Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U nekoj od recenzija sam video da nesto bas i nije taj njihov sampon.

11647 uz kartice banka Intese

11647 uz kartice banka Intese
Napomena da Jack Wolfskin cipele imaju mnogo manji kalup, npr ja nosim 44 i u ovo ne moze ja mislim da udje covek koji nosi 43...a deklarise se kao 44...mora se probati

Ja inače nosim 44 a sad sam poručio 44.5 pa javljam kakva je situacija.

Moj neki utisak je da u zadnje vreme generalno svi kalupi su manji nego pre par godina

A da isečete nokte ponekad? ;)

Ne verujem da od ovog ima neke koristi,al ajd nek se nadje ovde...

Ja inače nosim 44 a sad sam poručio 44.5 pa javljam kakva je situacija.
Mali savet za sve koji muče muku sa patikama - uvek gledajte veličinu u cm ili US a ne EU brojeve.

Za konkretan model piše sledeće: EU 44, US 9.5 27.2cm

Ono što mi nikako nije jasno jeste kako i zašto su "ispoštovali" US veličinu (Nike i Reebok US 9.5 jeste 27.5cm npr) ali su za EU omašili ČAK dva broja (Nike i Reebok EU 42.5 je 27-27.5cm). EU broj 44 odgovara 28.5cm odnosno US 10.5.

Toliko šaraju sa EU brojevima da već 2-3 godine gledam isključivo US veličine i još uvek se nisam zeznuo sa izborom.

Nema nikakvog pravila. Nosim air max 45 odnosno 285 mm a ove su 44.5 i prevelike su mi. A 276 mm. Verovatno nisu dobro odredili broj.

Ako se setimo novogodisnjih popusta i vaucera, to i nije tako povoljno :ROFLMAO:
ono je bilo nesto 1900din (3400din - 1500din vaucer ako sam dobro zapamtio)

4000-1500, tako sam ja uzeo.

Evo sad gledam, komad je izasao 1980din. (20. januar)
Znaci bio na popustu i jos vaucer umanjenje

Ananas promokod= prolece23 500din uz minimum od 2000din

Pih, nema za Pro H. Mislim da ga nikada nisam video na popustu.

Odavno su te flash memorije na svim platformama na snizenju, 128gb ispod 1000 din... Biraj sta ti vise pasa Shoppster, Ananas, ePlaneta...

Ljudi valja li ovo da se "mete" ? :D p.s neam drugu

Prilično je krš. Manje-više što će biti od 10 do 20C lošija od ostalih iole boljih, nego će i da ispari prebrzo.

Imas kod njih Cooler Master par varijanti, uzmi bar to ako vec mora tu da se uzme

Ima i ovaj od 64GB po slicnoj ceni

Planiram kupovinu laserskog stampaca Brother LE 1112e ili HP LaserJet 107a ili 107w, pa ukoliko neko vidi negde na nekoj akciji, zamolio bih da mi posalje PP.

Screenshot_20230423_012952_Instagram.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno