Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel može kontakt tog prodavca sa KP u porukama. Ja sam davno kupio prvi telefon preko KP sa nacrtanom garancijom, čak bez imena i prezimena prodavca u garanciji. Jedan od najpopularnijih prodavaca na KP ne da nije hteo da zameni mob novim ili da mi vrati novac jer telefon je bio star manje od mesec dana nego mi je telefon otkupio kao polovan a vozao me je nedeljama sa nekim servisima. U pitanju je bio jednostavan problem sa punjenjem. Prvi na KP zato što je bio Xiaomi a ja sam samo nosio Samsunge S klase pa ajde da vidim i to čudo Xiaomi na koji su me stalno nagovarali kada bi videli da pucam po 1000eu za Samsunge, tada je Xiaomi bio upola jeftiniji.
Nemoj kad te molim da uzimaš Ultru, ubićeš temu. Bio si i onda kukako kako ti se telefon ne puni nekom reklamiranom brzinom da bi se posle par strana teme ispostavilo da koristiš neki dugački kabal od par m (sa kojim logično imaš gubitke u brzini punjenja), više nas ti potvrdilo da ti je ispravan telefon (istom brzinom se i nama punio) i da je tu malo i Xiaomi marketing radio. Nije ti telefon ni bio za zamenu, takav ti je Xiaomi bio onda i sada, čuda na papiru sa kamerom ali u praksi ni blizu tome, marketing. Onda si nas ubio sa klibracijom baterije i vređao u porukama kada smo pokušali da ti lepo objasnimo. Mogu misliti šta će tek biti ako uzmeš Ultru i kreneš da slikaš mesec, pa ti odmah mogu da zatvore radnju kad odneseš na reklamciju zbog meseca.

Samo da javim da su meni smejali wifi brzinu , ne prelazim 5 mbps i ako imam na kućnom wifi 80 mbps . Vidim ja dans da ne što zapinje net reko nesto je do kablovske , ali kod žene na fonu dobro radi 😒. Sinoć instalirao novi sw ...

Prvo sam se pitao šta je to, a onda sam pokusao da reprodukujem. Vidi se neko nazovi "probijanje" po donjoj ivici kada iz određenog ugla gledam u telefon, ali se to u normalnom korišćenju uopste ne primecuje. Deluje kao da se pravi neki odsjaj ili sta vec od svetla iznad, ali ne vidim tu neki problem.

U pitanju je "anomalija" ekrana, prilikom lepljenja vise slojeva stakla. Prvi kupci su prijavljivali taj problem na nekoliko uredjaja. Ono sto me zanima da li smo mi imali takav problem na ovim nasim meridijanima?

Nemoj kad te molim da uzimaš Ultru, ubićeš temu. Bio si i onda kukako kako ti se telefon ne puni nekom reklamiranom brzinom da bi se posle par strana teme ispostavilo da koristiš neki dugački kabal od par m (sa kojim logično imaš gubitke u brzini punjenja), više nas ti potvrdilo da ti je ispravan telefon (istom brzinom se i nama punio) i da je tu malo i Xiaomi marketing radio. Nije ti telefon ni bio za zamenu, takav ti je Xiaomi bio onda i sada, čuda na papiru sa kamerom ali u praksi ni blizu tome, marketing. Onda si nas ubio sa klibracijom baterije i vređao u porukama kada smo pokušali da ti lepo objasnimo. Mogu misliti šta će tek biti ako uzmeš Ultru i kreneš da slikaš mesec, pa ti odmah mogu da zatvore radnju kad odneseš na reklamciju zbog meseca.
😂 U pravu si skroz, jedino ne znam da sam vas vredjao u porukama, moguće da sam vredjao vašu inteligenciju i znanje ali prosipao uvrede kafanskog tipa nikada. Promenio sam nekoliko telefona a u fijoci je uvek ostajao rezervni Poco F2 Pro, tako sam odlučio da ostane rezervni jer je dobar. Sada posle 3 promenjena Poco mi je ponovo u ruci, star je tačno 3 godine i to mi je prvi mob koji nosim duze od godinu dana. Svaki put kada bi mu se vraćao video bi razlike u odnosu na novije mode, koliko je malkics sporiji, naročito u osvežavanju ekrana, kameru sve slabije koristim. Omatoreo sam, shvatio sam da mi nije više važno da li imam top model u rukama ili neki malo bolji srednje klase. Da mu nije oslabila baterija ne bi menjao ovaj Poco čini mi se još 3 godine. Mislio sam menjam mob pa da kupim neki jači pošto će mi siguran sam opet biti u rukama narednih 3 godine i pomislim S23U, kao da je za nijansu povoljniji. Jedino što ne verujem da može da drži bateriju kao što mi je držao ovaj Poco, nekada i po 40 sati a skoro uvek 30h što je puna kapa, sa Samsungom nikada toliko. Eto vreme mi je prosto da menjam zbog baterije, možda date neku preporuku.

A da zameniš samo bateriju na tom poku pošto ti je već telefon super sam po sebi? 23 ultra ima bolju autonomiju od svih pređašnjih, bićeš zadovoljan telefonom, ido kupi i uživaj!

Pozdrav ljudi upravo mi je puklo staklo na 23 Ultri, telefon je kupljen u MTSu... Da li neko zna jel ga nosim kod njih da bi mi ostala garancija ili u bilo koji servis?
Takodje jel imate neku preporuku za servis, po mogucstvu NS ali moze i BG?
I koja je cena otprilike?

Pozdrav ljudi upravo mi je puklo staklo na 23 Ultri, telefon je kupljen u MTSu... Da li neko zna jel ga nosim kod njih da bi mi ostala garancija ili u bilo koji servis?
Takodje jel imate neku preporuku za servis, po mogucstvu NS ali moze i BG?
I koja je cena otprilike?
Promobi u ns, ostaje garancija, ovlašćeni su

A da zameniš samo bateriju na tom poku pošto ti je već telefon super sam po sebi? 23 ultra ima bolju autonomiju od svih pređašnjih, bićeš zadovoljan telefonom, ido kupi i uživaj!
Evo kupio sam 3 baterije pa nek ide život, valjda će Poco potraje do 2033, možda me i nadživi 😀 . Hvala

Ne znam sto mi ne svira zvono na bluetooth slusalicama kad neko zove... Prekine muziku ali zvoni klasicno telefon na svoj zvucnik, ne na bubice... Sve ulljuceno u opcijama... Idea?

Prešao sam sa S22U na S23U, i kao uzmem da prevrtim temu, ali od kreditne sposobnosti do koja maska i folija odgovara - odustao sam, pa ću sam da gledam i provaljujem, a temu čitam od sad:)
Uglavnom, baterija je osetno bolja, zbog čega sam i prešao na S23U.
Mnogo se manje greje, mada se ni S22U nije nešto preterano grejao (u odnosu na prethodnike).
Vibracija isto znatno bolja...
U svakom slučaju, veliki napredak (što se autonomije tiče) u odnosu na S23U

^ hmm , sve više uviđam da nas proizvođači "odraše" sa menjanjem svake godine nove Ultra a daju na kašičicu malo bolje . Još malo i počeće hype za S24U sa tipa još10% bolja baterija i 250x zoom ("najbolje ikada" ) za 1.500do 1.800€ ... I ajmo opet nanovo .

Samsung has now brought the program to Europe – by the end of June it will be available in Belgium, France, Italy, the Netherlands, Poland, Spain, Sweden and the United Kingdom.
You can pick up a set of tools that is required to take the phone apart for just under €30. A new charging port for a Galaxy S20 will cost you €50, the back panel is about the same, while an official display is €200. The parts for higher end models cost more, the same goes for newer models, e.g. an S22 Ultra screen is €310.

Ljudi, dal se isplatiti uzeti s23u sa 8 giga rama? Sadasnji note 10+ ima 12 giga rama pa dal ce 8 biti dovoljno za neki duzi period koriscenja, 3,4 godine? Ili da jurim sa 12giga? Jel su sredili shutter lag aptejtom? Nervira me strasno kad su deca mutna na slici...

Ljudi, dal se isplatiti uzeti s23u sa 8 giga rama? Sadasnji note 10+ ima 12 giga rama pa dal ce 8 biti dovoljno za neki duzi period koriscenja, 3,4 godine? Ili da jurim sa 12giga? Jel su sredili shutter lag aptejtom? Nervira me strasno kad su deca mutna na slici...
Više puta su napisali korisnici istog da nema razlike u radu 8 i 12 ram
Ako ti je plan na duže staze možda u budućnosti raznim apdejtima optimizuju drugačije pa bude osjetna razlika

Više puta su napisali korisnici istog da nema razlike u radu 8 i 12 ram
Ako ti je plan na duže staze možda u budućnosti raznim apdejtima optimizuju drugačije pa bude osjetna razlika
Zato i pitam najvise, ako dam toliki novac, necu da menjati 3,4 godine. Nasao zeleni 950e.

I ja sam uzeo 8 rama ali da je bio i 100e skuplji uzeo bih 12/512 ali nije bilo u ponudi za soma... 512 mi i ne treba tesko cu popuniti i 256,i ondak prebacim fotke i video i sve oslobodim... Ali bih vise voleo 12 rama, za buducnost... Ko igra igrice sasvim sigurno bolje 12...evo sad gledam i pise zauzeto 4,5 gb... A dostupno jos 2.5 (gde se dede jos 1 gb🤔)... Tako da bi lako otislo i tih 2 da roknem neki jacu igricu...

I ja sam uzeo 8 rama ali da je bio i 100e skuplji uzeo bih 12/512 ali nije bilo u ponudi za soma... 512 mi i ne treba tesko cu popuniti i 256,i ondak prebacim fotke i video i sve oslobodim... Ali bih vise voleo 12 rama, za buducnost... Ko igra igrice sasvim sigurno bolje 12...evo sad gledam i pise zauzeto 4,5 gb... A dostupno jos 2.5 (gde se dede jos 1 gb🤔)... Tako da bi lako otislo i tih 2 da roknem neki jacu igricu...
Dao bih i ja 100e vise za 12/512, trazio sam bas, nisam mogao da nadjem 12/512 uzet od operatera, neraspakovan. Samo takve uredjaje gledam, dal ih nisu dobijali pojma nemam.

Posle par dana korišćenja, da dodam da je S23U u stvari sve ono što je S22U trebao da bude.
Osim mnogooo bolje baterije, primetio sam bolji signal za mrežu, običnu ali i za WiFi, i to nije subjektivno.
Što se kamere tiče, ne vidim da može bolje od S22U.

Nazad
Vrh Dno