Šta je novo?

Problem sa slanjem slika preko Vibera Iphone 13 pro, IOS 16.5.1

Shprajc

Zapažen
Učlanjen(a)
06.06.2022
Poena
21
Od skoro sam prešao na Iphone da vidim može li se tako živeti. :) Slažemo se kako treba osim u slučaju Vibera. Dobio sam do sada dva update-a softvera i za IOS i za Viber i ništa nije rešilo problem.

Naime, slanje slika, video zapisa i raznih fajlova je praktično nemoguće. Takođe i primanje istih je otežano.

Ima li još neko sličan problem?

Od skoro sam prešao na Iphone da vidim može li se tako živeti. :) Slažemo se kako treba osim u slučaju Vibera. Dobio sam do sada dva update-a softvera i za IOS i za Viber i ništa nije rešilo problem.

Naime, slanje slika, video zapisa i raznih fajlova je praktično nemoguće. Takođe i primanje istih je otežano.

Ima li još neko sličan problem?
Sport ti je internet, tebe muci sam odlazak slike, ne implementiranje, dakle internet je los ili te ruter zeki.

Ne mora da znaci..
nadaleko je poznato da je Viber na ios katastrofalan.

Sve i da namestis slanje slika, prvi sledeci problem su notfikacije koje stignu kad one hoce..

Je imas problem i na mobile data i na wifi ?

Reinstall, verovatno je do permisija, nisi mu dao pristup mozda celoj galeriji nego samo nekim slikama.

U svakom slucaju app je kriminalno los na kom god da si uredjaju. Probaj takodje toggle u settingsu kvalitet slika koji se salje, low/high mislim da ima, nisam palio godinama.

Background refresh mi je cesto bio problem sa Viberom, ukoliko nisam u app nece poslati ni jedan fajl :<

Nazad
Vrh Dno