Šta je novo?

Logitech G502 Lightspeed Wireless..problem sa modom spavanja!!

markox9x

Zapažen
Učlanjen(a)
27.03.2023
Poena
11
Da li neko mozda zna na koji nacin mogu da iskljucim mod spavanja za logitech g502 lightspeed wireless- mis.?
Pokusao sam sve moguce opcije cak nekoliko puta kontaktirao i Logitech podrsku. Nista nije pomoglo.
U softweru tj G Habu koji se koristi za kontrolu periferija tj pomenutog misa ne postoji opcija da se mod spavanja iskljuci.
Pokusao sam i preko Device Manager-a ali ni to nije dalo rezultate.
Da li neko ima iskustva sa ovim problemom i postoji li resenje..hvala unapred!

PS.
Da dodam ako me neko bas nije razumeo, posle 5 min ako je mis u stanju mirovanja tj ne aktivan gasi se.
Ako neko zna kako to iskljuciti bio bih zahvalan.!

To se meni dešava na windowsu i na mx keys i na mx master 2s. Nisam uspeo da rešim to, pa sam batalio.
Ali mislim da je to više do bluetooth podešavanja samog windowsa, tj. da ubija konekciju jer mi se na macOSu to nije nikada desilo do sada.

Idi u Device manager, nadji mis i proveri power management, tu ima opcija "Allow the computer to turn off this device to save power" , to odstikliraj i trebalo bi da bude ok

kod mene to nije upalilo, nadam se da ćeš imati više sreće.

Idi u Device manager, nadji mis i proveri power management, tu ima opcija "Allow the computer to turn off this device to save power" , to odstikliraj i trebalo bi da bude ok
Pokusao sam ranije nije upalilo. Hvala svakako ;)
To se meni dešava na windowsu i na mx keys i na mx master 2s. Nisam uspeo da rešim to, pa sam batalio.
Ali mislim da je to više do bluetooth podešavanja samog windowsa, tj. da ubija konekciju jer mi se na macOSu to nije nikada desilo do sada.
Koristio sam Windows 10 pa presao na Windows 11 ista situacija. Posle 5 minuta ako je ne aktivan ugasi ga. Ako je na kablu ne gasi uopste ako je bezican mod posle 5 min gasi. Kada je PC ugasen ako dodirnem misa on se upali.
Neko podesavanje postoji sigurno da se to skine ali ja ga do sada nisam nasao.
Hvala svakako.

Poslednja izmena:
gledao sam po redditu, kontam, da si to sve vec probao?

gledao sam po redditu, kontam, da si to sve vec probao?
Jesam naravno. Cak sam pokusao preko biosa neka podesavanja da promenim apsolutno nista ne pomaze.
Moje neko misljenje je da je mis tako podesen programski i dok ne naprave opciju u G habu za kontrolu moda spavanja ne verujem da postoji neko drugo resenje. Ali eto hajde da pitam ljude mozda neko zna nesto vise o ovom problemu.
Sramota je za tako jednu ozbiljnu kompaniju da prodaju misa za 150e a naprave ovakav propust.
Medjutim novi model G502 X ima to podesavanje direktno u G habu moguce je iskljuciti mod spavanja. Ne znam zasto ostali modeli nemaju.
Vrlo iritantna situacija.!

Nazad
Vrh Dno