Šta je novo?

Problem sa Javom

Gineps47

Zapažen
Učlanjen(a)
31.01.2023
Poena
12
Zdravo ljudi,
Posle neuspešnih tutorijala i pretrage, odlučio sam da se obratim vama.
Imam problem sa Javom, ne mogu je instalirati, ne znam da li je to zbog operativnog sistema (win 11), ali tačnije tiny 11.
Skinem sa sajta, pokrenem, pita me za dozvolu, dobrim, i nista se ne desi, to je slučaj za jre fajl, dok jdk skida i instalira.

Takodje probao sam i bez firewall, probao sam da skidam razne verzije, čak sam probao da prebacim sa drugog računara ceo folder jave, ali nije radilo.

Pomoć.

Taj Tiny je krs jer nema sve komponente i brljavi.

Taj Tiny je krs jer nema sve komponente i brljavi.
Pa brate meni ne brljavi, samo se desilo ovo sa javom, to je do sada jedini problem na koji sam naišao, i tražim da mi neko pomogne ako zna.
Zanima me da li java zahteva nešto da bi bila instalirana, neki key_registry, program, ili Windows feature?

Ne rade im neke komponente u Device manager, samo prestane da radi properties uredjaja i ne moze vise da se iscita VID (vendor ID).

Ne rade im neke komponente u Device manager, samo prestane da radi properties uredjaja i ne moze vise da se iscita VID (vendor ID).
A da li to može da utiče na Javu, odnosno na instalaciju i rad drugih programa? I da li je moguće da da ih instaliram naknadno, ili da li postoji neki program koji detektuje koje komponente nedostaju pa automatski da ih instalira, ili svakako bih manuelno skidao samo da znam koje su.

Ocigledno imas potrebe za programima koji nisu Win sakat tiny 11 friendly. Instaliraj normalnu verziju i uzivaj.

Zdravo ljudi,
Posle neuspešnih tutorijala i pretrage, odlučio sam da se obratim vama.
Imam problem sa Javom, ne mogu je instalirati, ne znam da li je to zbog operativnog sistema (win 11), ali tačnije tiny 11.
Skinem sa sajta, pokrenem, pita me za dozvolu, dobrim, i nista se ne desi, to je slučaj za jre fajl, dok jdk skida i instalira.

Takodje probao sam i bez firewall, probao sam da skidam razne verzije, čak sam probao da prebacim sa drugog računara ceo folder jave, ali nije radilo.

Pomoć.
jre je deo jdk, ne treba da инсталираш jre ako si већ инсталирао jdk. Дакле, требало би да ти Java већ ради...

jre je deo jdk, ne treba da инсталираш jre ako si већ инсталирао jdk. Дакле, требало би да ти Java већ ради...
Postojao je neki problem, nešto je bilo izbačeno iz windowsa, ne znam tačno šta, ali sam instalirao samo 11 preko tog i sada radi

Vrh Dno