Šta je novo?

ZXHN H267N V1.1 MTS (nova šifra?)

znenad99

Zapažen
Učlanjen(a)
15.03.2023
Poena
11
Pre nekoliko meseci, usled kvara starog rutera dobio sam potpuno novi (kakav sam imao ranije) - ZXHN H267N V1.1 (ZXHN H267N V1.1 V1.1.3C3_SRB). Nažalost ne mogu se ulogovati na admin nalog zato što su sve šifre koje sam uspeo naći pogrešne (ztonpk, tzlkisonpk, admints, 20pZt321/mod3m, H1br1d.TS, 20HWont17). Da li postoji neka nova šifra ili su nakon toliko godina odlučili da potpuno zabrane pristup admin nalogu?

da li imas opciju configuration file backup/restore ili load/save u management menijima ?

ako izvuces DSL kabl i uradis fabricki reset mislim da ce jedna od ovih pomenutih sifara raditi (neko ko je isto dobio ovaj ruter radilo mu je admin/tzlkisonpk).
onda mozes da promenis za sta god ti treba admin pristup, kada ubacis DSL kabl server ce opet promeniti admin sifru pa ces izgubiti pristup.
ako ne zelis da ti server promeni admin sifru kada ubacis DSL kabl mozes promeniti TR069 ACS url sa 10.2.2.2 na nesto sto ne postoji tipa no.acs.please, ali onda ti mozda nece raditi pppoe user/pass (jer i tu sifru postavlja server)

Poslednja izmena:
PPoE podatke sam odavno backup-ovao tako da to nije problem :) Pokušaću pa javljam, zahvaljujem na predlogu unapred!

PPPoE podaci za dinamicki IP su razliciti za svaki ruter koji ti daju, ako nisi mogao da udjes kao admin da snimis konfig fajl, kako si ih bekapovao ?
Drugi korisnik koji je imao isti ruter sa nepoznatom admin sifrom... kod njega je server postavio pppoe user/pass koji NIJE iza CG-NAT-a, dok vecina ostalih xDSL naloga jesu iza CG-NAT-a (a user/pass koji je fabricki postavljen u ruter mu uopste nije radio).
Na kraju je ostavio TR069 server url na miru, samo uradio promene koje su mu trebale pre nego sto je ubacio DSL kabl (da bi ostao van CG-NATa, iako ne moze da izvadi taj user/pass)

Jel može neko da mi pojasni proceduru.Treba da port 2 i 3 prebacim da rade a nemam admin sifru.Ovo gore radi nakon factory reseta sifra je tzlkisonpk ,promenim sve i onda net staje sve se vraca na staro.Jel provalio neko pravu sifru za ovaj modem?

Iaključi TR069 kad ga resetuješ na fabrička.

Gde je to u podešavanjima?

Kakogod,probao sam da nadjem tr069 i pod tom stavkom ima samo jednu opciju na off..zaboravio sam sta pise, odštikliram to i isti k...Odustajem.

Vrh Dno