kovle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2008
- Poena
- 350
Iz nekog razloga YT Family preko Indije je prestao da mi funkcionise posle skoro dve god upotrebe. Da li je u pitanju to sto je Indijska banka zabranila placanja karticama koje nisu izdate u njihovoj zemlji ili mozda nisam imao sredstava na racunu kada su pokusali naplatu pa mi je transakcija stajala danima na Pending iako sam u medjuvremenu prebacio jos pra na tu karticu, ne znam. Pokusao sam preko Supporta da otkazem tu Pending transakciju ali su mi intelektualci otkazali membership iako sam eksplicitno naveo da to ne rade.
Pokusao sam raznim VPN-ovima da uradim Renew ali nisam uspeo. Non stop dobijam poruku [or-reh-05] this purchase requires a payment method from this country. Kartice koje sam probao su Raiffeisen Visa debit online kao i obicna i Mobi MasterCard. Napominjem da su obe pre ovog problema radile. Payment profile mi stoji na Indiji.
Da li neko ima jos neki predlog sta da probam kako bih uspeo da uradim Renew membership-a da ne bih pravio novi nalog, porodicu i sve ostalo sto ide?
Pokusao sam raznim VPN-ovima da uradim Renew ali nisam uspeo. Non stop dobijam poruku [or-reh-05] this purchase requires a payment method from this country. Kartice koje sam probao su Raiffeisen Visa debit online kao i obicna i Mobi MasterCard. Napominjem da su obe pre ovog problema radile. Payment profile mi stoji na Indiji.
Da li neko ima jos neki predlog sta da probam kako bih uspeo da uradim Renew membership-a da ne bih pravio novi nalog, porodicu i sve ostalo sto ide?