Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

single net paket 1000/200 ( aktivirali mi besplatno 2000/200 )
wifi 6 test na modelu Galaxy S22+ ( ONT je HN8145X6 )

orion.jpg

Da li su povecali broj kanala koji se premotavaju?

Vredi li ovaj Orion da se uzme ili je bolje da se uzme sbb?:) Pitam zs trecu osobu, zeli da zameni mts ali su joj bitne Arene. Ako je korektna usluga onda da se trampi sa neki, Eon nalog za Orion nalog i imace Arene. Ja placam oriontv i korektno radi, ne znam kakva je komplet usluga sa sve Lakijem

Vredi li ovaj Orion da se uzme ili je bolje da se uzme sbb?:) Pitam zs trecu osobu, zeli da zameni mts ali su joj bitne Arene. Ako je korektna usluga onda da se trampi sa neki, Eon nalog za Orion nalog i imace Arene. Ja placam oriontv i korektno radi, ne znam kakva je komplet usluga sa sve Lakijem
Ako pitaš za Orion TV aplikaciju, onda vredi. Samo što nema svih 10+3premium arena, već 8+3. Nemaju svi kanali vraćanje za gledanje ponovo. Npr. Fox ima, dok HBO nema... itd.
Što se tiče neta, ne znam. Nisam njihov korisnik.
Inače već 6 meseci traje akcija 50% popusta za nove korisnike. Full paket za 3 aktivacije je 900 dinara.

Ako pitaš za Orion TV aplikaciju, onda vredi. Samo što nema svih 10+3premium arena, već 8+3. Nemaju svi kanali vraćanje za gledanje ponovo. Npr. Fox ima, dok HBO nema... itd.
Inače već 6 meseci traje akcija 50% popusta za nove korisnike. Full paket za 3 aktivacije je 900 dinara.
EDIT
Sada sam video, da više nije 900, nego 1100 dinara.

HBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.

Kako ovaj OriJon funkcionise u KG ?

A kakav je Laki u poredjenju sa eon boxom?

Ima i na EON-u... Nemojte siriti informacije koje cujete na forumu a niste sami sigurni u tacnost istih...

Samo ću reći da svi akviziteri koji su mi se ovde javljali za net krajem 2021.i pocetkom 2022. nudili su mi wifi. Na pitanje da li ima na toj lokaciji optike ili gpon light odgovor ne. Nakon par meseci posle toga instalirali optiku a ja vec uzeo box u Telekomu sa adsl-om. Fali tu dosta koordinacije,nemoguće da niko unapred nekoliko meseci ne zna plan širenja. Sve u svemu biće za godinu dana interesantno gledati kako se odjavljuju sve telekom usluge nakon 30 i kusur godina. Pored oriona u tu je i sbb. Lepo.

Prilozi

• IMG_20230604_161059.jpg
    IMG_20230604_161059.jpg
    242.2 KB · Pregleda: 64
Arena 8 - kao da lego kockice igraju utakmicu... :)

Šalu na stranu, za tu cenu su odlični, ali treba još dosta da rade na televiziji. Internetom sam zaista prezadovoljan, pogotovo jer MTS ne želi da uvede optiku, a traži 2 puta veću cenu.

A kakav je Laki u poredjenju sa eon boxom?
Ја сам добио од колеге овај новији Лаки бокс, могу рећи да за сад стварно не делује лоше, прилично је брз, одзив је доста добар.
Има ѕ905х3 процесор, који би теоретски требало да је и доста јачи од процесора из Каон ЕОН Бокса, али оно што чини разлику је оперативни систем, Лаки користи обичан Андроид 9 који делује као да је за мобилни телефон, а Еон боксеви имају АТВ верзију. Ја сам накачио ЕОН даљинац на овај бокс и инсталирао сам му Wolf лаунчер, на неки начин сам га откључао, али бих волео ако неко зна да ли може да се инсталира прави Андроид ТВ 9 на њега, ако има сток верзија за ову конфигурацију?
Или макар неки Аиданов РОМ да паше....Мислим да би са тим био много кориснији.

zemun, retenzija, gpon light.
s vremena na vreme puca veza. nekada par meseci prođe bez problema, a onda krene. nekada pukne samo par puta dnevno, nekada 4-5 puta na sat. nekad prekid traje 5-6 minuta, a nekada samo na sekund - dovoljno da me otkači sa VPNa preko kojeg radim.

napajanje na pojačalu menjali 4-5 puta, ruter menjali dva puta, jednom su promenili UTP kabl koji ide od antene do rutera. dva puta su menjali svič na anteni...
kažu da se niko drugi od korisnika [mislim da ih na anteni sem mene ima još tri korisnika] sem mene nema taj problem. doduše, mislim da ostali sa antene i nisu neki neki korisnici, i da uopšte ne primete da imaju prekid.

da li je neko imao slično iskustvo ili sam ja baksuz?
u slučaju da je nekome znači informacija - pre 3-4 nedelje su mi opet zamenili ruter. tri prethodna rutera su bila archer C5. sada su doneli archer C6. sa novim ruterom više nemam mikro prekide.

Bome kisa i grmljavina krenula da stuca optika u Bezaniji....kado da je wireless and podzemni kabal flashback na 2005 i Beogrid

U cemu je razlika izmedju Orion aplikacija koja dolazi sa Laki Settop boxom u odnosu na onu sa Playstorea? Jel se uopste moze negde naci aplikacija koja dolazi uz Laki STB?

Opet stiže SMS da je aktiviran Cinestar paket po ceni od 450 dinara. Ima da poludim od ovih ljudi. Stvarno mi je mrsko sad da se natežem s njima.

Opet stiže SMS da je aktiviran Cinestar paket po ceni od 450 dinara. Ima da poludim od ovih ljudi. Stvarno mi je mrsko sad da se natežem s njima.
Kada upalis tv i pritisnes da prihvatis ponudu poslace ti tu poruku, sve dok ne udjes preko linka na mobilnom neces je aktivirati.

I otvoris poruku, ucita se automatski pregled linka i OP 450 din...

Gde se to otvara automatski link iz sms-a? Druze ako ti je to nekako namesteno, ti imas potencijalno ozbiljniji problem od 450rsd mesecno :)

Ucita se pregled kad otvorite SMS, nesto slicno kao kad posaljete link Viberom. Tako mi je oduvek na Mi 11 Lite 5G NE.

Zvali me danas da mi ponude duplu brzinu za istu cenu, akcija za postojece korisnike. Tako da mozete ocekivati poziv u narednim danima.

Vrh Dno