Gotovo je. Puštaj četvrtu!Jel se zavrsila sa ovom 4 sezonom? Ostala mi samo 4ta ali ne bih kretao ako nije gotovo.
Ima i druga sezona koja je lošija od prve...Na neciju preporuku ovde poceh da gledam Alice in Borderland, jer eto bilo je poredjenje sa Squid Games i kako je ovo jos bolje.
...
Sacekacu kraj prve sezone da dam konacnu ocenu.
Da li mogu da pročitam spoilere ako sam zavrsio S04E04?@Boris Lozac
I ja sam bio u tom tripu da sam mislio da preskačem epizode. Imao sam nameru pogledati sve tri sezone ponovo, pa onda da se posvetim četvrtoj, ali neizdrž je bio toliki da sam se odmah bacio na četvrtu.
Zadovoljan sam četvrtom sezonom a pošto nameravam još jednom da je pogledam pre neko veče sam završio sa reprizom treće sezone. Nekako su mi prva i druga bile kao posebna celina u odnosu na treću i četvrtu pa zbog toga i ovaj naopak razspored kod mene. Negde sam rekao da ova plejada vrhunskih glumaca može se uporediti samo sa ekipom iz Krune. Ne vidim tu više nijednu ozbiljnu seriju sa ovakvim glumcima da im mogu prići. Pa kako samo izuva onaj Romulusov performans
u crkvi Postoji tu više favorita, ali Roman je u četvrtoj definitivni pobednik!
Zamerka ide na to što postaju repetitivni kako u vidu sukoba među njima samima, tako i oko svega drugoga, ali dijalozi i gluma peglaju sve nedostatke
Definitivno mi Succession ostaje sa maksimalnom ocenom, iako ima svojih padova.
Elizabet Olsen nakon onih komentara na račun Srbije ne mogu da svarim pa makar u svakom filmu/seriji glumila za 11!Još jenda poprilicno dobra serija koja nije izmuzena kroz par sezona. Postoji samo S1, nije otkazana. Snimana po istinitom slucaju: https://en.wikipedia.org/wiki/Candy_Montgomery Ne znam zasto nizak rejting, sigurno sto nije bombastican kraj sto se meni svidja. Odabir glumaca je odlican. Nema nikakvu kritiku. Elizabeth Olsen kao i ostatak tima, cista desetka.
![]()
Neces u trecoj sezoni, vec u trecoj epizodiNavući ćete me na taj Silo posle u 3 sezoni ima da vas kunem...
Ona se meni toliko nekako zgadila, ocima ne mogu da je gledam koliko mi je odvratna. Mozes misliti moju reakciju kad mi je prvi put na mobu iskocila ta njena muljava faca sa cover-a te serije.Elizabet Olsen nakon onih komentara na račun Srbije ne mogu da svarim pa makar u svakom filmu/seriji glumila za 11!
Apropo price za Severence i Silo. Kao sto rekoh, Silo mi je sasvim ok serija (minus te neke budalastine, na svu srecu nema ih mnogo), ali Severence je lagano šije uzduz i popreko.
Mislim da si napravio grešku što si odustao na pola Severance pošto je to tip serije koji gradi radnju da bi u finalnoj epizodi šamar bio što jači.Vidim da se podigao hajp za Silo i bas se dvoumim da li da je zapocnem, jer mnogi koji su gledali Severence je preporucuju ali smatraju da je Silo losiji od iste.
A isto se tako podigao hipi i za Severence.
Sa produkcijske strane Severence mi je bio odlican ali me radnja, iako sa interesantnom premisom, nikako nije uvukla i mislim da sam negde na polovini digao ruke.
Definitivno nije za svakoga. Započni.🙂Meni se Silo baš svidjela, a za Severance znam odavno ali nikako da ju započnem gledati.
Hoću sigurno.. 🙂Definitivno nije za svakoga. Započni.🙂
Mozda nisam bio u elementu u datom trenutku za takav tip serije, dacu joj svakako jos jednu sansu nekom prilikom, mozda mi tada"legne".Mislim da si napravio grešku što si odustao na pola Severance pošto je to tip serije koji gradi radnju da bi u finalnoj epizodi šamar bio što jači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari