Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Pa sama hipernet apk nije losa, nije sjajna ali nije ni losa. Barem po meni. Ono sto yettelu je problem losi stb box uredjaji. Od svih prekida, najvise je bilo zbog loseg zte stb. Pa plus sporo resavanje prekida. I zato ljudi nezadovoljni. A i naravno yettel kucni internet i ott tv se veoma lose pokazao, i to uticalo na kritike yettela.
Sto se tice kanala, po meni los izbor, jer im vise od polovine kanala cini pink, koji su losi kanali.
Baš naprotiv pinkovi filmski kanali imaju dobre filmove, iste koju daju i neki nazovi dobri kanali, pink pedia daje lepe dokumentarne emisije. Pink običan nisam gledao ne pamtim.

Inovativno je stosta na Hipernet TV, kategorije sadrzaja npr celu TV ponudu pretvaraju u katalog ili striming servis sa do 7 dana unazad ili snimanjem.
Mana ima, restartovanje iz cista mira, ili kada probam da premotam, Kurir tv koji se ukljucije na LG tv kada se upali tv, nedostatak radio stanica, kataloga (pa cak i onih poput Apollona ili pickboxa).

Produzi sa 7 na 30 dana i pojavi se nova kategorija “Moji snimci” na home ekranu.

kucni net i tv rade sasvim ok
Tako je, ali zavisi od same lokacije baznih stanica i korisnika gde zive. Vama radi dobro, imam prijatelje kojima ne radi zbog loseg kucnog interneta. Ili im radi dobro do 18h, posle toga opadne protok i televizija nije gledljiva.
Baš naprotiv pinkovi filmski kanali imaju dobre filmove, iste koju daju i neki nazovi dobri kanali, pink pedia daje lepe dokumentarne emisije. Pink običan nisam gledao ne pamtim.
Postujem, meni licno vrte jedne te iste filmove u krug, kanali nisu HD. Za pink pedia iskreno ne znam, nisam nikad gledao taj kanal.

izgleda da A1 uskoro krece sa TV OTT,moce se gledati preko njihovog kucnog net-a (kao sto i yettel nudi)
А1 је već godinama u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji sa TV uslugom. Šta je problem da i kod nas pokrenu tu uslugu

@Yettel Srbija
Lista kanala koja secka na aplikaciji za mobilne telefone i koji su takoreći negledivi jer nerviraju.
Idemo redom
Rts1, Rts2, Pink, B92, Tanjug, Superstar, Arena 1,2,3 premium, Arena 1,2,3,4,5,8,9 Eurosport 1,2, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore.
Nadam se da će Yettel ovo srediti, ovako je džabe sve.

@Yettel Srbija Hoće li biti ažurirana aplikacija za mobilni telefon, dosta kanala secka, nervira ne može lepo da se gledaju kanali.
Zdravo, nismo imali prijavljenih smetnji u funkcionisanju naše aplikacije, da li si pokušao sa reinstalacijom i brisanjem keš memorije, ukoliko to ne pomaže, kucni nam putem privatne poruke, rado ćemo izvršiti sve potrebne provere.

@Yettel Srbija
Lista kanala koja secka na aplikaciji za mobilne telefone i koji su takoreći negledivi jer nerviraju.
Idemo redom
Rts1, Rts2, Pink, B92, Tanjug, Superstar, Arena 1,2,3 premium, Arena 1,2,3,4,5,8,9 Eurosport 1,2, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore.
Nadam se da će Yettel ovo srediti, ovako je džabe sve.
Sad proverih, ni kod mene ne secka uopšte, nijedan kanal. Verzija aplikacije 2.10, tel NORD 2...

Nešto je to do tebe.

Iskreno, meni Android aplikacija radi najbolje od svih, bolje i od boxa i od web aplikacije. A lično, smatram da je aplikacija za TV, za telefon, korisna koliko i šubara u sred Konga, ali ajd sad...

Sad proverih, ni kod mene ne secka uopšte, nijedan kanal. Verzija aplikacije 2.10, tel NORD 2...

Nešto je to do tebe.

Iskreno, meni Android aplikacija radi najbolje od svih, bolje i od boxa i od web aplikacije. A lično, smatram da je aplikacija za TV, za telefon, korisna koliko i šubara u sred Konga, ali ajd sad...
A i to si u pravu, samo se cimam bezveze tu 🍻

Nešto je to do tebe.

Al pazi da je do telefona seckali bi svi kanali do jednog

@Muki.Beograd

Nije samo tebi, secka meni još od početka pokretanja aplikacije svaki put , mislim da sam jednom i napisao ali više se i ne nerviram oko TV-a.. Reintalirao sam, probao i wifi i mobilni net, sve, ali je uvek isto..

Imam Xiaomi 11T..

@Muki.Beograd

Nije samo tebi, secka meni još od početka pokretanja aplikacije svaki put , mislim da sam jednom i napisao ali više se i ne nerviram oko TV-a.. Reintalirao sam, probao i wifi i mobilni net, sve, ali je uvek isto..

Imam Xiaomi 11T..
E isti model telefona imam potpuno, da i to samo na kanale koje sam pomenuo ostali rade perfektno. Da nebitno koji net je u pitanju sve isto.

Pa moguće da je i nešto sa telefonom problem. Sobzirom da obojici secka na istom modelu, može da bude do nekih kodeka i player-a. Probajte na nekom drugom telefonu pa vidite kako šljaka, i kod mene stvarno nema problema ni na jednom kanalu

Pa moguće da je i nešto sa telefonom problem. Sobzirom da obojici secka na istom modelu, može da bude do nekih kodeka i player-a. Probajte na nekom drugom telefonu pa vidite kako šljaka, i kod mene stvarno nema problema ni na jednom kanalu
Onda će pre biti do kodeka, tu pomoći nema sem aplikacija kad se ažurira. Pa i tada ako programer ne sredi.

E isti model telefona imam potpuno, da i to samo na kanale koje sam pomenuo ostali rade perfektno. Da nebitno koji net je u pitanju sve isto.

Moguće je da ostali rade dobro, ali oni programi koje si pomenuo su meni najpotrebniji, nisam ostale verovatno i gledao jer me jako nervira što u okviru kanala koji gledam ne mogu da menjam ostale kanale nego svaki put moram da se vraćam na početni meni..

Ne vidim svrhu provere na drugom telefonu, sve i da radi, imam jedan telefon koji nosim sa sobom, mobilnu aplikaciju gledam samo na poslu ili kad sam napolju, želeo bih da mi tada i radi :)

Opet raspad sistema
Ništa ne radi

Šta se dešava pri isticanju ugovora, ima li neke pogodnosti za "stare" korisnike?
Ističe mi ugovor za 3 dana, imam kućni net jer ne može optika pa em što je ugovor mogao samo na 12 meseci em što nije bilo one promocije za 1 dinar, već sve vreme plaćam punu cenu.

mislim da je uz yettel home net jedina pogodnost sto ne ide veca cena paketa uz kupovinu uredjaja i sto stoji da se za hipernet ne trosi kvota iz paketa

mislim da je uz yettel home net jedina pogodnost sto ne ide veca cena paketa uz kupovinu uredjaja i sto stoji da se za hipernet ne trosi kvota iz paketa
Nagradimo one sa optikom (koji imaju brži net) da ne plaćaju ništa a ove što imaju kućni net (sporiji) a hoće tv, kaznimo da plaćaju punu cenu 😄
Ništa, kakva je procedura za raskid ugovora, moram da im se javim ili šta da ne krene sledeći mesec bezveze.

Slučajno ja uđoh na bugarski sajt Yettel-a umesto na srpski, a tamo je imalo šta da me iznenadi. Yettel TV, i tako ja uđoh da vidim kakvo nesrećno rešenje oni imaju. Kad ono ista platforma kao i kod nas. Te sam onda uzeo da istražujem. PPF je u svim svojim operaterima Yettel u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji, kao i O2 u Češkoj i Slovačkoj uveo svoju novu TV platformu (kod nas poznata kao Hipernet TV, u Bugarskoj i Mađarskoj Yettel TV i Češkoj i Slovačkoj O2 TV) i to u nekom rasponu kraj prošle, početak ove godine. Do tada su koristili zasebna rešenja i imali su tranziciju na novo (Mi smo naravno bili alfa testeri za njih, sad smo svi zajedno beta testeri :D). Mogućnosti platforme su na svim tržištima identične, sa izuzetkom Češke gde postoji Multidimension mogućnost na O2 Sportskim kanalima koja nudi da se gleda više streamova od jednom, da se bira koja iz kog ugla gledaš utakmicu (sam biraš kameru), kao i livetime statistika igrača). STB je isti kao i kod nas na svim tržištima. A ono što je najzanimljivije je da su u Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj javno dostupne aplikacije za Tizen (Samsung), WebOS (LG i drugi) i Android TV, sa najavom na češkom sajtu za Apple TV. Andoid TV linkovi: (Mađarska (Yettel), Češka (O2), Slovačka (O2) / na kraju slika su one za Andoid TV) Recenzije su manje više negativne (Mogu da vidim samo one napisane na Slovačkoj aplikaciji.) Ono što ne znam je to kako se aplikacija ponaša na stranim tržištima (da li ima istih problema kao i kod nas, sporo učitavanje i menjanje kanala, restartovanje...), ali sam našao ovu češku recenziju pa ako vas interesuje pročitajte je (stranica je na češkom): https://www.televizniweb.cz/2022/12...a-avsak-dotazenejsi-a-vetsinou-i-pohodlnejsi/
Prevod je malo krš zbog google translate-a.

1685308343302.png
1685308469565.png
1685308599844.png
1685308621209.png

A evo i da postavim ulov sa češkog sajta a to je lista komatabilnih Samsung i LG uređaja sa aplikacijom:
1685308958458.png

1685309071411.png

Moje pitanje za @Yettel Srbija je kada će ove aplikacije (ATV, Tizen i WebOS) biti dostupne na našem tržištu pošto je očigledno da su one spremne i lansirane na drugim tržištima koji su implementirali ovu platformu godinu dana nakon vas.

Nazad
Vrh Dno