Ako koristiš Mozzilu, idi na tools, pa na add-ons, pa skini AdBlocker Ultimate i AdGuard AdBlocker, sa ta dva nema ni jedne reklame, ni prilikom surfovanja, ni na youtube.slaksm ne znam koji da skinem a da nije virus,imas li ti neki da mi preporucis?
Ja koristim uBlock Origin:slaksm ne znam koji da skinem a da nije virus,imas li ti neki da mi preporucis?
Evo ga moj net dole na Kosovu i Metohiji u pitanju je mts d.o.o paket 10/2 ne moze brze od ovoga na zalost
Btw,dok sam postavio sliku od 400kb trebalo je citavih 60 sekundi xD
Pogledajte prilog 385826
Provalio, iako u imenu chpseta ima broj 64, radi 32bitna aplikacijaDa li skidaš Kodi apk za armv7 ili armv8 arhitekturu? Koja verzija Android OS je na tom Laki boxu? (plus jel 32-bit ili 64-bit verzija?)
Skinuo drugi launcher. Ovaj Orionov nema mogućnost da dodaje druge aplikacije van onog predefinisanog seta. Ja sam instalirao Simple TV launcherA da li vidiš ikonicu Kodija? Ja sam instalirao neku drugu app (na isti način) ali nema ikonice? Nema je u instaliranim aplikacijama.
Viber ne radi ni preko mts LTEPuklo rutiranje Bnet i Viber ne rade, pitaj boga sta jos....
Isto.Proradilo.
Doslo vreme za obnovu ugovora, i njihova politika ako prodje prodje 😂
"Dobar dan, zovem iz centra za lojalne potrosace sa novom ponudom za net od 2.5 po ceni od 2900 i kusur dinara". Ja reko ne odgovara mi to, mogu da potpisem po uslovima sa sajta.
"Aha, videli ste tu ponudu, nista koji bi ste paket? Pretpostavljam onaj najjaci od 4.5 za 2350 din? Nema problema, pozvace vas neko za 5-7 dana i doneti novi ruter i ugovor"

Koliki ti je ping u igricama ako ih u opste igras ili ako ti nije tesko da skines igru msm to ti je 2 min xDJe l' imas neki korektno na umu?
Evo nekih random preko web app (desktop app mi ne da da biram dalje od budimpeste)
ps. merim tokom sastanka preko MS Teams-a, tako da bi neki rezultati mogli da budu mozda malo i bolji.
Evropa:
Oslo:
Pogledajte prilog 386409
Dublin:
Pogledajte prilog 386410
Molde:
Pogledajte prilog 386411
London:
Pogledajte prilog 386412
Afrika:
Johannesburg:
Pogledajte prilog 386413
Juzna amerika:
Marituba
Pogledajte prilog 386414
Azija:
Qatar:
Pogledajte prilog 386415
Pogledajte prilog 386418
Tokyo:
Pogledajte prilog 386417
Severna Amerika:
New York:
Pogledajte prilog 386420
Toronto:
Pogledajte prilog 386421
Suma sumarum, sve je ovo jako dobro.
Dosta zavisi i od servera, Qatar je dobar primer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari