Šta je novo?

Xbox Series X / S

Da nema možda neko iskustva sa kupovinom Elite Series 2 kontrolera na KP? Naiđoh na nekoliko oglasa koji prodaju više komada tih kontrolera sa cenama od 50-80 €, a naravno svi su praktično novi, jedva korišćeni, potpuno originalni itd. :) Sumnjivo mi je to vrlo, pa bi mi značilo ako neko ima informaciju iz prve ruke. Može i preko PP, ako ima konkretnih preporuka za prodavce.

Budući da je najavljen PS5 Pro ne bi čudilo da MS uradi nešto slično. U tom slučaju čekaju nas nove kutije sa naprednim verzijama S i X.
Još nismo videli krštene next gen igre tako da ovo postaje malo... Bezveze...

Ali izašla je GTA trilogija za next gen?

Koja crna trilogija, nakalemljen port štapom i kanapom, odrađeno s pola gasa. Užas živi

Budući da je najavljen PS5 Pro ne bi čudilo da MS uradi nešto slično. U tom slučaju čekaju nas nove kutije sa naprednim verzijama S i X.
Još nismo videli krštene next gen igre tako da ovo postaje malo... Bezveze...
Kad je najavljen? To su sve lupetanja na internetu i pretpostavke na osnovu prethodne generacije, veliko je pitanje hoće li biti midgen upgrade-a u ovoj generaciji, ja cenim da teško, ako i bude, sigurno ne pre 2025.

PS5 Pro nema za cega ni da najavljuju, ovo im je najgora podrska igara za najnoviju konzolu. Nema igre koja ne moze da se pokrene na PS5 a o nextgen igrama da ne pricam.

Licno misljenje, najgore podrzana konzola u istoriji Sonija.

Da, ni meni nije jasno zasto pisete da je PS5 pro najavljen, gde je to objavljeno?
Javio Blic ili B92 ?

Kad je najavljen? To su sve lupetanja na internetu i pretpostavke na osnovu prethodne generacije, veliko je pitanje hoće li biti midgen upgrade-a u ovoj generaciji, ja cenim da teško, ako i bude, sigurno ne pre 2025.
Pa i meni deluje malo nelogično. Zato sam i napisao "bezveze"... Ja lično ne bih voleo da ga bude jer mi je ovako stanje super. Imamo dve odlične konzole, jednu slabiju za koju postoji potencijal da bude nešto fantastično, zavisi od developera.

je l argentina i dalje radi? htedoh da obnovim gamepass i platim visom koja je vec povezana, adresa neki argentinski starbaks, medjutim baca mi 'pick a different way to way, we couldn't get authorization for this purchase blabla".

Radi, ali ne prihvataju više Visa kartice, mora Mastercard.

Je l to znaci da mi onda nece proci ni preorder npr za Diablo 4 jer sam ga napravio pre nekoliko meseci dok je visa jos uvek prolazila, ali ce se novac tek skinuti krajem maja, 10 dana pre izlaska igre?
Tako je, neće proći transakcija.

Probao sam da predjem na TR, ali nešto zeza...:)
Znači, imao sam UK region, promenio na TR, restartovao konzolu, krenuo da platim GPU, uneo podatke sa kartice, adresa u Istanbulu, i na kraju prijavljuje kao pogrešan onaj 3-cifreni kod!?!?
Kartica je MasterCard MTS Banke.
Zanimljivo da mi je u jednom trenutku stigao SMS od banke, korišćenje kartice 0.00USD, ali par puta sam se vraćao, ubacivao taj CVV kod, ali uvek prijavljuje da je pogrešan...
Može pomoć?

Poslednja izmena:
Probaj drugu karticu ja sad probao preko mastercard mobi banke nije htelo uzeo drugi mastercard aik banke uplatih gamepass.Prosla druga kartica.

Sony je napravio toliku hajku a da su oni upitanju oko kupovine isto bi se ponasali pa cek bi bili i gori i ne bi nikome obnovili ugovore nego kada istekne bi samo na PS ostavili CoD. J*jare teske.

Da, tako je, isto kao sto su uradili sa Destiny kada su kupiuli Bungee...
Ko brani Soniju da kupi neku kompaniju? Sto oni ne daju svoju ponudu za kupovinu Blizzarda i da raspolazu sa tim igrama kako hoce? Nece jer gledaju da uloze sto manje para a da zarade sto vise i to je kratkorocno ulaganje, dok Microsoft igra na duze staze i ne ocekuju profit da se vrati odmah nego gledaju dugorocno da imaju sto vise korisnika i kada imaju korisnika ni profit ne moze da izostane.

Kupovinom sto vise razvojnih studija za igre obezbedjuju sebi monopol da ce se njihove konzole bolje prodavati a to isto radi i soni tako sto nekom razvojnom studiju gurnu kes i time kupe pravo na 6-12 meseci da se igra prvo samo nadje na soni konzolama.

I taj rat sa eksluzivama traje jos pre nego sto su soni i microsoft zasli u svet konzola, ta prica datira jos od sege i nintendo sa sonikom i mariom a mozda i pre njij to traju.

Ko brani Soniju da kupi neku kompaniju? Sto oni ne daju svoju ponudu za kupovinu Blizzarda i da raspolazu sa tim igrama kako hoce? Nece jer gledaju da uloze sto manje para a da zarade sto vise i to je kratkorocno ulaganje, dok Microsoft igra na duze staze i ne ocekuju profit da se vrati odmah nego gledaju dugorocno da imaju sto vise korisnika i kada imaju korisnika ni profit ne moze da izostane.

Kupovinom sto vise razvojnih studija za igre obezbedjuju sebi monopol da ce se njihove konzole bolje prodavati a to isto radi i soni tako sto nekom razvojnom studiju gurnu kes i time kupe pravo na 6-12 meseci da se igra prvo samo nadje na soni konzolama.

I taj rat sa eksluzivama traje jos pre nego sto su soni i microsoft zasli u svet konzola, ta prica datira jos od sege i nintendo sa sonikom i mariom a mozda i pre njij to traju.
Zašto Sony ne kupi Activision? Pa zato što niko sem MS ne raspolaže tom lovom. I Sony pravi ekskluzive a Majkrosoft ih kupuje :) Mala razlika :) Vremenske ekskluzive koje nisu pravili rade u istom obimu kao i MS, tako da im se to ne može zamerati ako se ne zamera ovim drugim. Krajnji cilj Majkrosofta kao i sa svim drugim što rade je da uguše konkurenciju, to im je MO. Kazni ih neko regulatorno telo 2 miliona, što je za njih pocket change i idemo dalje. Zato će i biti u minusu ne mali broj godina ali oni kontaju da će se to na kraju isplatiti.

Ako Blizzard podbaci sad, mogu ih slobodno kupiti, nikoga neće biti briga.

Da li postoji program koji pokazuje fps u igrama a da ga je moguće preuzeti na konzoli?

Vrh Dno