Nisu naravno. Tu su tata i mama po tom pitanju vraćanja SBB i Supernova za MTS ne znam. Yettel takođe iako ima mali broj kanala.Da li su povecali broj kanala koji se premotavaju?
Ako pitaš za Orion TV aplikaciju, onda vredi. Samo što nema svih 10+3premium arena, već 8+3. Nemaju svi kanali vraćanje za gledanje ponovo. Npr. Fox ima, dok HBO nema... itd.Vredi li ovaj Orion da se uzme ili je bolje da se uzme sbb?Pitam zs trecu osobu, zeli da zameni mts ali su joj bitne Arene. Ako je korektna usluga onda da se trampi sa neki, Eon nalog za Orion nalog i imace Arene. Ja placam oriontv i korektno radi, ne znam kakva je komplet usluga sa sve Lakijem
EDITAko pitaš za Orion TV aplikaciju, onda vredi. Samo što nema svih 10+3premium arena, već 8+3. Nemaju svi kanali vraćanje za gledanje ponovo. Npr. Fox ima, dok HBO nema... itd.
Što se tiče neta, ne znam. Nisam njihov korisnik.
Inače već 6 meseci traje akcija 50% popusta za nove korisnike. Full paket za 3 aktivacije je 900 dinara.
HBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.Ako pitaš za Orion TV aplikaciju, onda vredi. Samo što nema svih 10+3premium arena, već 8+3. Nemaju svi kanali vraćanje za gledanje ponovo. Npr. Fox ima, dok HBO nema... itd.
Što se tiče neta, ne znam. Nisam njihov korisnik.
Inače već 6 meseci traje akcija 50% popusta za nove korisnike. Full paket za 3 aktivacije je 900 dinara.
Jel to nešto od skoro? Znam da sam imao to vraćanje na mts-u u januaru ove godineHBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.
Supernova ima vraćanje.HBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.
Negde sam to pročitao u nekoj temi ovde na forumu, ali čim ljudi potvrđuju da radi na mtsu/supernovoj znači da je dezinformacija.Jel to nešto od skoro? Znam da sam imao to vraćanje na mts-u u januaru ove godine
Na Telekomu ima HBO premotavanje.HBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.
Ako imaš neki orion premium paket imaš pravo na aktiviranje HBOMAX paketa. Zovi ih i pitaj.HBO nema vraćanje ni kod jednog operatera, valjda im takva politika, da bi se ljudi pretplatili na HBO MAX.
Ја сам добио од колеге овај новији Лаки бокс, могу рећи да за сад стварно не делује лоше, прилично је брз, одзив је доста добар.A kakav je Laki u poredjenju sa eon boxom?
u slučaju da je nekome znači informacija - pre 3-4 nedelje su mi opet zamenili ruter. tri prethodna rutera su bila archer C5. sada su doneli archer C6. sa novim ruterom više nemam mikro prekide.zemun, retenzija, gpon light.
s vremena na vreme puca veza. nekada par meseci prođe bez problema, a onda krene. nekada pukne samo par puta dnevno, nekada 4-5 puta na sat. nekad prekid traje 5-6 minuta, a nekada samo na sekund - dovoljno da me otkači sa VPNa preko kojeg radim.
napajanje na pojačalu menjali 4-5 puta, ruter menjali dva puta, jednom su promenili UTP kabl koji ide od antene do rutera. dva puta su menjali svič na anteni...
kažu da se niko drugi od korisnika [mislim da ih na anteni sem mene ima još tri korisnika] sem mene nema taj problem. doduše, mislim da ostali sa antene i nisu neki neki korisnici, i da uopšte ne primete da imaju prekid.
da li je neko imao slično iskustvo ili sam ja baksuz?
Kada upalis tv i pritisnes da prihvatis ponudu poslace ti tu poruku, sve dok ne udjes preko linka na mobilnom neces je aktivirati.Opet stiže SMS da je aktiviran Cinestar paket po ceni od 450 dinara. Ima da poludim od ovih ljudi. Stvarno mi je mrsko sad da se natežem s njima.
Pozoves i proveris da li je aktivirano i otkazes.Ucita se pregled kad otvorite SMS, nesto slicno kao kad posaljete link Viberom. Tako mi je oduvek na Mi 11 Lite 5G NE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari