Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l ovo okej redosled za gledanje(ovaj prvi)?

Ja bih gledao od E1 (The Phantom Menance) pa na dalje iako bih rado tu E1 i preskočio kojim god redom da se krene...

Šta se zapravo gubi/dobija sa tim redosledom?

Čim vidim da glumi Adam Driver odmah imam znatno smanjenu želju da gledam taj film. Ne znam, možda on i nije tako loš glumac ali ja imam strašnu averziju od njega i njegovih filmova.
Kad smo kod njega, krenuo ja tako jednog dana da gledam Silence... Posle plafon 10 minuta sam hteo da se ranim, a on svakako nije olaksao situaciju. Nije los glumac, ali ima tu neku crtu koja komplikuje gledanje filma u kom on glumi.

Silence je mozda i dobar film (nekome), ali ja se ne secam filma koji me je brze razresio ideje da nastavim sa gledanjem.

Čim vidim da glumi Adam Driver odmah imam znatno smanjenu želju da gledam taj film. Ne znam, možda on i nije tako loš glumac ali ja imam strašnu averziju od njega i njegovih filmova.
Гајим једнак ако не и јачи анимозитет према овом лику као и ви, превасходно јер су ми огадили Ратове Звезда и он и целокупна новопечена екипа где се не зна ко је од кога гори, али у овом филму(који је и можда испод просека) он је донекле и био добар и учинио филм гледљивим. У принципу да се не кајем што сам одгледао..

Турок за сиротињу, има коректних ствари али је листа лоших ствари предугачка..
5/10
Gledali sinoć supruga i ja. Ona inače ne voli previše Sci-Fi filmove, a ovaj joj se baš svideo 😁
Ja bih mu dao 8/10. Kompaktan film, svega sat i po, nema praznog hoda, nema neke savremene ideologije, krajnje jednostavna priča.
Najbolja je stvar što je priča univerzalna. Dešava se pre 65 miliona godina, a moglo bi bez previše muke da se priča adaptira kao western recimo.

Altered States iz 1980. Nije horor iako pise da jeste. Dobar film.

Onako, može prođe za neku razonodu inače ništa posebno, već viđeno i prežvakano do sada milion puta

5/10

samo da podsetim na pravila (naziv, godina, link, [opisna] ocena, bez udubljivanja u diskusiju) i da za dokumentarne filmove i serije postoji posebna tema
hvala na razumevanju

65 zanimljiva ideja i iznenađujuće dobar film .Prijao je tempo filma i kraj .Možda bih voleo da znam vise detalja o poreklu glavnog lika i jos neke detalje ali generalno zadovoljan .7/10

Kad već pominjete Adama Drajvera on mi je jedini razlog što sam uspeo da odgledam poslednju SW trilogiju. Šta znam, meni je on ok glumac, u Gučiju je glumio zaista antipatičnog lika, i to dobro, ali meni je on bio odličan u Ridlijevom filmu The Last Duel. Skinuo sam 65, pa ću videti kakav je tu.

Ne secam se kada sam jedan film gledao 2x u istom danu

gledao ga jutros
pa ponovo popodne sa suprugom.
Bas komentarisemo kako ovakav za to vreme prosecan film je filmcina za danasnje vreme.

Koliko dosadan film, bačenih 2 sata....

Adam Driver...
Može ljudima samo da je antipatičan i tome slično. Pružio je doktorsku disertaciju glume u "Marriage Story". Fantastično nosi House of Gucci, Paterson, The Last Duel, Silence, itd... Rasprava o tome da li je dobar glumac ili nije je apsolutno suvišna, da ne kažem krajnje glupa.
Vrhunski glumac i predvodnik odnosno jedan od predvodnika neke mlađe garde koja dolazi, da tako kažemo. Sjajan, sjajan glumac i dobar i prizeman lik, sudeći po intervjuima.

65 (2023)
Od filma ama baš ništa nisam očekivao i sat i po mi je brzo prošlo i to je to.
5/10

Odličan je lik ali je bezveze što ne mrziš nikog pa se ne uklapaš u opštu sliku 🙂
Mislim na filmove koje si spomenuo, ne poznajem ga lično.
Ja sam prekinuo juče zbog obaveza 65, skoro 3/4 filma prošlo lagano. Meni lično dovoljno.
Realnost i SF? Pa samo pomislim koji je praznik i koju realnu priču ima. Opustite se malo i uživajte.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno