Čekajte sad, kakav sad ugovor ako je prepaid u pitanju? Meni rekoše da se samo revers potpisuje za opremu kod prepaida. Ako nije problem, može li neko da zamaskira osetljive detalje i da mi pošalje na pp ugovor prepaid?@daxyco Ukoliko nešto nisu menjali u prepaid ugovoru ovaj tvoj info za jednom u 12 meseci je netačan.
Hvala ti za trud, konalno je jasno. Primećujem takođe da korisnik nema opciju sam da raskine ugovor, barem nije navedeno. Jedino da prestane sam da plaća pa posle 24 meseca sam ugovor prestaje da važi ako nema nijedne uplate. Što ne odgovara recimo podstanarima, ako se seliš pa hoćeš da raščistiš pre odlaska i da vratiš opremu, ne vidim kako bi to išlo i pre isteka 24 meseca.Loše su ti rekli. Potpisuješ ugovor, ugovor nema ugovornu obavezu i navedeni su uslovi korišćenja da nisi u obavezi da plaćaš svaki mesec već po potrebi tj kad platiš imaš uslugu kad ne platiš nemaš.
Ako neko od Orion net korisnika ima IP adresu u opsegu AS9125 molim vas da proverite da li vam rade u EON-u kanal Nova S i Sport Klubovi.Dopunski info ...
Kod:https://telesrbija.com/definitivna-greska-united-cloud-nije-svim-korisnicima-orion-telekoma-blokirao-eon
https://broker.global.united.cloud/v1/geolocation
A Vi ste gospodjo napravili akaunt na ovom forumu samo da bi podelili ovu Vašu tužnu priču sa nama?Moje iskustvo u orionu, imali smo internet u jednom stanu u kom smo bili postanari, trebali smo da se preselimo i u drugom stanu je trebao da nam se prikljuci opticki internet. Receno nam je da ne vracamo uredjaj, nego da oni moraju da dodju po uredjaj, kad su nam dolazili u drugi stan da prikljuce opticki internet pitali smo da li su isli po uredjaj i da li je to reseno, zvali su kao da provere i rekli da je reseno da nemamo problema sa tim, da je sve upisano. 2 godine kasnije kada smo raskinuli ugovor sa orionom nama stize poruka da moramo da platimo uredjaj koji se nije vratio (taj uprethodnom stanu). Isli smo da se zalimo ali od toga nije bilo nista, nema dokaza, poslali su nam opomenu pred tuzbu da moramo da platimo uredjaj plus i troskove opomene od 4500. I sad moramo to sve da platimo inace ce ici kamata.
Tako da cuvajte se da i vas ne prevare, da morate da platite nesto sto niste ni uzeli. Na svaki nacin bi vas prevarili i ukrali vase pare.
Meni ne rade a u tom sam opsegu.Ako neko od Orion net korisnika ima IP adresu u opsegu AS9125 molim vas da proverite da li vam rade u EON-u kanal Nova S i Sport Klubovi.
Za EuroSport i Discovery je veliki propust i promašaj što ih ne ubace, odlični kanali.Da li ćemo ikada dobiti Arene sport 9 i 10 i kanale Eurosporta i Discovery?
Da li jesu ili ne, ovo je info od njihovog terenca. Vidim da koriste bandere elektrodistribucije da razvlače instalacije po selima.Zar to nisu brzine za gpon light (cambium wifi)?
Fino, "spamujte" zahtevima. Menadžeri uglavnom češu d**** o fotelje. U prevodu ne očekuj da išta pametno urade.Nisam mnogo pratio temu, ali kako mi izgleda ovi kanale dodaju jednom u tri godine. Grešim li?
Pre će ukinuti Arene nego dodati nešto novo.
Vest je od pre 2 godine. Kod nas se za 2 godine promeni 5 ekipa i 6 "a koliko sam ja tu dobar" likova.Da li jesu ili ne, ovo je info od njihovog terenca. Vidim da koriste bandere elektrodistribucije da razvlače instalacije po selima.
A do sela, kako dobace i od koga uzajmljuju... Nemam pojma.
Verujem da je to deo plana sa Telekomom da se do 2025. pokriju ruralna mesta.
![]()
Telekom Srbija i Orion Telekom gradiće širokopojasnu internet mrežu do 89 sela u Srbiji
Telekom Srbija i Orion Telekom gradiće širokopojasnu internet mrežu do 89 sela u Srbijiwww.ekapija.com
Arene premium su na primer uveli 3,4 dana nakon pustanja, mozda i brzeNisam mnogo pratio temu, ali kako mi izgleda ovi kanale dodaju jednom u tri godine. Grešim li?
Pre će ukinuti Arene nego dodati nešto novo.
Da, standardna prica o zasicenju.Svakako je to gpon light, sada neka hybrid optika, ali u principu je wifi. U globalu radi ok, ali ne sme da se preteruje sa korisnicima, inače kreću problemi.
Pa već su imali ugovor za Arenu, nisu ništa uveli. Kad je Telekom "izmislio" ta tri nova kanala njima je trebalo 3-4 dana da ih ubace. Toliko o tome.Arene premium su na primer uveli 3,4 dana nakon pustanja, mozda i brze
Discovery i eurosport su izbacili iz ponude pre par godina. Bilo im skupo da nastave saradnju.Pa već su imali ugovor za Arenu, nisu ništa uveli. Kad je Telekom "izmislio" ta tri nova kanala njima je trebalo 3-4 dana da ih ubace. Toliko o tome.
Discovery i Eurosport su dobar primer šta postoji a oni nemaju, i ne zanima ih.
Jel neko možda sačuvao PDF sa spiskom naselja?Da li jesu ili ne, ovo je info od njihovog terenca. Vidim da koriste bandere elektrodistribucije da razvlače instalacije po selima.
A do sela, kako dobace i od koga uzajmljuju... Nemam pojma.
Verujem da je to deo plana sa Telekomom da se do 2025. pokriju ruralna mesta.
![]()
Telekom Srbija i Orion Telekom gradiće širokopojasnu internet mrežu do 89 sela u Srbiji
Telekom Srbija i Orion Telekom gradiće širokopojasnu internet mrežu do 89 sela u Srbijiwww.ekapija.com
Fino, "spamujte" zahtevima. Menadžeri uglavnom češu d**** o fotelje. U prevodu ne očekuj da išta pametno urade.
Blentavi, šta reći dalje...Discovery i eurosport su izbacili iz ponude pre par godina. Bilo im skupo da nastave saradnju.
Ne postoji tacan spisak. Gde bre, nismo mi Japan.Jel neko možda sačuvao PDF sa spiskom naselja?
https://pdfhost.io/v/rrzDDIDj._projekatzajednickeizgradnjesirokopojasnekomunikacioneinfrastruktureururalnimpredelimarepublikesrbije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari