je brljavio kad je bio na Telenoru. Isto su smarali sa nije dostupan i nekad ne stigne poruka...
Samo kad su se resili Telenora ko prepordita mreža....
Ispravka, kad je A1, tadašnji VIP, počeo da radi prvo je bio u mts mreži duži vremenski period, posle vrlo malo u tadašnjem Telenoru i posle je počeo sa svojim predajnicima.Nije to bila mreza Telenora nego MTS-a.
Izvini nisam bio u BGu, mada i dalje nisam al sam na tel proverio forumDa li si uspeo da dobijes kod? Posto yettel i mts imaju problem sa prijemom pp kodova razmisljam da se vratim u a1.
Užas ako je ovo istina, MTS ima ubedljivo najgoru mrežu i najslabiji prijem pogotovo u centru grada, šteta da se solidan mobilni provajder uništi prelaskom na MTS.1 Avgust Globaltel napušta A1 mrežu i prelazi na mts posle ponoći!
Od dečka koji radi u Glaobaltel cal centru
Rade throttling i brzina na mts pripejdu je zaključana na 30/40mb/s. Srećom, ako ukači dobar repetitor, ići će po toj brzini i na single band LTE CAT 4 ruteru. Mada, to je u odnosu na Globaltel dosta sporije.Koristim Globaltel zbog povoljnog interneta koji uvek mogu da doplatim dodam da saberem sa nepotrošenim, što nije slučaj na glavnom mtsovom pripejdu koji koristim, na dosta mesta je neupotrebljiv ili mnogo sporiji od A1/Globaltela.
Ja sam uvek pisao da se to ne radi da se nikako brojevi ne prebacuju, ali nema ko da sluša.Korisnik freepaid paketa uz automatsku obnovu, prenet broj iz A1 mreže i dobijeno 200gb
Pre neki dan dobijam poruku da nema dovoljno kredita za razgovor, mislio sam da se nešto privremeno zaglupelo.
Medjutim dva dana kasnije ista stvar, i zovem TP pošto je paket i dalje aktivan samo za pozive kaže da nema kredita.
I sad verovali ili ne;
saznajemo da neograničeni pozivi ipak nisu neograničeni i da mi je trajno blokirana opcija "neograničenih" poziva.
Sada mogu samo da uplatom 250min i niko iz TP ne zna da mi objasni nakon koliko potrošenog minuta ili poziva nastupa ova suspenzija?
Na njihovom sajtu postoji samo podatak da se više od potrošenog 40gb interneta smatra zloupotrebom i u ostalim pozovi ali ništa ne piše koliko minuta i sl.
Šta raditi?
Ispalo da sam bez veze prebacio broj iz A1 u globaltel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari