Šta je novo?

Diablo IV

da, 6 ili 7 unique mi je dropalo na wt3, ne računajući onaj garantovan prsten na kraju kamoanje, ali nijedan mi nije bio za build, jedan sam možda zadržao samo.
tu mi jedino onaj grandfather 2h sword znači dosta, njega čekam.
ali zato upravo napravih bis rukavice za hota build, crit chance izrolao lepo i enchant me poslužio da overpower dmg zamenim za attack speed : )

Prilozi

• F775E374-8D65-4857-B6BA-48EB84D064B5.jpeg
    F775E374-8D65-4857-B6BA-48EB84D064B5.jpeg
    185.4 KB · Pregleda: 97
Kako je moguće da za 20-30h igre na WT2 nijednom nisam zakačio world boss na Act 1?

@marko_ns A jesi prešao main story ?

Dosta stvari nije dostupno sve dok se main story ne pređe.

Da ne planira neko sutra da startuje game?...tj danas

Ja mislim da imam najlosiju srecu sto se dropova tice.. Ne dropuju mi toliko cesto legendary, a kad dropuju to uglavnom bude jedan te isti item sa krs statovima (WT 3). Kolko sam ih samo rasturio, tuga jedna.. A druid ko za inat, bas gadan za gearovanje.. Drugaru sto igra samnom dropuju ko ludi, aj to, nego sto mu dropuju sa odlicnim statovima 🤬

Jel ima neko problem sa zaglavljivanjem u zidovima ili je to do moje narodne verzije?

Jel ima neko problem sa zaglavljivanjem u zidovima ili je to do moje narodne verzije?
?!? Ovo ne postoji, ili...

@Marezz zar nema fora da u roku od sat vremena nakon što pokupiš drop možeš item šerovati sa drugarom? Tako tvoj drugar može da ti ustupi item.

Ni ja nemam sreće sa legendary dropovima, jer uglavnom imaju legendary skill sa druge grane nekro skill tree koji meni ne treba, više sreće imam kad ih kraftujem kod prodavca...

Juče je kod mene baš bio lag na serveru...

Kada vi prestajete s igrom tj kada menjate karaktera? Sta je poenta na kraju? Ubiti echo lilith ili izivljavanje nad mobovima u nedogled pa kada dosadi…

Season 2 Nbc GIF by Manifest

Heh postoji :) ista fora kao i sa D3
S tim što je to još u teškom razvoju, sam početak (baš sam gledao juče šta pišu) i iskustvo nije ni blizu originalnoj verziji i nikad neće biti.
Ne bi se ja uopšte bakćao sa time, plus može komp da navuče samo neku digitalnu gamad.

Kada vi prestajete s igrom tj kada menjate karaktera? Sta je poenta na kraju? Ubiti echo lilith ili izivljavanje nad mobovima u nedogled pa kada dosadi…
Poenta je imati sve Best in Slot iteme, ubiti pinnacle bossa što brže, završavati najveći tier nigtmare dungeona,
Onda možda da napraviš novog lika i opremiš ga da budeš glavni baja u PvP-u.
Da žmureći igraš i znaš napamet svaku mapu.
Šta god ti je izazov ili zabavno to igraš.

Ili jednostavno zacrtaš sebi koliko ćeš da igraš i to je to, možda samo story na WT1 da pređeš i dosta ti.

Nema kraj pored Doom-a samo još Diablo grind je Eternal 😋:ROFLMAO:.

Kao sto rekoh, ja sam uzeo ps5 i nakacio ga na oled 65’’. Sad dok igram mogu da se razgibavam, radim cucnjeve, nikad nisam ovoliko fizicki spreman! :)

Elem jedno konkretno pitanje, odigrah prvi nightmare dungeon, kako se menja tier dungeona posto sam kroz ovaj prvi proleteo…

craftas kod ocultista, mozes da biras tier, ako su ti slabi oni koji padnu u samom dungeon

A kako otkljucavam kod njega taj tab? Do sad su mi dva bila nedostupna… izvini na mozda glupom pitanju, na poslu sam pa ne mogu da proverim, a moram da planiram u glavi sta da radim veceras :)

mislim kad se odradi tier 5 dungeon, nisam siguran. i ja sam na poslu :)

Ovaj Renown me tako ubija u pojam da polako gubim volju za igranjem.:(

Samo ga preskoci, nisi duzan da juris Renown.
Lepota je sto stvarno mozes da biras sta ces da radis u igri.. Juris achievemente, cistis sve sidequest-ove i renown, farmas nightmare dungeone, juris lvl 100, radis helltide i tree of wispers zadatke.. Tek je izasla igra a ima solidna kolicina aktivnosti, a kako vreme bude prolazilo verujem da ce dodavati razne stvari

Lepota je sto stvarno mozes da biras sta ces da radis u igri.. Juris achievemente, cistis sve sidequest-ove i renown, farmas nightmare dungeone, juris lvl 100, radis helltide i tree of wispers zadatke.. Tek je izasla igra a ima solidna kolicina aktivnosti, a kako vreme bude prolazilo verujem da ce dodavati razne stvari
Ako ga preskoči ostade bez 20 paragon poena.

i 10 skill poena account wide, što nije loše kad kreneš alta

Dobro, uvek moze da se vrati na to, jeste korisno ali ne mora odmah da se fokusira na to :) Ne znam koji je level, ako nije 70+ po meni ne mora da prioritizuje to sada

Poslednja izmena:
Drage volje,ali kao sto je Alex vec napisao tu lezi problem.20 paragon poena nije bas malo.Kada budes lvl 100 ustvari si lvl 95.
Moracu malo da batalim,pa cu nekako kombinovati. :)

Vrh Dno