Pa oni VoLTE daju samo onima koji su na ugovoru. 🤣Nadam će da će rešiti problem sa govornom poštom, uvođenjem VoLTE i problem sa prelaskom sa 4G na 3G prilikom pozivanja. 😅
Razgovarao sam sa momkom iz globaltela kojeg poznajem, nije na visokoj funkciji, rekao mi je da sigurno narednih nekoliko meseci neće biti nikakvih promena.Prema uvidu u APR, zvanicno je okoncano preuzimanje Globaltel-a od strane Telekom Srbija AD.
Pretpostavljam da cemo u narednom periodu videti i neki promene koje se odnose na korisnicku ponudu.
Meni je globaltel broj (ali prenet iz MTS numeracije!) uvek bio dostupan za pozive sa mtel crna gora mreže, i uredno sam primao pozive. Mislim da je to zbog numeracije pošto mtel roming takođe gleda samo numeraciju pri pozivanju.Da, odjednom mi je Globaltel broj sada dostupan za zvanje sa mtel CG broja što je unazad nekoliko meseci bilo nemoguće. Baš sam se zapitao šta je razlog.
Znam da se koriste se kao informatori za mts usluge, na primer u Kumanovskoj i TC Forum u Nišu, pošto je to ostala kao imovina Telekoma.Jesu li kupili preskupe bankomate za MTS banku i šta je sada sa tim bankomatima? Nijedan nije u upotrebi i stoji u nekom skladištu. Nisu se koristili ni godinu dana.
Za sada je i dalje roming sa A1, pošto mi je glavni postpaid broj tamo pa se signal identično gađa. Moguće je da će krenuti od avgusta, pošto je verovatno plaćen zakup, a i oni ne bi opterećivali svoju infrastrukturu. Mada zavisi da li Globaltel prema A1 ima ugovornu obavezu.Je li prelaze na mts infrastrukturu?
ATM košta 30-50k evra kada se kupuje preko 10 komada (okvirno), a oni ih koriste kao informator za MTS usluge? Za šta bi bio dovoljan tablet od 10 inča koji bi na veliko koštao manje od 100 EUR. To je MTS vizija!Znam da se koriste se kao informatori za mts usluge, na primer u Kumanovskoj i TC Forum u Nišu, pošto je to ostala kao imovina Telekoma.
Ovo sam ja napisao prvi na forumu jos u nedelju. Nije bilo reakcija na moj post.Zna se ko slavi 🤗 isplati se raditi promociju režima.
Obe aplikacije rade, ali svaka za svoju svrhu. Moj Globaltel je izdvojena za kupovinu dodataka i proveru stanja, a Globaltel radi samo za telefoniranje i televiziju.Nisam znao znaci da vratim "staru" hvala puno imam ovu firmu tek par nedelja, nego osnovna aplikacija mi se "rusi" , pa sam zato mislio da je ova nova
Obe aplikacije rade, ali svaka za svoju svrhu. Moj Globaltel je izdvojena za kupovinu dodataka i proveru stanja, a Globaltel radi samo za telefoniranje i televiziju.
Da li si uspeo da dobijes kod? Posto yettel i mts imaju problem sa prijemom pp kodova razmisljam da se vratim u a1.Radi mi net ali ne i pozivi. Pišem im ali se prave ludi
Ne radi mi više ni Paypal verifikacija, bukvalno se raspadaju. Ni agente ne možeš da dobiješ. Preneo sam 4 broja, sve radilo ok i kad su ih ovi kupili krenuo je raspad sistema. Čak ih nema ni na forumu vise koliko sam video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari