Šta je novo?

Diablo IV

ja došao sa barbom do 90 lvla, naravno odradio ceo renown, hteo do 100 ali nisam stigao da igram prethodna 3 dana pa resio da se ne cimam nego da krenem danas kad počne sezona malo ozbiljnije od ovoga :D
inače patch mi se sviđa osim naravno problematičnih delova kao što je smanjen drop u helltide ali se radi na tome da se popravi pa računam da će i ostale sitnice koje nisu kako treba ispeglati, verovatno je svo ovo nerfovanje zbog novih itema za rings i neck, verovatno će oni sa kombinacijom novih lege itema i aspekta davati ono što treba za put do lvl 100

e da, sezonu krecem sa barbom a videcu u letu koji bild, moguce hota ponovo, sviđa mi se
Mislim da su popravili Cindere tj Helltide, nocas, i bio je server side tj nevidljivi fix, ako sam dobro ispratio jutros na twitteru.

Za patch nema vise svrhe bilo sta komentarisati.Toliki je bes, da imaju Campfire dev talk u petak vece, bukvalno emergency.Nek im je bog u pomoci.

Ali koliko su tupavi na više nivoa, bukvalno svakim potezom nešto pokarabase.

Npr. ove rukavice su bile dobre do odlične, sada su potpuni OP, zato što su ****** uspeli da "pokvare" ono malo što devojci sreću kvari, pa se sad homing missile skeletori sumonuju instant (bez zadtške kao ranije, što je bilo to malo što je "kvarilo sreću") trče brže, što je apsolutni mindfuck za neprijatelje..
Screenshot_20230720_141339_Chrome.jpg

Predvidjam da ce, jedno 35% total player base, igrati Rogue veceras. Zajedno sa mnom. :D

Kakav je Druid?Ako slucajno ima neko preporuku za Rogue build,solo varijanta.
To danas pocinje sezona?

Van sezone sam igrao Rogue penetrating shot, stigao do 100-tke. Svaku sezonu ću igrati sa novom klasom, danas krećem sa Necromanser-om.

Da li je ugašen discord kanal?

Kakav je Druid?Ako slucajno ima neko preporuku za Rogue build,solo varijanta.
To danas pocinje sezona?
Danas pocinje. Druid je odlican, ali za bild koji sam ja igrao mora da se ima unique kaciga.

Jel skipujete kampanju ili ne? Pitam zbog levelovanja i exp.

edit: Heh, još samo da im rade serveri, nije da ih nisu testirali...
LET ME IN!

Poslednja izmena:
Sta kazu, mrtva igra, ne moze da se udje na server :D

Jel skipujete kampanju ili ne? Pitam zbog levelovanja i exp.

edit: Heh, još samo da im rade serveri, nije da ih nisu testirali...
LET ME IN!
Preporućeno je da se prvo uđe sa likom sa kojim imas otvoreno renown i mapu, pa onda pravis novog lika u sezoni
Sta kazu, mrtva igra, ne moze da se udje na server :D
pending pending pending sex sex
uspeo sam da uđem sa starim likom na nonseasonal, sa novim mi jos vrti

Sreća u servere

i za ovo trebala beta ili dve :p

biće ovo fino za igrati ali tek kad dodem sutra s'posla :D

Ma da, teleport u grad i zabode, morao sam alt f4 ,sad pending...

Ja ne mogu da udjem u dungeon, da uzmem aspekt za build... samo vrti loading.

nikako da uđem u onu početnu pećinu za quest, uvek me izbaci

taman za vikend :)

Ja sam krenuo sa novim likom na PC, a zet na PS5, on ima otkljucanu celu mapu sa svim statuama, svi waypoint su mu otkriveni, ali sivi, dok meni je cela mapa pokrivena osim 5 waypointa, sve statue su mi sakrivene... Ne razumem, ima razlike izmedju platformi?

I da, evo cekamo da udjemo u pacinu, vec 10 minuta... Nece skoro.

Meni je nemoguce da udjem u bilo koji dungeon...
Ja sam krenuo sa novim likom na PC, a zet na PS5, on ima otkljucanu celu mapu sa svim statuama, svi waypoint su mu otkriveni, ali sivi, dok meni je cela mapa pokrivena osim 5 waypointa, sve statue su mi sakrivene... Ne razumem, ima razlike izmedju platformi?

I da, evo cekamo da udjemo u pacinu, evo vec 10 minuta... Nece skoro.
Ako imas lika koji ima 100% area discovery i sve statue, moras da se ulogujes u njega (ili vise njih, ako nisi sve uradio na istom liku)

I da, evo cekamo da udjemo u pacinu, vec 10 minuta... Nece skoro.
Lepo je kolega napisao post-dva iznad. Prvo moraš nakon puštanja sezone 1 da loaduješ igru sa eternal likom, izloguješ se pa uđeš sa sezonskim likom. Onda ćeš imati te.neke stvari koje si pootvarao sa osnovnim likom...

EDIT: Preteče me kolega @kartelusm

Screenshot_20230721_113200_Chrome.jpg

Kako ih igrači roustuju...
I treba kad su tupavi.
Naravno njih bi najviše (i jedino) zabolelo da igrači masovno prestanu da igraju, ali mislim da se to neće desiti šta god ovi nespodobnjakovići da urade...

meni je live stream napolju, udaraju gromovi, vetrina udara… haos

Nazad
Vrh Dno