Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Sta se desava kada se promeni region, i uplati premium. Nakon toga, predlozi iskacu sa video linkovima te zemlje na koju smo promenili? Nema naknadnog pomeranja regiona?

Sta se desava kada se promeni region, i uplati premium. Nakon toga, predlozi iskacu sa video linkovima te zemlje na koju smo promenili? Nema naknadnog pomeranja regiona?
Na YouTubeu ćeš dobivati normalan sadržaj, dakle region se može na YT podesiti na Srbiju. Sto se tiče YT Music aplikacije, tu ćeš dobivati na “explore” kategoriji turske/argentinske ili neke druge predloge.

Znaci promenim region na Tursku primera radi, uzmem premium i nakon toga vratim na Srbiju, i to tako moze?

Znaci promenim region na Tursku primera radi, uzmem premium i nakon toga vratim na Srbiju, i to tako moze?
Da. S tim da ne menjas lokaciju/region celog Google naloga nego samo lokaciju u YT aplikaciji. Onda će ti prikazivati trending i sadržaj za Srbiju, odnosno za državu koju ti želiš i izabereš. E7946370-9FBD-4CDD-9CCF-620D66AEE2E1.jpeg

Citajte malo unazad, nema potrebe za promenom regiona, samo vpn.

Otvorio sam turski youtube nalog. Poslao sam tri pozivnice sa ukljucenim vpn. Da bi prihvatili poziv clanovi su morali da ukljuce vpn na tursku i sve je proslo OK. Pitanje je da li preostala dva poziva mogu da uradim sa iskljucenim VPN -om da clanovi ne bi morali da ukljucuju isti da prihvate poziv? Ima li ko iskustva sa ovim?

Kupio sam tursku gift karticu ali ne mogu da je ubacim u google play da bi kupio youtube pretplatu, izbacuje mi grešku da treba više informacija da bi ubacio karticu...skroz novi nalog sam napravio sa vpn i turskom kao opcijom, nemam ideja šta da radim...

Kupio sam tursku gift karticu ali ne mogu da je ubacim u google play da bi kupio youtube pretplatu, izbacuje mi grešku da treba više informacija da bi ubacio karticu...skroz novi nalog sam napravio sa vpn i turskom kao opcijom, nemam ideja šta da radim...
Zašto gift kartica kada normalno možeš platiti bankovnom karticom?

Da mislio sam da je tu problem, ali imam Nord plaćen, teško da ću naći bolji besplatan da aktiviram gift card...uostalom probao sam onda i preko kartice regularno da platim ali isti fazon nije htelo da proradi izbacuje da placanje nije iz turske, ne znam kako vi uspevate sa našim karticama da platitie pretplatu..

Da mislio sam da je tu problem, ali imam Nord plaćen, teško da ću naći bolji besplatan da aktiviram gift card...uostalom probao sam onda i preko kartice regularno da platim ali isti fazon nije htelo da proradi izbacuje da placanje nije iz turske, ne znam kako vi uspevate sa našim karticama da platitie pretplatu..
Da li si uspeo da aktiviras gift card?

Citajte malo unazad, nema potrebe za promenom regiona, samo vpn.
Jel misliš na ovaj post?
1. Otvoris YT aplikaciju i promenis region/drzavu na zemlju koju hoces tj odakle kupujes, sacuvas i zatvoris;
2. Konektujes sa na tu zemlju preko nekog VPN-a;
3. Ides na browser YT, ulogujes se, odaberes Premium i odradis placanje.

Sve to na telefonu. To su koraci koji ti trebaju. I to je to.
Tu dodavanje familije nije opisano. Ako može neko da doda, pa da se ubaci u prvi post bilo bi super.

Da li je ovim načinom Google Play prebačen na Tursku ili ostaje na istu zemlju kao i pre dodavanja u Familiju?

Pa cim aktiviras premium family odmah dobijes opciju koga zelis da dodas. Uneses mail adrese i to je to. Mi smo odradili odmah sve i svima je proslo bez vpn i promene regije. Mozda sam ja bio u tom trenutku na vpn pa to utice nekako.

A kad se kupi pretplata, tj odradi se sve, ako je menjana regija samo se vrati na Srbiju kome je bitno za trending i to.

Svaka čast što se cimate sa vpn. Meni nije problem da izdvojim 750 dinara mesečno. To mu dodje nekom kao dve paklice cigareta.

Evo pre nedelju dana sam aktivirao YouTube premium, nema više reklama mrtvih, ne znam što ranije to nisam akrivirao. Još YouTube music premium se dobija.

Svaka čast što se cimate sa vpn. Meni nije problem da izdvojim 750 dinara mesečno. To mu dodje nekom kao dve paklice cigareta.

Evo pre nedelju dana sam aktivirao YouTube premium, nema više reklama mrtvih, ne znam što ranije to nisam akrivirao. Još YouTube music premium se dobija.
Pa i nije neko cimanje. Treba ti par minuta da sve središ i štediš 600 dinara mesecno. Za te pare taman uplatiš turski Netflix.
Gde je Official YT Premium 750rsd?
U Srbiji.

YTP Family u Srbiji je 1150 din, ako se dobro sećam...
Preko Argentine manje od 300 din.

Poslednja izmena:
Vpn je potreban samo prvi put.Kasnije koristis normalno.

Postoje i besplatni VPN-ovi kao što je Windscribe, UrbanVPN itd. A u ostalom, potreban ti je samo pri kupovini pretplate a posle toga ne.
Probao ova dva iznad ,i ne mogu da odradim .Windscribe mi ni ne dozvoljava da unesem podatke od kartice,jednostavno pise da ima neki problem i da konktaktiram pomoc .Dok ovaj drugi ima 3 turska servera,od toga samo jedan je free i uopste nije turski kad proverim,Meka (Arabija )..

Probao ova dva iznad ,i ne mogu da odradim .Windscribe mi ni ne dozvoljava da unesem podatke od kartice,jednostavno pise da ima neki problem i da konktaktiram pomoc .Dok ovaj drugi ima 3 turska servera,od toga samo jedan je free i uopste nije turski kad proverim,Meka (Arabija )..
Probaj tunnelbear.

UrbanVPN:

Screenshot 2023-07-03 at 10.04.59.png

Nazad
Vrh Dno