bez ljutnje, stekao sam utisak da ti (najviše) troluješZasto neki od vas troluju
Da se ne ljutim jer si me proglasio trolom je iznosim svoj problem, da mozda ne lazem jer mogu samo trolovat ako lazem i svemu, zelis slike komponenti i video snimak?bez ljutnje, stekao sam utisak da ti (najviše) troluješ
Pročitaj ovaj post i testiraj sa CoreCycler. Taj član je imao sličan problem
![]()
Zašto mi PC konstantno prikazuje BSOD sa AM5 konfiguracijom?
Pozdrav svima, Imam veliki problem sa konfiguracijom već skoro mesec dana, i nikako da ga rešim. U pitanju je: Asus TUF B650 Plus WiFi Ryzen 5 7600X 16GB DDR5 5200Hz Kingston Fury Raidmax napajanje od 850W RX 560 4GB (jeste stara i slaba, ali nije problem u njoj) Prvo sam imao problem sa...forum.benchmark.rs
Ne samo ASUS vec i ostali se time ogradjuju da nema garancije za nista preko 6000 iako te specifikacije glasno navode i skupo ih prodaju. 6000 bi trebalo da svaki AM5 moze. Mada opet mozda i koji procenat losih ne dobacuje ni toliko. Ni to nije toliko bez smisla jer je sve je u verovatnoci.I da posto je ovo zadnji bios koji je snizio voltazu SOC on je sad kad je memorija na 6000, 1.23v i naravno da bas i ne verujem AMD da ovo snizavanje voltaze nece uticat na stabilnost mozda ne na 97% procesora ali se opet zapitam sto je ona bila 1.3+ v sa memorijom na 6000+, zato asus na starnici od memorijama kaze da OC profili za istu zavise od kvaliteta procesora?!
Neshvatljivo mi je da se AMDu ovo opet dešava.
Plan jeste bio intel jer vec imam 4 ryzena gen3, ali trenutno zaradjujem vise na AMD zbog AVX512 i tu sam prelomio jer mi 2 meseca mogu isplatiti isti, sto se tice AMD ocekujem da iako je procesor kupljen u HU isti zamenu resi nas zvanicni servis/distributer za AMD i da mi procesor bude zamenjen na ruke, ne interesuje me procedura i sta oni i kako resavaju sa AMD ocekujem da u ovavim slucajevima oni izadju max u susret ako bude problema ..... pisacemo ali ne po nasim portalima sigurnoProcesor i jeste za reklamaciju čim mora da koristi curve optimizer da bude stabilan. Primjećujem da kad i ako budem sastavljao novu konfu biće Intel. Neshvatljivo mi je da se AMDu ovo opet dešava.
Pa nije mnogo dugo, 30+ godinaPa ako se baviš toliko dugo, onda znaš sam da namestiš sigurno. Ne treba ti pomoć.
Nema ništa od garancije ovde, nemoj da se zaludjuješ. To što ti ne možeš bez procesora nikoga ne zanima. Čak i da si uzeo ovde pitanje za koje vreme bi ti rešilo garanciju. Koliko sam puta slao procesore na RMA i potraje to za rešavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari