Šta je novo?

Molio bih savet!

paradoxzemun

Poznat
Učlanjen(a)
22.08.2020
Poena
31
Dobar dan momci, ovako stoji moja situacija, imam prostor ne veci od 35m2 u kome trenutno radim knauf, zidovi su od bloka onog crvenog, onda ide mineralna vuna 5-10cm kako gde, pa knauf, 2 su prostorije koje imaju stok, ali se vrata nece ugradjivati jer ce ta mala prostorija od 6-7m2 biti radionica a ova druga soba za odmor da tako kazem, na spoljne zidove planiram da stavim stiropor 10cm. Bitno da napomenem da prostorije nemaju prozore iz razloga jer je tu nekad bio tonski studio. Pod je betonski, ali je tako radjen da kazem kao plivajuci, te se ne dodiruje ni sa jednim zidom direktno i ima dobra izolacija ispod, posle ide neki akusticki pod koji ostaje, a na njega ide laminat. e sad, nameracio sam se da kupim Gree Pular Eco Plus 12k btu. koristio bih je za grejanje/hladjenje prostora. Izabrao sam nju jer je cena manje vise ok, a i kazu ovi sto se navodno razumeju da je gree dobra klima... e sad, misljenja nikad dosta, pa bih bio unapred zahvalan na komentarima!

Moja preporuka bi bila:
Daikin FTXC35C/RXC35C

Sa tim Polarom, tesko da ces biti siguran zimi.

Preslaba je za grejanje tolikog prostora.
Mozda se potrefi i da bude ok, ali se ne bih kladio da ce biti dovoljna.

Preslaba je za grejanje tolikog prostora.
Mozda se potrefi i da bude ok, ali se ne bih kladio da ce biti dovoljna.
Ne samo da je preslaba nego je bilo problema da pravi osilacije po par stepena.
Ranije sam tu imao, ne znam da li ste ikad culi za marku OSAKA 12 isto, samo on/off i grejala je kao besna na minusima bez problema, hladila isto tako savrseno, do duse bio je tonski studio ususkan samo tako akustickim tretmanom koga vise nema, al kapiram da je i ova izolacija iole dobra!, eto ako umete da mi objasnite kako je to obicna klima koja navodno ne moze da radi na minusima, grejala fantasticno, nisam iz struke, zato mi je i nejasno, a gledao sam klimu koju ste naveli, malo mi prelazi budzet ...
Po imenu bi trebalo da je japanska klima.Koliko bi izdvojio za klimu?

Verovatno Kinez koji bi da zvuči malo ozbiljnije.

Za 53 hiljade imas bas hisense energy pro plus ili midea extreme.Ja imam ovu Hisense i vise sam nego zadovoljan ja kad sam je uzeo prosle godine nije imala ispod 65 hiljada sad vidim da je pala cena klima.
a ja cuo da te hisense 8 od 10 crkavaju, kazu ljudi koji se navodno razumeju da je gree veoma bolji od hisense klime, *** ocekivao nisam da je odabir klime toliko jebena rabota.

Nazad
Vrh Dno