Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nije da mi je ispao slučajno ili nešto, nego sam ga sam gurnuo pokušavajući da ga uzmem.
Doduše piše isključenje osiguranja tipa ne važi ako je oštećen u prirodnoj nepogodi, zemljotres i ostalo

18) kod šteta koje su prouzrokovane sa namerom ili grubom nepažnjom;
🤫 Osiguranje telefona and 456 others like this :)

Reason for edit: Osiguranje telefona just join the conversation

Poslednja izmena:
Registrovao sam se za sat istog dana kad sam i kupio telefon, 9.4. Pri registraciji, aplikacija sama popuni podatke iz Samsung naloga (ime, prezime, datum rođenja...), pokupi i IMEI, a unosi se adresa na koju se poklon isporučuje i tri PDF-a ili fotografije: fisklani račun ili ugovor sa operatorom, izjava o saobraznosti i slika kutije sa IMEI brojem ili slika IMEI broja sa telefona.

Kao odgovor dobio sam samo da je uspešna registracija i da će me obavestiti kad provere sve.... Prošlo je skoro dve nedelje, ništa za sad. Koliko obično traje ta provera?

Kad smo kod problema sa S23U, postoji problem sa Smart Lock-om. Nestanu sve opcije... Nađoh negde da je rešenje da se obriše cache za Google Play Service i restartuje telefon, ne znam da li je trajno, meni jeste pomoglo za sad...

🤫 Osiguranje telefona and 456 others like this :)

Reason for edit: Osiguranje telefona just join the conversation
:ROFLMAO: mislim, nisam ga namerno bacio o asfalt ali da, ne sumnjam da se nece hvatati za takve stvari

Evo malo baterije na obicnom 8/128, posle drugog punjenja.

Prilozi

• Screenshot_20230421_171113_Device care.jpg
    Screenshot_20230421_171113_Device care.jpg
    70 KB · Pregleda: 117
Skinuh onaj whitestone dome sto sam ga razlupao juce, koliko je telefon lepsi bez zastitnog stakla 🥹 i izgled i osecaj, ipak je whitestone malo drugaciji na dodir.
Da me ne brine sad ono osiguranje da li ce ili nece zameniti ekran, ne bih stavio drugo zastitno staklo uopste. Ni to ni onu foliju sto imam na zadnjem staklu.

Imam problem na 23u kad stigne obaveštenje on pokaže samo na always on ikonicu i nestane odma ili ni to. Always on je stavljen da bude samo za nova obaveštenja. Kad uključim ekran tako nema obaveštenja nego moram da gledam gde je stiglo šta, je l imao neko sličan problem i da je rešio?

Kad smo kod problema sa S23U, postoji problem sa Smart Lock-om. Nestanu sve opcije... Nađoh negde da je rešenje da se obriše cache za Google Play Service i restartuje telefon, ne znam da li je trajno, meni jeste pomoglo za sad...
Nije trajno.... moras da obrises update za play service tj. da vratis na staru verziju... obrises kes....restart

Ja im poslao jos dva maila za slusalice, registrovao se jos 14.02. iskulirali me kao Cedevitu, u ponedeljak cu se obratiti Efektivi zbog Samsungove obmane.

Nisam odoleo i pazario sam S23U, verzija 12/512. Moram i ja malo da slikam mesec. Za svaki slučaj iPhone stoji u kutiji.

Welcome to the green side :)

Боље рећи прешао из једне секте у другу 😂

^ jedini kolega koji je odmah rekao kako treba😁. Za prvi dan sa full instalacijama i podešavanje plus uplate nije loša baterija.

Prilozi

• Screenshot_20230422_000114_Device care.jpg
    Screenshot_20230422_000114_Device care.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Imam problem na 23u kad stigne obaveštenje on pokaže samo na always on ikonicu i nestane odma ili ni to. Always on je stavljen da bude samo za nova obaveštenja. Kad uključim ekran tako nema obaveštenja nego moram da gledam gde je stiglo šta, je l imao neko sličan problem i da je rešio?
Probaj ovu opciju.

Prilozi

• Screenshot_20230422_072353_Settings.jpg
    Screenshot_20230422_072353_Settings.jpg
    43 KB · Pregleda: 79
Dal je na always onu moguće maknut stanje baterije, znači da prikazuje samo sat s datumom i notifikacije ?

Novčanik svrbi kad imaš pare, a pare imaš kad ih zaradiš 😉
Ako već čovek zaradi pare treba da ih troši jer u grob niko ih neće poneti. Naravno ne treba spucati sve odmah nego polako 😄

Jesi uzeo negde legalno ili na kp? I koja je cena bila ako nije tajna? Posto gledam sad cene 8/256 i 12/512 koji povremeno promaknu polovni i za tu razliku u ceni se ni ne isplati vise gledati slabiji model... 12/256 ima samo (kako na KP isticu :D ) EU model...

Nazad
Vrh Dno