Šta je novo?

Problem sa torrent klijentom

djmilos

Čuven
Učlanjen(a)
16.11.2004
Poena
620
Poslednje vreme je nemogu ništa da skinem preko torenata, prosto sam torrent klijennt neće da počne sa skidanjem. Imam svežu istalaciju win 10 i nije blokiran sam klijent faervolom! hvaa na pomoći unapred

Još kada bismo bili vidoviti... Koji torrent klijent? Da li si probao neki drugi? Odakle skidaš, odnosno šta? Da li si probao različite stvari da skineš sa različih torrente sajtova? Koji internet imaš? Kada nešto preuzmeš preko tog klijenta šta kaže u info (tracers...)o tom torrentu, koje greške izbacuje? itd...

iako ce torrent raditi bez otvaranja portova, ajd ipak da probamo. Da li si ranije otvarao portove za torrent na ruteru? Ako je sveza instalacija win, onda je sigurno i klot verzija torent klijenta pa je verovatno do podesavanja, nesto sto si zaboravio da si uradio pre mnogo vremena. Mozda je doslo i do promene u novoj verziji klijenta.

Ja imam isti problem ali sa seed ili download..Ali sada u zadnje vreme sa seed znaci niko nema konektovan da seed-uje.Bittorent je u pitanju, nalazio sam neka podesavanja i vezana za sam torent klijetn ali isto, nije mrtav torent ima seed i leech ali ni jedan torent nece da mi seed-uje.Pokusao sam i ovu metodu za DNS server i opet isto.

Ja imam isti problem ali sa seed ili download..Ali sada u zadnje vreme sa seed znaci niko nema konektovan da seed-uje.Bittorent je u pitanju, nalazio sam neka podesavanja i vezana za sam torent klijetn ali isto, nije mrtav torent ima seed i leech ali ni jedan torent nece da mi seed-uje.Pokusao sam i ovu metodu za DNS server i opet isto.
tebe su možda u nekom trenutku natovali

Dok radi download torenta onda radi upload normalno sve okej..Ali kad zavrsi download onda nikako nece seed pokusa da se konektuje jedan dva i onda samo prekine..Menjao sam klijente i starije verzije skidao pokusavao i opet isto nece da radi.

Rešio sam problem. Rastartovao sam ruter na fabrička podešavanja, izgleda sam greškom pozatvarao portove!
Hvala na pomoći u svakom slučaju!

Nazad
Vrh Dno