Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel bude još neki status osim Confirmed?

Ja sam dobio ovaj mail i posle je status Confirmed.

"Poštovani,

Uspešno ste se registrovali za učešće u promociji.

Nakon provere priložene dokumentacije primićete e-mail sa više informacija o statusu vaše registracije...."

Jel dobio neko slusalice, a da se prijavio nakon isteka roka?
Posto se vise ljudi javilo da im je stigao taj mail, ali ne znam da li su nekome stigle slusalice.

Pitanje, S23 je uzet sa "budžeta" MTS - poslovni korisnik, nema nikakvog ugovora jer je potpisan pre godinu ipo dana, a telefoni i ostalo se uzimaju kasnije iz budžeta.

Uz telefon dobio samo neku nepotpisanu otpremnicu i nepotpisanu odštampanu garanciju(naime ima neki jadni odštampani potpis i pečat).
Sve to stiglo brzom poštom na firmu.

Šta od ovoga da priložim za registraciju za sat jer se ne uklapa u njihove opise gde šta da se okači prilikom registracije za sat. Ako je neko već prošao registraciju ako može neka javi šta je kačao.

Hvala.

Jel ima neko situaciju da mu se uopste ne pojavljue deo za registraciju za sat u aplikaciji?

Prilozi

• Screenshot_20230425_182522_com.google.android.apps.docs.png
    Screenshot_20230425_182522_com.google.android.apps.docs.png
    35.1 KB · Pregleda: 31
  • Screenshot_20230425_182609_com.google.android.apps.docs.png
    Screenshot_20230425_182609_com.google.android.apps.docs.png
    43.8 KB · Pregleda: 31
Ma na srpskom jeziku je, ubacena sim kartica, ali nema. Caskao sam sa online operterom i probali svasta nesto, ali nije pomoglo. Uputili su me na neku drugu podrsku da njih zovem, ali rade od 09-17h, pa cu probati sutra.

Kad si uzeo tel. tj. upalio, meni reg. za sluske u app Members se pojavilo 24h posle prvog ukljucivanja telefona, nije bilo odmah.

Meni je registracija za sat bila dostupna čim sam prvi put uključio telefon i pokrenuo Samsung Members aplikaciju.

Upravo izašao oglas S23 ultra 800€ kupljen u USA , version mreža, može li da bude kakvih problema pri korišćenju?

Da ne radi ni na kojoj drugoj mreži osim verizona npr

^ znaci zaključan na mrežu?

@MihajloRad925 jedino da proveriš na licu mesta sa našom karticom

^ to jedino da proveriš sa nekim tipa doktor mobil pre kupovine telefona.

Pozdrav ekipo,
imam ip14pm i super radi, al od kad sam otiso sa note 9 na ajfon do sad nista nisu promenili(osim menjenna izgleda na lockscreen i neke meni nebitne stvari), zanima me kako s23u radi u poredjennju sa 14pm,tipa animacije fluidnost,da li posle 3-4dana isto treba da radim restart(ajfon mi je znao po dva meseca ostati ne rr a da mu ne fali nista) i naravno baterija..
Hvala vam unapred.

^ po meni koji sam 14pm prešao na S23U animacije su lepše tipa kad se svipe koristi kao i na ios, vraca se na ekranu u ikonu nebitno gde stoji. I dalje je fluidniji iPhone. Baterija mogu reci isto traje, što se tiče da ga moraš restartovati na svaka 3-4 dana nema razloga za to. Noćne slike ili u nekom sumraka bolje na iPhone ako kažemo otvoriš kameru i slikas. Pri zumu bolje slike kod samsunga.... ako voliš više Android pređi, ako ne ostaneš na ios. Po meni oba telefona imaju prednosti i mane.

Od kada su za naš region krenuli da dele snap, ne vidim ni najmanju logiku više kupovati telefone za strana tržišta (osim ako baš ne trebate snimanje razgovora).
Posebno za američko tržište gde čak nemaš ni fizički dual sim.

^ najverovatnije zbog cene je pitao, jer u vakum za 800€ nece biti još 1god

Pozdrav ekipo,
imam ip14pm i super radi, al od kad sam otiso sa note 9 na ajfon do sad nista nisu promenili(osim menjenna izgleda na lockscreen i neke meni nebitne stvari), zanima me kako s23u radi u poredjennju sa 14pm,tipa animacije fluidnost,da li posle 3-4dana isto treba da radim restart(ajfon mi je znao po dva meseca ostati ne rr a da mu ne fali nista) i naravno baterija..
Hvala vam unapred.
Moj P30 Pro ne pamtim kada sam restartovao a radi bez greske. Tako da sigurno nema potrebe raditi restart ni na s23u.

Kopka me da uzmem S23 i zamenim moj S20, proklet bio :D

^ uzmimaj, jedan je život 😁

^ po meni ti moraš uzeti, iskreno koji stalno koristiš SD i da propustis ovaj bio bi greh 😄

Nazad
Vrh Dno