ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Unique class mechanic za druida nije dostupan u beti? lvl 5, nema dodatnog taba u profilu
da ga ne igrašPogledajte prilog 389297
Uzeo da igram Druida, dodjem do 9 lvl i krenem prema misiji samo izbaci ovo i nece vise da udje u igru.![]()
![]()
Znak sa neba ili sta da ga ne igram?
Nije, i ja igram sa druidom, ista prica kao i sa barbom.
Pazi ne samo on nego svi ti strimeri su igrali ko zna koliko sati pre svih nas u najranijoj alfa fazi pa posle u beta i znaju dosta i daleko vise od nas oko igre. A da ne govorim sto su nedeljama pre pocetka ovog testa sigurno znali koje ce promene biti pa su na osnovu toga i izucavali koji build da prave i naravno sta na itemima da imaju od stats i naravno dosta srece da padne legendarni item koji ce sve to da upodpuni a neverovatno je koliko imaju srece za tako nesto.Znamo mi da igramo samo ne treba da se poredimo sa nolifer-ima kojima je ovo posao
Svaka čast wudijo naravno.
I meni se druid na kraju svideo, iako sam stao negde na 8-9lvl, ali od svih buildova koje sam isprobao earth mi je nekako bio najtezi, wind+tornado mi je bio kul, a vizuelno svakako najprivlaciniji werewolf/werebear.
Nemam pojma na kraju sta cu poceti 2.juna![]()
Nas 4 smo sabili (uz ostatak)...umro sam jedno 7-8x, ping 500-1000msI ne ubih prokletinju Ashavu! Četiri puta pokušavao, od toga tri puta na veteran težini i zadnji put na easy i ništa.
Užas kako neki ne kapiraju mehaniku, samo stoje i čekaju da ih pokosi a ne obave ni pripremu za poison.![]()
Zar nema finalni spawn u 21:00 ? Probaj još jednomI ne ubih prokletinju Ashavu! Četiri puta pokušavao, od toga tri puta na veteran težini i zadnji put na easy i ništa.
Užas kako neki ne kapiraju mehaniku, samo stoje i čekaju da ih pokosi a ne obave ni pripremu za poison.![]()
Upravo to ce bude ali ce se mehanika menja mada to isto su radili u D3 pa je ziveo 10 godina i jos uvek traje D3 odnosno igra se.Ako misle da se stalno ponovljaja jedan te isti grind svaka 2 3 meseca neće ovo na dobo da izađe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari