ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Unique class mechanic za druida nije dostupan u beti? lvl 5, nema dodatnog taba u profilu
da ga ne igraš 😀Pogledajte prilog 389297
Uzeo da igram Druida, dodjem do 9 lvl i krenem prema misiji samo izbaci ovo i nece vise da udje u igru. 🤣 🤣 🤣
Znak sa neba ili sta da ga ne igram?
Nije, i ja igram sa druidom, ista prica kao i sa barbom.
Pazi ne samo on nego svi ti strimeri su igrali ko zna koliko sati pre svih nas u najranijoj alfa fazi pa posle u beta i znaju dosta i daleko vise od nas oko igre. A da ne govorim sto su nedeljama pre pocetka ovog testa sigurno znali koje ce promene biti pa su na osnovu toga i izucavali koji build da prave i naravno sta na itemima da imaju od stats i naravno dosta srece da padne legendarni item koji ce sve to da upodpuni a neverovatno je koliko imaju srece za tako nesto.Znamo mi da igramo samo ne treba da se poredimo sa nolifer-ima kojima je ovo posao 😉
Svaka čast wudijo naravno.
I meni se druid na kraju svideo, iako sam stao negde na 8-9lvl, ali od svih buildova koje sam isprobao earth mi je nekako bio najtezi, wind+tornado mi je bio kul, a vizuelno svakako najprivlaciniji werewolf/werebear.
Nemam pojma na kraju sta cu poceti 2.juna 🙂
Nas 4 smo sabili (uz ostatak)...umro sam jedno 7-8x, ping 500-1000ms 🙁 Bar sam dva legendarna zabo! I dalje ne znam da li cu kupovati igru, plasim se da mi opet ne ode previse zivota bespovratnoI ne ubih prokletinju Ashavu! Četiri puta pokušavao, od toga tri puta na veteran težini i zadnji put na easy i ništa.
Užas kako neki ne kapiraju mehaniku, samo stoje i čekaju da ih pokosi a ne obave ni pripremu za poison. 😡
Zar nema finalni spawn u 21:00 ? Probaj još jednomI ne ubih prokletinju Ashavu! Četiri puta pokušavao, od toga tri puta na veteran težini i zadnji put na easy i ništa.
Užas kako neki ne kapiraju mehaniku, samo stoje i čekaju da ih pokosi a ne obave ni pripremu za poison. 😡

Upravo to ce bude ali ce se mehanika menja mada to isto su radili u D3 pa je ziveo 10 godina i jos uvek traje D3 odnosno igra se.Ako misle da se stalno ponovljaja jedan te isti grind svaka 2 3 meseca neće ovo na dobo da izađe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari