moje iskustvo sa metalnom kutijom i prikljuckom struje.Koleginicu pitaju iz SBB da li mogu da joj postave "ormar sa optikom" na betonsku ogradu.
Navodno bi joj plaćali mesečno.
Zna li neko o čemu se tačno radi? Koji su uslovi?
To je svima uvećano 1. februara, pisalo se o tome. Šta sadrži i koliko košta taj EON mini paket?Да ли има неко ЕОН Мини пакет који није део комерцијалне понуде и јесу ли му повећали рачун за 150дин након 1.Феб ?
Да цитирам из обавештења следеће: ,,Povećanje cena se ne odnosi na EON mini pakete, koji nisu deo trenutne komercijalne ponude.”To je svima uvećano 1. februara, pisalo se o tome. Šta sadrži i koliko košta taj EON mini paket?
Obaveštenje o povećanju cena | SBB
Od 1. februara 2023. godine SBB kompanija menja cene usluga zbog čega će cene SBB paketa biti uvećane za 150 dinara. Povećanje cena od 5,73% u proseku,sbb.rs
Računa se kao novi korisnik ako je prošlo 6 meseci od raskida ugovora. Nakon podnošenja zahteva za priključak prođe 2-3 dana dok vam ne dođe ekipa i postavi opremu i pusti uslugu.Istekla nam je ugovorna obaveza za Box 4 i sada bih prešao na SBB i mobilni prebacio u yettel na pripejd, pa na postpejd sa 50% popusta. U stanu već imamo priključak za SBB.
Koliko obično traje cela procedura od momenta podnošenja zahteva do realizacije? Da li se računamo kao novi korisnici (zbog 12 meseci po dinar), bez obzira što je nekada u tom stanu bio aktivan SBB priključak?
Ludaci? Po kom osnovu?Kakvi ludaci...
Mogao bi da pregovaras, ja sam kao stari korisnik posle 3 poziva dobio 6 meseci po dinar, za eon full paket. S tim sto je razlika da u zgradi imam i mts i yettel, sto sam i naglasio kad sam razgovarao sa operaterima, pa je mozda i to imalo udela.Meni ističe ugovor krajem meseca, danas me zvali iz sbb službe i ovo mi nude (koristim najjeftiniji paket mislim da se zove eon light):
-da produžim ugovor da pređem na jači eon paket (brži net i cinestar hd kanali), da 14 meseci plaćam istu cenu (3650 din) i ostatak 500 din skuplje. Takođe proverila bi da l bih mogao da sačuvam tidal (ali bi u tom slučaju prešao sa premium na hifi paket)
Moja zamisao je bila da zadržim postojeći paket i da dobijem koji mesec za din, to su mi rekli da više nije opcija. U slučaju da raskinem UG, tek posle 2 godine postajem novi korisnik (?!)
Nisam još ništa prihvatio, razmišljam dalje. Al realno nemam mnogo opcija, jer samo SBB ima infrastrukturu u zgradi.
Zvaće oni ponovo, u to sam siguran![]()
imaš dve opcije:Istekla nam je ugovorna obaveza za Box 4 i sada bih prešao na SBB i mobilni prebacio u yettel na pripejd, pa na postpejd sa 50% popusta. U stanu već imamo priključak za SBB.
Koliko obično traje cela procedura od momenta podnošenja zahteva do realizacije? Da li se računamo kao novi korisnici (zbog 12 meseci po dinar), bez obzira što je nekada u tom stanu bio aktivan SBB priključak?
Koleginicu pitaju iz SBB da li mogu da joj postave "ormar sa optikom" na betonsku ogradu.
Navodno bi joj plaćali mesečno.
Zna li neko o čemu se tačno radi? Koji su uslovi?
Baš čudno što piše da nisu deo komercijalne ponude kada u akcijskom cenovniku i dalje nude Trio mini paket. Mada on osim TV i interneta sadrži i fiksni. Ima osnova za raskid, ali to je trebalo podneti u januaru pa verovatno sad neće da uvaže.Да цитирам из обавештења следеће: ,,Povećanje cena se ne odnosi na EON mini pakete, koji nisu deo trenutne komercijalne ponude.”
Дакле корисницима мини пакета су рекли да нема повећања. Имам ли ја основа за раскид уговора на основу овог њиховог обавештења ?
Иначе мини пакет има канале као лајт , нема видео клуб и брзина је 20/2.
Aha ok,a ako ipak ostanem kod njih,da li mi preporucujes da zatrazim Ubee uredjaj?I znas li mozda da li se isplati uzeti onaj Wi Fi Mesh?moj savet ti je da u poslovnici podneseš zahtev za raskid ugovora kako bi dobio mnogo bolju ''save-desk'' ponudu zadržavanja korisnika.
Ovo što su ti ponudili kao postojećem korisniku je ništa spec osim dodatnog EON boxa. Kaži da ti mts nudi 12 meseci po 1 dinar.
crni ubee se pokazao za nijansu boljim.
Na mestu gde je stacioniran Tehnicolor mi je ok wi fi,ali vec po spavacim sobama skoro pa nikakav.Imam oko 100 kvadrata povrsine stana.Naravno, reci im da ti beli CGA modem radi loše, pa da ti zbog poteškoća u radi zamene modem. Jer ovako ako ti sam na zahtev tražiš zamenu modema, ne znam dal bi jednokratno naplatili zameni opreme.
Ne treba ti wifi mesh ako je neka manja kvadratura do 50ak kvadrata.
E to je problem,nema opcije za tako nesto,jer mi je kabl u dnevnoj sobi,a dugacko predsoblje mi deli spavace sobe,tako da slaba vajda.Videcu vec s njima sta i kako,a tebi hvala svakako na pomoci.Ziv bio.Ako imaš mogućnost da premestiš modem negde na sredinu stana ( a gde imaš beli coax kabl ) probaj prvo tu varijantu gde bi trebalo da ti baca svuda signal.
Moja iskustva su sasvim drugačija.moje iskustvo sa metalnom kutijom i prikljuckom struje.
umanjenje racuna je minimalno neisplativo jednostavno. dovuku gomilu kablova do i od kutije. kada raskinete ugovor sa njima i zelite da se to ukloni jednostavno se prave da ih nikada niste pozvali. ja sam po raskidu iskljucio struju jer nisu hteli da je placaju opcija je samo umanjenje racuna na toj adresi. zvao sam ih 50 puta da demontiraju, nikada je nisu uklonili i danas stoji na tom mestu ima 2 godine. kada sam rekao da cu je ja ukloniti rekli su mi da ce prijaviti policiji unistavanje opreme.
iz mog iskustva ne potpisujte takve ugovore sa njima jer nemate nikakva prava posle a oni imaju sva prava. ja sam pristao iz razloga sto je u tom momentu bila jedina opcija da imam internet. a
Ja ti ne bih preporucio, iz pouzdanih izvora znam da nemaju nove Ubee, dobio bi polovan sigurno. Nemaju ni Tehnicolor vise na stanju. Od novih rutera imaju samo SDMC NE1611. Jedan SBB tehnicar ga bas hvali, dok ovde na forumu su sareni komentari u vezi SDMCAha ok,a ako ipak ostanem kod njih,da li mi preporucujes da zatrazim Ubee uredjaj?I
Ja sam sa Ubee HG imao bas lose iskustvo, i to ne samo jedan uredjaj, dve zamene i bilo je isto. TC mi je daleko bolji, sa njim nijedan problem i brzine u skladu sa paketom. Mada, za sve sto imaju u ponudi su misljenja krajnje podeljena ovdeJa ti ne bih preporucio, iz pouzdanih izvora znam da nemaju nove Ubee, dobio bi polovan sigurno. Nemaju ni Tehnicolor vise na stanju. Od novih rutera imaju samo SDMC NE1611. Jedan SBB tehnicar ga bas hvali, dok ovde na forumu su sareni komentari u vezi SDMC
Imao sam slican problem, naime ruter je morao blizu tv-a a slab signal je dobacivao do dve prostorije u kuci u kojima mi je signal trebao. Resenje sam nasao u vidu kacenja archera na njihov ruter, beli cga. Dobio sam vece brzine interneta a signal mi se pojavio cak i u dvoristu 😅E to je problem,nema opcije za tako nesto,jer mi je kabl u dnevnoj sobi,a dugacko predsoblje mi deli spavace sobe,tako da slaba vajda.Videcu vec s njima sta i kako,a tebi hvala svakako na pomoci.Ziv bio.
Znači mogu da prebacim paket na nevenčanu suprugu bez nekog natezanja? 12m po 1rsd?Mora drugo prezime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari