Nisam dodatno obrazložio da sam još od ranije bio i ostao ulogovan na aplikaciji.Meni i u app trazi potvrdu putem smsa.
Većinom ne stižu i onaj ko zna moj drugi broj mi se žali da dobija obaveštenje da je prvi nedostupan. No, uopšteno imam dolazne pozive na ovom, ali desi se to, isto kao kad sam pre skoro 15 godina na Vipu bio u romingu sa mts-om.Da li još neko ima problem sa dolaskom poruka o propuštenim pozovima?
Shvatio ovo u vezi dve kartice u iphone 11. Bas kao sto pise na engleskom. Mozr da radi samo 1 SIM i 1 ESIM a ne dva ESIM
A brate ne znam koji je repetitor, okolina Loznice i Krupanj. Samo znam da je radilo ovde kod mene kući extra, download bio super. Sad se vuče ko mrtav. Juče čak nije ni bilo signala uopšte samo hitni pozivi mašta im to značilo.... Sad sta je u pitanju ko će znati.
Ako si 20 metara od bazne stanice i nemas pun signal. Ta ti bazna stanica ne radi ili bar sektor u tvom pravcu...Sinoc je isto zezalo u Jagnjilu (Mladenovac). Evo sad sam ispred repetitora i imam samo 1 crtu 4g inace je pun signal i 4g+.
Kao sto vecina predlaze, bolja opcija je da svoj primarni broj ne menjas i ostanes u svojoj mrezi. Ako hoces, prebacis neki drugi br. u Globaltel, dobijes 200 GB i aktiviras koji hoces prepadi posle. Ja tako radim,i do sada je sve OK ali evo odjednom cesto nemam signala. Da napomenem, ovi problemi sa signalom su poceli pre oluja.Znaci ne vredi prenositi broj u globaltel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari