Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kakva je originalna Samsungova silikonska zastitna maska.Mislim da je u radnji 4000 din za obican S23.Da li vredi uzeti je ili preporuka za neku drugu da je ok?

Da li neko zna neko staklo na aliju a da je krsteno tj da je celom povrsinom lepljivo a ne samo po ivicama za S23U?

Stigao danas s23u... Jel koristi neko onu njiovu futrolu sa onim otvorom, smart view tako nesto... Ne znam sta uzem

Kakva je originalna Samsungova silikonska zastitna maska.Mislim da je u radnji 4000 din za obican S23.Da li vredi uzeti je ili preporuka za neku drugu da je ok?
Ja je koristim, doduše za S22U, nisam nešto zadovoljan, brzo se ogulila po ćoškovima samo od nošenja po torbici i džepovima...

Ako ti je hitno uzmi kod nas Nillkin, ako mozes da cekas poruci nesto od Spigen ili Ringke ke... Ja koristim Nillkin dok cekam dve Ringke da stignu

Stigao danas s23u... Jel koristi neko onu njiovu futrolu sa onim otvorom, smart view tako nesto... Ne znam sta uzem
Ja je koristim i veoma sam zadovoljan. Srećom, nisam imao prilike da vidim koliko dobro štiti od padova i udaraca. Otvor mi je super ideja. Vrlo praktična. Jako kvalitetna izrada.

Ako ti je hitno uzmi kod nas Nillkin, ako mozes da cekas poruci nesto od Spigen ili Ringke ke... Ja koristim Nillkin dok cekam dve Ringke da stignu
Razmisljao sam da uzmem originalnu ali koliko sam citao a i ovde ljudi pisu nisu nesto kvalitetne koliko kostaju..Kakve su nikilin?Ima u Bg negde u trznom centru?

Ima po oglasima, po radnjama, ja sam u NS kupio u radnji 1200din, daleko kvalitetnije od odlstalih kineza... Lako ih je naci, cene su im sarene od 1200 pa i 2500...

Ja sam originalni silikon uzeo za predhodni s21, ali par puta nosio i batalio, nerviralo me sto jako puno kupi prašinu, jos crna sve se po njoj vidi.

+1 za Nillkin, koristio sam ranije na S20+ Textured model, ali nije mi se dopala verzija za S22U sa onim slajderom za kameru...

Jel moze neko napise koje settings koristi da bi izvukao 8-10 sot ?
Posto gledam svoju istoriju koriscenja.Jedan dan mi izvukao 10h dok neke dane 6 pa cak i 4 sot.
Da me ubijete ne znam sta sam cackao i radio da izvucem 10h sot.
Ja bi bio zadovoljan i sa 8h ali 4h mi uzas ko da koristima Htc Gratia 🤣

Odlično leži u ruci. Nema bolje zaštite od ispadanja iz ruke. Postoje samo dva problema sa tom futeolom: 1. Teško se vadi telefon iz džepa, a 2. Nema šanse da sastavi 2 godine . Imam je na dugom Samsung telefonu evo posle godinu ipo je počela da se raspada i ako se telefon retko koristi.

Jel moze neko napise koje settings koristi da bi izvukao 8-10 sot ?
Posto gledam svoju istoriju koriscenja.Jedan dan mi izvukao 10h dok neke dane 6 pa cak i 4 sot.
Da me ubijete ne znam sta sam cackao i radio da izvucem 10h sot.
Ja bi bio zadovoljan i sa 8h ali 4h mi uzas ko da koristima Htc Gratia 🤣
Mislim da bi trebalo da se razdvoje teme za S23, S23+ i S23 ultru, ako ništa drugo onda zbog baterije.
Jer (bar kod mene) ja na S23 ne mogu da izvučem više oda 4 sata sota.

Odlično leži u ruci. Nema bolje zaštite od ispadanja iz ruke. Postoje samo dva problema sa tom futeolom: 1. Teško se vadi telefon iz džepa, a 2. Nema šanse da sastavi 2 godine . Imam je na dugom Samsung telefonu evo posle godinu ipo je počela da se raspada i ako se telefon retko koristi.
Generalno je kvalitet tih originalnih Samsung maski na očajnom nivou. Moja je na note 10 trajala nekoliko meseci i onda je počela da se guli. Sad na iP imam onu latercase i prezadovoljan sam kako se drži.

Slažem se što se zaštite tiče. Nekoliko puta mi je ispao telefon-odlično ga je zaštitila, uključujući displej. Tačno je da u neke džepove teže ulazi/izlazi, ali meni to ne smeta. Intenzivno je koristim od februara, ali nije se dramatično pohabala za sada. Malo se po ćoškovima sažuljala, ali je estetski još uvek prihvatljivo. Inače koristim teget boju.

Mislim da bi trebalo da se razdvoje teme za S23, S23+ i S23 ultru, ako ništa drugo onda zbog baterije.
Jer (bar kod mene) ja na S23 ne mogu da izvučem više oda 4 sata sota.
Nesto ti nije uredu, nesto vuce bateriju, mora gurati preko 5h kako god da koristis.
Za 40 dana ni jednom mi se nije desilo da nije izgurao ceo dan, da sam morao dopunjavati, *** kad se setim s21 svaku priliku koristim da ga stavim na punjac.

Takodje i ja na s23. Baterija sasvim solidna, da ne kazem dobra.

Nesto ti nije uredu, nesto vuce bateriju, mora gurati preko 5h kako god da koristis.
Za 40 dana ni jednom mi se nije desilo da nije izgurao ceo dan, da sam morao dopunjavati, *** kad se setim s21 svaku priliku koristim da ga stavim na punjac.
Da. Preko 5 bez problema. Dva sim-a i vecinu koriscenja na mrezi.

Imal neka fora za snimanje razgovora...navikao na p30 pro treba mi za posao cesto.
Ne mora automazsko svako ali bar koji hocu..pozz

Imal neka fora za snimanje razgovora...navikao na p30 pro treba mi za posao cesto.
Dođe fabrički sa nekim CSC-ovima.

Probao sam sve csc-ove, Izrael ima sve i najbrže stižu update-ovi, moja preporuka ako je telefon sa mreže. Screenshot_20230529_111727_Call settings.jpgScreenshot_20230529_111835_Settings.jpg

Nemam telefon van mreže da probam, ali mislim da bi Ukrajina trebalo da radi kako treba.

Da preformulišem pitanje, da li ima neke razlike između IL i UA CSC-a, ako za ove sa mreže preporučuješ IL CSC? 🙂

Ja sam na SEK po preporuci sa XDA, kazu da na ILO ne radi RCS messaging.

Ja imam koznu masku za s23 ultra vrhunski stoji na telefonu ali jedina mana je ta sto se boja veoma brzo ogulila na coskovima tako da jedina preporuka je crna

Nazad
Vrh Dno