Šta je novo?

iOS 16

I meni je 100 svrstao u jedan ali nista ispod :). Probaj, uostalom

Piše 063*********** (5) i kad otvorim na "i" izađe tačno vreme svih i dužina poziva. E sad ne znam šta se dešava posle 100 biranih različitih brojeva :)

Desava se da ti je skinuo 5 poziva sa pocetka liste. Kada dodjes do 100, skine sve. Ostane samo taj jedan broj sa (100). Iskljuci call waiting i okreni svoj broj pa ces videti

Teska glupost. Skoro sam zvao dom zdravlja i posto je stalno bilo zauzeto, na kraju sam imao samo jedan broj u recents 😂
Ja sam na 14.8 još uvijek, ali mi se ovo nikad nije desilo. Prošle godine sam zvao neonatologiju jedan dan 110 puta i imao sam normalnu listu i pored tog jednog broja u zagradi 110 - Neonatologija (110). Izgleda da su nešto promijenili onda između verzija.

Znam da ajfon čuva samo poslednjih 100 poziva u "recent calls", neću da pričam koliko je retardirano. Je l postoji bar mogućnost da ne prikazuje pozive sa wa i ostalih aplikacija?

Nema i sve ih prikazuje u glavnoj aplikaciji.

Znam da ajfon čuva samo poslednjih 100 poziva u "recent calls", neću da pričam koliko je retardirano. Je l postoji bar mogućnost da ne prikazuje pozive sa wa i ostalih aplikacija?
Glupost neviđena posle prelaska na ios.
Nadamo se da će dialler biti bolji na ios 17 🙏

^ teško da ce nešto menjati, ako i promene biće male promene. Kod njih je da prihvatis ili android.

Tek ćeš da uočiš masu gluposti i frustracija… Ja sam prešao sa Samsunga S serije, na 11 Pro, pa 13 Pro, samo i samo zbog baterije, a sam sistem iOS i sva njegova glupava ograničenja pod izgovorom bezbednosti neke vansvemirske su totalna budalaština :) Ali kao što kolega reče, prihvatićemo ili ćemo nazad na android (a pošto Samsung neće napraviti čudesnu bateriju tj.optimizovati sistem da ne troši kao Brabus), biće da ćemo da ćutimo i smrdimo :D

^ trenutno baterija obećava kod S23U

Korišćenje iPhone i iOS isključivo zbog baterije je nelogično mučenje samog sebe, bez namere da vređam 😃

Identično mislim i za druge OS-ove, nikad ne bih koristio drugi OS isključivo zbog baterije 😃

Ovo oko 100 poziva znam odavno ali nisam obraćao pažnju. Danas na poslu neka situacija gde ja tvrdim da sam javio nešto početkom aprila, uđem u pozive kad tamo dobacuje do prošlog četvrtka, šok i za mene i za novčanik... Da nema ovakvu bateriju u ovako malom kućištu danas bih ga zamenio...

^ trenutno baterija obećava kod S23U
Obećava i potencijal da konobari izgube posao ako sa njim uđem negde na splav da konobarišem umesto tacne:D Ne zanima me da nosim ciglu, isključivo S serija osnovni model što se tiče veličine :D
Korišćenje iPhone i iOS isključivo zbog baterije je nelogično mučenje samog sebe, bez namere da vređam 😃

Identično mislim i za druge OS-ove, nikad ne bih koristio drugi OS isključivo zbog baterije 😃
Daleko bilo, nema razloga da se uvredim, nekim dobrim delom si u pravu :D Ali sam shvatio da mi je baterija toliko odgovarajuća u skladu sa veličinom koju 13 Pro nudi, da sam zanemario sve ostalo :D Džaba mi android kad sam morao 2-3 puta dnevno da ga punim ili da vukljam sa sobom battery pack (u prevodu nosim dva telefona), onda bolje na fiksni da pređem u 21. veku 😅

Baterija jeste najbitnija stavka na telefonu pored osnovne funkcije telefona… mozemo mi da pricamo sta hocemo. Ali sigurno da ne bih koristio 14 pro da ima batt kao oni SE itd

Baterija jeste najbitnija stavka na telefonu pored osnovne funkcije telefona… mozemo mi da pricamo sta hocemo. Ali sigurno da ne bih koristio 14 pro da ima batt kao oni SE itd
Slažem se potpuno :)

Obećava i potencijal da konobari izgube posao ako sa njim uđem negde na splav da konobarišem umesto tacne:D Ne zanima me da nosim ciglu, isključivo S serija osnovni model što se tiče veličine :D
Slažem se potpuno :)
Posto vidim da se slažeš da ti je najbitnija stvar baterija na telefonu na žalost bez cigli nećeš imati ni najbolju bateriju. 14pm i S23U jesu cigle ali zato im baterija razvaljuje.

^ na wifi možda. Ja sa PM imam 9h i ostane oko 20+% baterije. Korišćenje je 1.5 dana.

Ma kakav wifi nemam ja wifi tokom dana nigde :cool: samo uvece kad dodjem kuci oko 23 h

A sto se tice 14 pm pouzdano znam da ljudima ide preko 12h

Prilozi

• IMG_2210.jpeg
    IMG_2210.jpeg
    73.2 KB · Pregleda: 48
^ ok, ne bih ulazio u dalju raspravu.

Nikada nisam obracao paznju na sot. Samo mi je bitno da ima baterije i to je to. Huawei sa p30 serijom je bio meni babushan. 13 pro/14 pro je odlican za primer velicine/baterije. Merkam sada sa strane obicni s23 ali nemam da uzmem da isprobam kod nekoga da bih video kakvo je iskustvo. Veliki ekrani meni nista ne znace. Mini bih uzeo samo da drzi pola bateriju kao 13 pro

Posto vidim da se slažeš da ti je najbitnija stvar baterija na telefonu na žalost bez cigli nećeš imati ni najbolju bateriju. 14pm i S23U jesu cigle ali zato im baterija razvaljuje.
Što se mene tiče, od 13 Pro (verujem da je i 14 Pro sličan, možda malo bolji) meni bolja baterija ne treba s obzirom da na veći telefon od ovoga ne pristajem 😀 Sot mi je prosek 6h dnevno, nekad bude i više, izguram 24h na punjenju do 100% i ostane oko 20% (ne ispod 10% u svakom slučaju) nakon 24h. Meni dosta, ne treba biti ni proklet što bi rekao naš narod🤣

Prilozi

• IMG_0203.png
    IMG_0203.png
    229.4 KB · Pregleda: 41
Nazad
Vrh Dno