Šta je novo?

Full Tower kuciste

Rerna63

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
330
prema eponudi HAF 700 košta ~46K. pitanje je da li je stvarno na stanju

Define 7 XL ~33K

Haf 700 EVO teško da košta 50K. HAF 700 Berserker može da košta 50 K. Ja imam Haf 700 EVO i kučište je odlično, u principu toliko je veliko da mislim da u njega mogu da stanu dva računara. Glavna mana je što je IRIS ekrančić bagiran i još ga nisu potpuno osposobili. Berkerker nema problema sa IRIS jer ga naravno nema :)...Što se tiče onoga što može da stane unutra, a može da stane sve osim možda super visokih kulera (iz nekog razloga podržava vazdušne kulere samo do 165 mm) tako da je ovo kućište za AIO ili cutom vodeno hlađenje) EVO i Berskerker su isti.

Po meni pozitivno:

• Veličina
  • Led i IRIS
  • Odvojene komore gde su kablovi od ostatka sistema izolovani,
  • LED kontroler i spliter za ventilatore već ugrađen i povezan
  • Može sve da stane što se zamisli osim možda vazdušnog kulera
  • Magnetni vazdušni filteri
  • Ogledalo :)
  • Može da stane mnogo ventilatora :)
  • Što se tiče AIO i custom vodenog hlađena može da stane sve i više od toga.

Negativno:

• Težina moja konfiguracija je 45 kg tako da svako dodavanje ili oduzimanje nečega zahteva ozbiljne psihofizičke pripreme,
  • Zvanično prihvata vazdušne kulere samo do 165 mm
  • Menadžment kablova za toliko kućište bi moglo da bude i bolje
  • IRIS je opako bagiran
  • Master plus program je blago rečeno loš,
  • Može u budućnosti da se javi problem kod super velikih GPU, zbog visine (mada ih za sada nema ni za 4090, moja 4070ti deluje majušno)

Ako nekog nešto još nešto interesuje neka slobodno me kontkatirajte.

Poslednja izmena:
Hvala svima.
Stvar je ta sto ja trenutno imam Noctua NH - D15 i zeleo bi da imam bolje kucste za Airflow. Plan mi je da uzmem Full Tower jer mozda u buducnosti uzmem i precem na threadripper workstation.
Zato gledam sada neko dobro kuciste da uzmem pa kada dode vreme za upgrade, lako cu

Antec Performance 1 FT možda? Ako ga atom još uvek ima na stanju.

Antec je pokidao sa tim kucistem.

Upravo sam ga narucio, kuciste deluje odlicno, cak je pola od planiraong budzeta i mislim da cu biti zadovoljan bas.

Hvala svima

Nazad
Vrh Dno