Šta je novo?

Diablo IV

Kasnije ću odraditi prvu sa aspektom za barba i jednu sa univerzalnim aspektom, držim se kampanje i pomalo skrenem :p

Pametno,na dorata sam i zaboravio da postoji u igri. :)

Ja sam uglavnom na kampanji+skupljam renown za skill poene. Većina side quest-ova je glupa ali ću se svakako vratiti na njih kad završim kampanju. Što reče sermakarije samo da se domognem konja, lako ću.

Hm, cudna stvar mi se desila. Gde god sam do sada bio mi je sa 3080ti na 4k fps od 90 do max dozvoljenih 117, jedino u Bear Tribe Refuge, iz neko razloga, padne na 50.

Samo tu, nigde drugde. A load na kartici je max. Bog zna sta se u stvari krije u tom selu :)

jel moze code da se da osobi koja ima geforce experience al nema gpu 4000 seriju..il ta opcija redeemed kad kupis asus gpu vazi samo za 4000 seriju.

Samo oni sa 4070, 4070ti, 4080 i 4090 mogu da aktiviraju D4 koji dobija uz kupovinu.

@Dragonbane

To je sasvim normalno i ocekivano od igre da sa tobom leveluje, koja poenta igre da naprimer ne mogu da predjem neki deo ja se vratim na deonicu gde je malo lakse utorsim dva sata zivota da se izlevelujem dodjem do problematicnog dela i zgazim protivnika. Jel to tebi logicno?

Ili ti je logicnije da se potrudis da predjes neprijatelja onako kako je zamisljeno.

Svakome kome ovaj sistem smeta ne treba ni da pocinje da igra D4 jer to nije za njega.
Gde normalno?! Neki sistem koji podrazumeva balans mora da postoji ali tipični lvl scaling nikako.
I ne treba da se utroši par sati da bi se neko pobedio nego mnogo više, na taj način imaš osećaj da si ojačao i nešto postigao, nabavio bolju opremu, iteme, nove perkove, skilove, napravio određen build, itd... U open woldu pogotovo to treba da ima smisla.
Zamisli dođe ti bandit u nekim prnjama da bi nakon 30-40 levela isti dolazio u full plate armoru - horor ili komedija, biraj!
Što onda da levelujem? Baš "logično" što ti kažeš...

@Dragonbane

Pa normalno je da se leveluje sa tobom, zamisli ti budes lvl 70 a neprijatelj lvl 35. Gde je tu logika?

Normalno je da ako neprijatelj ima full armor da ces i ti imati opremu da mozes da ga pobedis.

Na kraju ne vidim da nekoliko miliona ljudi ima taj problem koliko ih trenutno prelazi igru.

To sto bi ti hteo da si lvl 100 a neprijatelji lvl 50 u nekoj zoni pa da dominiras moze ali vratis se u act 1 na wt1 ili wt2 tezinu kada predjes lvl 50 i neprijatelji vise nece biti visi lvl od tebe.

Gledam pojedini na twitch-u igraju skoro 21 sat. Kao da ne postoji sutra nego da moraju u dva dana da dodju do lvl 100.

Gledam pojedini na twitch-u igraju skoro 21 sat. Kao da ne postoji sutra nego da moraju u dva dana da dodju do lvl 100.
haha pa to je obicno ******, umesto da uzivaju, igra je stvarno zarazna, ja zato vise nista ne gledam o diablu, bil mi interesantno dok nije poceo, pa sta ce oni da mi otkriju sto sam ne mogu, kad mi nerfuju barba sigurno ne moram to da procitam na YT ili twitch :D

Pa moraju, prvih 1000 ce da upisu na Lilith Statuu ;)
Dzaba im, svi koji su dobili onih 10 dana za probu ne ucestvuju u trci. Bar sam ja tako razumeo.
haha pa to je obicno ******, umesto da uzivaju, igra je stvarno zarazna, ja zato vise nista ne gledam o diablu, bil mi interesantno dok nije poceo, pa sta ce oni da mi otkriju sto sam ne mogu, kad mi nerfuju barba sigurno ne moram to da procitam na YT ili twitch :D
Jezik pregrizo za taj nerf. :devilish:

Miscellaneous
  • Monster health values have been increased in later World Tiers.
Znači ipak je bilo prelako i na WT3 a možda i WT4.
Ja krenuo moj "veteran" play Druid na WT2 volim kad je izazovna igra i kad moram od starta da gledam iteme šta daju.

Odgledao poslednju epizodu Diablo IV | Book of Lorath - Episode 4: The End of Days i više ne otvatam YT ni Twitch dok ne pređem glavnu priču. Otvorim YT danas i već neki kanal počeo da kači cinematice iz igre.

Ebali ih serveri, izbaci me igra. Sta ce tek biti kad svi nagrnu. Kad vec nisu sposobni da to obezbede neka onda daju neki save a ne ovako. Inace igra bas lepo radi, nekako je sve ispolirano. Igram sa necromancerom tw2 i fino ide, kad radi...

Miscellaneous
  • Monster health values have been increased in later World Tiers.
Znači ipak je bilo prelako i na WT3 a možda i WT4.
Ja krenuo moj "veteran" play Druid na WT2 volim kad je izazovna igra i kad moram od starta da gledam iteme šta daju.

Odgledao poslednju epizodu Diablo IV | Book of Lorath - Episode 4: The End of Days i više ne otvatam YT ni Twitch dok ne pređem glavnu priču. Otvorim YT danas i već neki kanal počeo da kači cinematice iz igre.

Ne samo da ima to nego i zadnji boss i jos sto sta sam video ali zaobisao.

Hm, cudna stvar mi se desila. Gde god sam do sada bio mi je sa 3080ti na 4k fps od 90 do max dozvoljenih 117, jedino u Bear Tribe Refuge, iz neko razloga, padne na 50.

Samo tu, nigde drugde. A load na kartici je max. Bog zna sta se u stvari krije u tom selu :)
2k ultrawide - ista prica - svuda izmedju 144-159(cap) , pokoji drop na oko 100+ na pojedinim lokacijama - ali iskljucivo u Bear Tribe Refuge - Zakucano izmedju 60-80 FPS ... Jeste zanimljiva situacija

Auh raspadDok se :D samo da zavrsim ovo, jos ovo i ode 5-6 sati ko nista (tako da razumem ove sto igraju po 20+ sati) Malo pocelo da mi laguje opet na izlazu iz grada i kada dashujem na space. Jel ste naleteli na goblina? Ja nabasao na jednog veceras bacio mi legendary helm. Sem ovog laga sto sam imao sve radi super.

UI font je stvarno ocajan, ne mogu da verujem sta su izabrali. Toliko ne odgovara dizajnu igre i bode oci, da cesto nemam utisak da igram Diablo. Deluje kao mobilna igra po tom pitanju :(.

Koliko jedna sitnica moze da narusi izgled celog proizvoda... Skoro nikad ne modujem nista, ali ovo bih promenio iste sekunde da mogu.

Zarazna je u PM! :)
Tek na lvl 43 sam zasluzio mount, sad je vec zivot i laksi i lepsi :D
Capture.JPG

Mozda je glupo pitanje, ali ako uzmem D4 preko Argentinskog XBOX store-a, da li cu moci da igram preko PS5?

Uzeh igru juce. Ne deluje 'generalo' lose na mojoj krsh masini, osim u par situacija: ume ponekad kao na sec da se 'odmrzne' tj. da naglo poletim (verovatno zbog ucitavanja i male memorije). Takodje desilo mi se nekolio puta da se igra jednostavno 'skuca' i ne mogu nista drugo nego da je ugasim preko task manager-a.

Elem, pitanjce: Kako da spustim rezoluciju igre a da ne menjam rezoluciju desktop-a, posto je to jedini nacin. Ovako sam prisiljen da igram u 2K rezoluciji (posto je monitor i desktop podesen na 2K). Ima li neki 'switch' (komanda) koji se moze dodati na Diablo 4 shortcut pa da igru pokrene u nizoj rezoluciji?

Zasto ne mozes da promjenis u igi?

image.png

Da ti nije blokirano iz nekog razloga zbog "fullscreen/windowed" moda. Pa probaj nesto od ta tri.

Neki dan citam neku temu kako covek kaze da mu crko tv dan pred izlazak D4, ja danas menjao na mojoj tastaturi sviceve i sve proslo ok ali ne lezi vraze puko vod za capslk i a s d i sads ne rade ova cetiri porta. Da su bilo koja cetiri porta zveknula ne bih se nervirao toliko, prvo sam mislio da su svicevi losi ali ih ubacio na drugo mesto i rade.

Tako da sad mesto da kupujem slusalice ja moram tastaturu.

Vrh Dno