da - Cainiao Standard for Special Goods je poslat kao LA...HUIzgleda da je i cainiao standard for special goods LA...HU posiljka
Samo Anker slusalice zabadaju, Anker punjac koji sam narucio kasnije mi je stojao 6 dana u tranzitu i prosao.RB...SG vec mesec dana zaglavljen na Arrived in transit country (ANKER sluske)
Uzmi ako imas AE standard imas pracenje iako pise da nemas, ne brini ima, bile su nekada SG i stizalo je za 10 dana, sad su LA...HU, sporije su nekih 21 dan, nemoj nikad neregistrovane ako imas opcije za registrovane, lutrija i dugo cekas. Cainiao for special goods, malo sporija od AE par dana, to je njihova logistika kao i AE standard samo su prioritetnije pri slanju i u 90% i skuplja varijanta od ove "special goods".porucujem led trake za TV sa AE, i bitno mi je da stigne, da se ne zagubi kao sve UA posiljke
imam opcije:
Aliexpress standard shipping (tracking unavailable) - 19dana dostava
Cainiao standard for special goods (tracking available) doplata 1$ - 35dana dostava
u zadnje vreme mi stigla LA posiljka vrlo brzo a UA posiljke, u zadnjih 6m od njih skoro 10 - ni jedna
Hteo sam samo da proverim sta su ove opcije, posto, do sad sta god sam birao od shippinga to je uglavnom islo kao UA tj neregistrovane posiljke...
Aliexpress Standard je verovatno UA posiljka preko madjarske, samo mi nije jasno ovih 19 dana... to je verovatno do srbije da dodje za tih 19dana jer do mene nece sigurno
Sta je Cainiao? to su LA***HU posiljke, jel da?
Da jesu naravno samo sa nizim prioritetom od AE standard koji je isto LA...HU pri slanju.Izgleda da je i cainiao standard for special goods LA...HU posiljka
This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details.
Преведено са енглеског Википедија (енглески) - Цаиниао Смарт Логистицс Нетворк Лимитед, раније позната као Цхина Смарт Логистицс Нетворк, је кинеска логистичка компанија коју је покренула Алибаба Гроуп, заједно са осам других компанија, 28. маја 2013.....
Sta mu dodje to LPC?@nijebikovic
To je problem sa LPC i lokalnom postom
Ako je za utehu , i u susednim zemljama imaju problema sa dostavom.
U MK,CG,BiH imaju pracenje za Ux...xx
GPC 10200 do
Eto tu sve normalno. RSBEGC otprema i eto paketa za dostavu. Pre 7 dana mi je tako jedan LA HU paket pisao. OTPREMA GPC i sutradan mi stigao. A sad tri dana stoji otprema i nema paketa nigde. I to dva komada. Oni vise nemaju pojma sta rade.
Jel mozes malo vise da pojasnis ovaj deo "Danas lepo u poštu sa brojem pošiljke pa kod kontrolora da se razjasni" nisam imao problema, ali za svaki slucaj da se "naoruzam" na vreme@olimpik
Može biti da nije čitljiva adresa ili ima neku falinku i automatski ide nazad pošiljaocu, ne znaju kog poštara da zaduže za dostavu. Danas lepo u poštu sa brojem pošiljke pa kod kontrolora da se razjasni a pošto je registrovana pošiljka lako se odradi refund.
Ako misliš da pojasnim "Danas" prošlo je 24 00, krenuo je novi danJel mozes malo vise da pojasnis ovaj deo "Danas lepo u poštu sa brojem pošiljke pa kod kontrolora da se razjasni" nisam imao problema, ali za svaki slucaj da se "naoruzam" na vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari