To je Deutsches Museum Verkehrszentrum? Koliko ti je vremena trebalo da se obidje muzej?
25. Maj?📸 Poco F1
🎨 LightroomPogledajte prilog 396683
Jok, samo Deutsches Museum.To je Deutsches Museum Verkehrszentrum? Koliko ti je vremena trebalo da se obidje muzej?
Да да, синоћ...25. Maj?
Deutsche Museum von Meisterwerken der Naturwissenschaft und Technik je ovo gde sam bio. Verkehrszentrum je u drugoj zgradi. Za jedan dan mozes samo da protrcis kroz njega. Da se lepo obidje sve, treba sigurno 3 dana. Od 12h kad sam dosao, pa do 17h sam uspeo da obidjem prizemlje, 3. sprat i pola 2. sprata. 2. sprat sam vise protrcao nego sto sam stvarno razgledao. Bzvz je sto je radno vreme do 17h.To je Deutsches Museum Verkehrszentrum? Koliko ti je vremena trebalo da se obidje muzej?
Ako budem išao, išao bih ciljano. Ko će sve obilaziti odjednom.Bzvz je sto je radno vreme do 17h.
Moze naravno,Jel moze original?
Čini mi se heavy obrada, pa da vidim jel od babe devojka ili je odlična fotka malo doradjena.
Svako nesto voli, ja ne volim prazna neba, posebno kad su bez kolorita i u izmaglici osim kad kadar to trpi, u ovom slucaju i sama promena boja neba pravi distorziju i nije bilo moguce menjati nebo nesto spec.Zasto fejk oblaci![]()
To je sto je, postujem svacije misljenjeDa ali dodavati nesto sto ne postoji, ne znam..To je crtanje, nije obr
Moze naravno,
nije heavy obrada, najvise je nebo doprinelo lepoti jer je u originalu nebo bez oblacka, ali je slika tj kvalitet svakako za moje standarde izuzetan, i org je lepa:
![]()
Ovo je centar u Kragujevcu, samo sam dodao malo zelenilaJel prava suma![]()
Danas kada je potrebno 5 sekundi za dodavanje par oblaka ili zamena dosadnog plavetnila neko pita zašto🤦♂️.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari