Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

@-V-O-Y-A-G-E-R- SwiftKey radio super prva dva dana ili koliko već, a od jutros pobrljavila tastatura skroz.
Tipa neće doći piše kao nece doci i tako, šta kao sta, skroz retardirano.

Ja uzeo Ringke Fusion i Fusion X. Podgoje telefon onako fino, kao pola cigle da drzis na uvetu :D

Kad ste se vec dotakli fotrola, da kazem nesto.
Pre par veceri, zatvaram vrata od garaze, I posto sam tu, pre par godina, polomio nov nexus 4, ispao iz dzepa, bas vodim racuna.
Stavio telefon u dzep, od duksa, zakopcao, i kada sam se sagnuo, tras, ode telefon na beton.
Los rajfeslus, nisam ni primetio.
Jos se cerka okrene, i kaze, jel ti to telefon pao.
Ja, ma kakvi, dokumenta.
Nazad je bio spiegen, napred outfitters.
Telefon preziveo.
I ja ne volim zastitu na telefonu, ali ocigledno, da bez nje ne mogu.

@-V-O-Y-A-G-E-R- SwiftKey radio super prva dva dana ili koliko već, a od jutros pobrljavila tastatura skroz.
Tipa neće doći piše kao nece doci i tako, šta kao sta, skroz retardirano.
hello-it-have-you-tried.gif

😅

Je l' se neko igrao sa gcam-om? Pokusao sam na brzinu da prelistam XDA i reddit, ali ne mogu, 50+ strana nikako ne moze na brzaka.
Tako da ako imate neki TLDR, bilo bih zahvalan 🍻

Yeah odobrene sluske 😀😊, poslao e-mail u nedelju sa upitom u vezi sluski kazu posalji pozivnicu za event, ja poslao i danas mi poslali da je odobreno. 😏
Stavio sam one zastitne poklopce(tako izgledaju k'o poklopac) za kamere i novu maskicu sa alija, lepo cuci i nisam primetio da ima nekog problema na fotografijama. I jedna fotografija kuce udaljene najmanje 1 km od mesta odakle sam slikao, slikano je iza prozora u firmi koje nije bas cisto i iz ruke. Zoom je ekstra vrhunski.

Prilozi

• Screenshot_20230323_180332_Gmail.jpg
    Screenshot_20230323_180332_Gmail.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 173
  • IMG_20230322_175857.jpg
    IMG_20230322_175857.jpg
    298.4 KB · Pregleda: 135
  • 20230323_151417.jpg
    20230323_151417.jpg
    176.9 KB · Pregleda: 109
Da taj zoom ćeš koristiti verovatno dva puta u životu da proveriš tablice ili da vidiš gde se nalazi čika medved.

Fora, ili OK za šta još može optički zoom da koristi.... :) :)

Да ли може неко да окачи слике са Ѕ23 (више ме занима обичан или плус пошто имају различит сензор од ултре) небитна тематика или уметнички дојам.

Običan 23, sa prozora, sutra mogu par dnevnih. Prva slika je sa noćnim modom a druga bez, treća sa, četvrta bez

Prilozi

• 20230323_220424.jpg
    20230323_220424.jpg
    534.9 KB · Pregleda: 83
  • 20230323_220417.jpg
    20230323_220417.jpg
    487.3 KB · Pregleda: 76
  • 20230323_221057.jpg
    20230323_221057.jpg
    234.2 KB · Pregleda: 73
  • 20230323_221048.jpg
    20230323_221048.jpg
    207.9 KB · Pregleda: 146
Moze neko da mi baci screenshot poziva za otpakivanje na private, po mogućstvu sa crnom pozadinom? Hvala 😁

Povodom mnogih komentara u vezi Samsung preordera za S23Ultra zelim da ispricam moju verziju dogadjaja.Kada sam poslao upit za kupovinu S23Ultra u vreme preordera kod Mts-a dobio sam pozitivan odgovor ali ipak sam morao da platim avans od 20000 dinara bez obzira sto sam dugogodisnji korisnik.Pokusao sam da ipak prodjem bez avansa ali mts je bio izricitit.
Uplatio sam avans i posle dan dva stigao je telefon ali na moju zalost verzija S23Ultra 8/256 sto me je bas zacudilo.Kontaktom preko maila da se radi o pogresnoj dostavi modela telefona nisam uspeo da resim problem.Posle sam odreagovao odlaskom u poslovnicu pretpostavljajuci da prepiskom i cekanjem nista necu zavrsiti.U poslovnici nakon objasnjavanja i pokusaja da se zameni telefon za verziju 12/512 shvatio sam da oni imaju jos samo par komada i da zamenu odnosno preuzimanje telefona moram hitno da obavim u jednom od njihovih magacina tacnije u General Zdanova 2.Sve je proslo ok zamenio sam telefon uz mnogo srece, da nisam odmah odreagovao verovatno bi ostao bez te verzije telefona.Ovom prilikom moram da pohvalim sve sluzbenike iz Mts-a koji su mi izasli u susret da se ovaj problem odmah resi.Poenta svega sto sam napisao je da tih telefona za preorder S23Ultra uopste nije bilo puno na zalihama.Cudno mi je bilo kako je A1 imao veca kolicinu.Ovaj preorder to jest njegova prava vrednosti i jeste u toj dodatnog memoriji.Problem je sto S23 Ultra u verziju 256 ima manje rama to jest samo 8Gb sto svakako nije zanemarljivo.Meni se cini da ni sam Samsung nije ocekivao ovoliko traznju modela 12/512 u preorder fazi pa su malo zatajili a sad verovatno namerno izazivaju nestasicu da rasprodaju 8/256 verziju.Moja licna preporuka je model S23 Ultra 12/512 ili S22 Ultra 12/256 mislim da 8Gb rama ipak nije opravdano za ovoliko cenu.
Imao sam S22U i S23U obe verzije (sa 8 i 12 gb RAM-a) i nikakve tu razlike u radu nema .... Više je to onaj naš "trip" u glavi = što više to bolje , mi se svi vodimo količinom RAM-a na PC, Androidu i iOs što nema veze sa realnošću. Niko na Androidu ne drži istovremeno 278 aktivnih aplikacija koje mu instant trebaju pa da ima neki "problem'.

@ceftriaxone koje su Ringke futrole koristio. Mene je isto zanimala ta njihova providna, mat verzija. Ako imaš čime da ufotkaš i okačiš sliku dok je telefon u njoj, bilo bi odlično.

Ja imam Ringke Onyx i odlično leži u ruci, ali što kažeš, telefon bez futrole je ipak potpuno drugačiji osećaj.
Ringke Fusion - провидна.
Имам и Air-S црну, коју нисам отпаковао, и мислим да је нећу ни отпакивати😂
Иначе, кога занима, батерија скинута с пуњача прексиноћ.

Prilozi

• 20230324_074343.jpg
    20230324_074343.jpg
    114 KB · Pregleda: 131
  • 20230324_074339.jpg
    20230324_074339.jpg
    123.3 KB · Pregleda: 137
  • 20230324_074334.jpg
    20230324_074334.jpg
    205.1 KB · Pregleda: 139
Imao sam S22U i S23U obe verzije (sa 8 i 12 gb RAM-a) i nikakve tu razlike u radu nema .... Više je to onaj naš "trip" u glavi = što više to bolje , mi se svi vodimo količinom RAM-a na PC, Androidu i iOs što nema veze sa realnošću. Niko na Androidu ne drži istovremeno 278 aktivnih aplikacija koje mu instant trebaju pa da ima neki "problem'.
Navedeni operativni sistemi ne rade isto kao android, tako da poređenje nije realno.

Ringke Fusion - провидна.
Имам и Air-S црну, коју нисам отпаковао, и мислим да је нећу ни отпакивати😂
Иначе, кога занима, батерија скинута с пуњача прексиноћ.
Daj bato, objasni nam malo kako tako da ga modifikujemo :D Top izgleda :love:

Daj bato, objasni nam malo kako tako da ga modifikujemo :D Top izgleda :love:
То је бар данас никад лакше на андроиду (и по мени велики плус у односу на iOS)
Имаш опције мењања Icon pack-a унутар Samsung store-a или коришћење неког од многих custom launchera - ја конкретно користим Nova launcher, он је један од моћнијих где буквално свака ставка може да се промени и модификује. Али му је то уједно и мана за почетнике (у свету модификација интерфејса) зато постоји доста једноставнијих и довољно способних poput Lawnchair-a
Ево и линка ка видеу ако не желиш са лаунчерима да се петљаш, како да модификујеш OneUI.

Edit:
Ево како мој интерфејс тренутно изгледа (nova launcher )
Screenshot_20230324_101814_Nova7.jpg

Al ce da se drljaju buds sluske 😄
Dada, prosla reg, moram da pohvalim da su veoma brzi bili iz samsung podrske.

Da li je iko kontaktiran a da u MTS-u ceka Ultra verziju? Mislim se da otkazem porudzbinu, ako je to opcija (verujem da jeste) i da potrazim telefon drugim putem.

Da li je iko kontaktiran a da u MTS-u ceka Ultra verziju? Mislim se da otkazem porudzbinu, ako je to opcija (verujem da jeste) i da potrazim telefon drugim putem.
Ja čekam od 13og februara. Možeš da otkazes u svakom trenutku i da ti vrate pare ako su uplatio avans. Naravno i dalje cekam..8 marta su mi rekli da do kraja meseca treba da stigne..sacekacu još malo pa cu opet da ih bombardujem pozivima..

Ja sam telefonskim putem predao zahtjev 21.03. i da pohvalim MTS, stigla jutros zelena S23 Ultra, ovo pišem na telefonu. Ne znam zašto tebi još nije riješeno, meni za 3 dana stigao, a nisam iz BG.

Meni je tolika saga ispala sa tim narucivanjem, dok sam uopste prosledio zahtev, jer online nije moguce ako imas vazeci ugovor (u pola cene pretplata). A znam da je moguce u poslovnici, jer sam to radio nekoliko puta u proslosti kod njih. Svakako mi nisu trazili avans, a ne znam i zasto bi, iskreno. Jedva sam i dobio informaciju o tome da se telefoni cekaju, sto mi je bilo ok neki period, sada vec ulazimo u onaj momenat da meni naplate uredjaj po ceni kada je bio launch i dva meseca kasnije... :) Pitam vise iz ugla da li da ih zovem i smaram one nesrecne operatere ili prosto 'ustanem i odustanem'...

Ja sam telefonskim putem predao zahtjev 21.03. i da pohvalim MTS, stigla jutros zelena S23 Ultra, ovo pišem na telefonu. Ne znam zašto tebi još nije riješeno, meni za 3 dana stigao, a nisam iz BG.
Ti si sigurno uzeo 8/256 verziju, a ovde ljudi mahom muce muku sa 12/512 verzijom koju su trebali da dobiju u pre-orderu.

Navedeni operativni sistemi ne rade isto kao android, tako da poređenje nije realno.
Da li si ti pročitao što sam napisao?... Ili onako nek se nešto kaže ? 🤔🤔🤔,

" poređenje ta tri sistema nema veze sa realnošću" (što mnogi rade, gledajući količinu RAM-a).

Nije me mrzelo da ih opet zovem, ponovo me isprebacivali kod 'kolega' i - nista. Dobio sam opet savet da kontaktiram webshop. To sam i uradio, ponovo, poslavsi mejl sa nesto revoltiranijim tonom, pitao sam za otkazivanje rez. i trazio precizniju informaciju za dobavku uredjaja. Ostavicu ovde odgovor, ali generalno jako neozbiljno i ako tako posluje MTS kao jedna od The kompanija kod nas, kada hoces da im platis premijum za isti takav uredjaj, onda ne znam sta da kazem... Kapiram da ovde vec idemo van teme samog telefona, ali je vrlo related i mislim da je vredna info za nekolicinu ljudi. Ako ne budem dobio neki razuman rok, potrazicu telefon na drugom mestu, definitivno.

Nazad
Vrh Dno