Šta je novo?

Hardver termalni pad i pasta

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

mdshare

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
320
Preporuka za termalni pad ( za grafiču kartu, i za laptop). Može preporuka i za pastu.

Za mene lično Thermal Grizzly 👍

Pa sve sto je dobro to je i skupo 😁 ali ja sam na lap top u svuda stavio pastu, nisam kupovao padove bro👍

Jeyi 8100 za umesto Termalnih Pad-ova (Upsiren U6 Pro bi trebalo da bude ok, ali samo je Jeyi 8100 testirana). U pitanje je Thermal Putty, nema bolje stvari, malo vise se naruci da se ne razmislja, i nikad vise nema gubljenja vremena za trazenje i uklapanje razlicitih velicina pad-ova.

EVGA Thermal Putty je odicna, samo tesko nabaviti.

Contact evga at [email protected]

A za pastu za graficke/laptop, ili Cooler Master MasterGel Pro V2 (iskljucivo ova u sivom spricu, ne nijedna druga verzija, trebalo da ima jos u domacim firmama). Ili Thermalright TF7, TF9, TFX. TF7 ima na kupujemprodajem za ok cenu. Thermalright su provereno najbolje gustine, a Cooler Master je blisko ~trece mesto.

Sifra za MasterGel Pro V2 je MGY-ZOSG-N15M-R3

Ima pogresnih listinga kod nas, samo je bitno da je 9W/mK a ne 8 i da ovako izgeda ko na slici a ne sirok crn pljosnat spric:

78317183_5253998878.jpg

Haha, upravo izbacio Upsiren poredjenja nisam jos pogledao:

Upsiren U6 PRO i Upsiren UX PRO su egal sa EVGA i malo bolje od Jeyi 8100

putty2 - Copy.png

Poslednja izmena:
Mozes :) Inace ima i onaj grcki K4 ili K5 thermal putty ne mogu da se setim koja oznaka bese

Ja sam za grafičku uzeo Arktik MX-6 pastu i TP-3 termalne padove.

Nazad
Vrh Dno