Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Vecina nas koji pisemo po ovom forumu i koji se kunemo kako necemo da menjamo telefon narednih X godina ce u najgorem slucaju posedovati S25U..tako da slobodno 8gb rama svakako cemo zameniti telefone
Većina nas koji pišemo po ovom forumu volimo tehniku i gedžete, tako da ćemo skoro sigurno kupovati nove uređaje i pre tih 2-5 godina iako realno nema potrebe

Da li je neko dobio OTA za junski update?
Operateri verujem da nisu sigurno, ali Madjari bi trebalo da krenu uskoro (uvek sam dobijao odmah cim bude dostupno)

Mts jos nista, i ja cekam da vidim sta je. Premda toliko mi dobro radi telefon da ne bih da uopste radim update :D

Sve bi to imao i da si uzeo s22 ultra sa snapdragonom ;)
Ne bih se slozio s tim. Snapdragon 8gen 1 se previse greje sto dalje utice i na trajanje baterije sto se i pokazalo kod svih telefona koji su koristili taj chip. Svi su bili topli i imali slabije trajanje baterije. Situacija se donekle popravila sa Snapdragonom 8gen 1+ ali 8gen2 je daleko daleko efikasniji chip.

Mada dok ne izadje na sammobile ili nekom drugom specijalizovanom sajtu treba to uzeti sa malo rezerve

Edit: sad vidim da je Ice dojavljivac, nista onda, to je to :D

Cao svima.. Prije 4 dana sam se častio sa S23+ 512gb.. Prije njega sam posjedovao Xiaomi Mi 10.. Razlike su primjetne.. Samsung je fluidniji rekao bih, baterija za komad bolja posebno u idle-u.. Kamere nijesam previse testirao, ali slike su priblizne, plus je sto Sams ima 3x.. Video je za komad bolji na Samsungu.. I da naglasim da auto brightness radi mnooogoooo bolje na Samsungu, dok je na Xiaomi-ju neupotrebljiv.. Preporuka za Sams, ukratko. 😊

Pogrešio si forum, ovde ljudi znaju da je Samsung bolji, trebao si da napišeš komentar u temi za šijomi brate uzmi šijomi, najbolji odnos cene i kvaliteta :)

Ja sam ga flashno preko odina, za sad nisam naisao na nikakve probleme :)
Ja ne diram nista jos,to sto si flesnuo neka te dobro sluzi,ali kazu da su to azuriranje povukli i izbacili sasvim novo skroz..
Mada dok ne izadje na sammobile ili nekom drugom specijalizovanom sajtu treba to uzeti sa malo rezerve

Edit: sad vidim da je Ice dojavljivac, nista onda, to je to :D
Ice je to objavio sve,nije sammobile.Objavljeno je i da je taj junski koji je bio pusten,povucen pa su pustili potpuno novi.Izgleda da je i on pravio probleme ljudima kao majski na 21,22 ultra..

Ja ne diram nista jos,to sto si flesnuo neka te dobro sluzi,ali kazu da su to azuriranje povukli i izbacili sasvim novo skroz..

Ice je to objavio sve,nije sammobile.Objavljeno je i da je taj junski koji je bio pusten,povucen pa su pustili potpuno novi.Izgleda da je i on pravio probleme ljudima kao majski na 21,22 ultra..
Nema veze, kad izadje AWF3 koliko vidim da je to zadnji, flash cu preko ovog AWF1....

Ok,samo napred.Inace kako to se cini azuriranje?Sta su sve promenili sem što su dodali 2x portret zum?Jel su ispravili taj banana efekat i zamucenje,nocni mod?
Banana efekat na s23 ultra nije ni bio, nocni mod je poboljsan, optimizovan je opticki zum 3x i 10x, fluidnije otvara app (mada mozda je to zbog factory reseta), baterija i dalje dobra lepo drzi, trenutno 3h SOT, a imam 65% jos baterije.
Ima momak Alvin na tviteru, testirao je jun update i postavljao slike, da ne postavljam svoje privatne, pa možeš i sam pogledati kako izgledaju.

LP!

Banana efekat na s23 ultra nije ni bio, nocni mod je poboljsan, optimizovan je opticki zum 3x i 10x, fluidnije otvara app (mada mozda je to zbog factory reseta), baterija i dalje dobra lepo drzi, trenutno 3h SOT, a imam 65% jos baterije.
Ima momak Alvin na tviteru, testirao je jun update i postavljao slike, da ne postavljam svoje privatne, pa možeš i sam pogledati kako izgledaju.

LP!

Fenomenalna slika.Inace sam ja na ultri imao banana efekat kad sam slikao neku dokumentaciju,i zamucenje kod grupnih fotografija,budu zamucena lica i nos ljudima izgleda krivo i mutno....A i još neki ljudi su mi se zalili na to...Ali ajde videcemo kad se azurira na taj famozni apdejt.Majski je pravio ogromne probleme ljudima na 21,22 ultra...Crkavali im ekrani,linije po ekraniđa,pozelene im ekrani ..

Zna li neko kako da se otarasim dosadne VIBER poruke - - - Otvorite Skener QR koda! ☹️

Super.. Lomim se izmedju IP 14 pro i S23

Steta nema više tih top spec telefona da nisu preko 6.2
Ja sam kupio s23 obican 256gb pre 5 dana, slicna situacija (za sada) je i kod mene sa baterijom. Oko 6 sati prosek mada ni ne obraćam pažnju na to jer me u suštini 20 do 24h drži mirnog do ponovnog punjenja. Verovatno će vremenom i još bolje da bude kada se telefon adaptira kako treba.

Inače za sada sam prezadovoljan telefonom, pogotovo ekranom, brzinom, fluidnošću, i softverom! Prava mala mašina. Dimenzije (za moje potrebe) savršene! Kamere nisam stigao još uvek detaljno da testiram, kao ni video, ali ono što me za sada najprijatnije iznenadilo jesu rezultati portret moda sa 3x zoom - fenomenalne fotke pravi! Svakako topla preporuka za telefon :)

Nazad
Vrh Dno