Što se ovoga tiče, pokušao sam na Kontakt info - > E-mail podrška ali nisam dobio očekivani odgovor, umesto toga prosledili su me na ovaj prvi mejl/način koji je @DjidjiMidji napisao tako da ne gubite vreme s e-mail podrškom oko pitanja za promociju, pišite odmah na [email protected]Pike & nikornla: pokušajte na [email protected] ili
Kontakt info pa na E-mail podrška
Odgovori stižu za 24h-48h, meni juče stigla potvrda...
otkad ne čuh da neko radi root 😁Sta donosi taj novi update? Uradih root juce pa da vidim da li da odmah jurim clean install ili da uradim update
Pa neka stara navika od pre decenije sad vec... Call recorder, adaway, yt pachevi... ima stvari, ali sve manje i manje... ovi trakeri po apk se poubijaju to je isto korisno.otkad ne čuh da neko radi root 😁
Šta ti on donosi ovih dana?
Zašto je većina prodavaca na KP nepismena?🤣Kome treba, lepa cena
Pogledajte prilog 379525
Mozda od toga i da li je samo proban ili nije ili tipa samo izvadjen (ne budala) zbog slikanja 😄Nešto gledam S23 na kp i cene baš variraju (780-950) za 256 gb. Jel zna neko od čega zavisi to?
Zato što su mnogi od njih Šiptari ili Mađari pa ne barataju našim jezikom najbolje, inače takve oglase treba uzeti sa rezervom, jer mnogi od njih namerno tako pišu i u razgovoru se prave mutavi da čovek pomisli kako ni ne znaju šta prodaju, a u stvari tačno znaju šta uvaljuju i po kojoj ceni.Zašto je većina prodavaca na KP nepismena?🤣
A je li još uvek to poništava garanciju, ako Knox okine counter?Pa neka stara navika od pre decenije sad vec... Call recorder, adaway, yt pachevi... ima stvari, ali sve manje i manje... ovi trakeri po apk se poubijaju to je isto korisno.
Video na kp ali crnuIma li negde ove futrole?Pogledajte prilog 379599
super kod Sami futrola je što ide oko svake kamere. Moj Ringke i Spigen isti samo oko levih kamera, ali ne i oko desnih i blica.Ima li negde ove futrole?Pogledajte prilog 379599
koji je razlog sto si rutovao tel? Pitam zato sto sam ja to radio davnih godina pocevsi sa htc tytn 2 pa desire pa s3 itd pa kuvani romovi pa sta sve ne, dane sam provodio pored kompa zezajuci se sa tim i sve to zbog nekih sitnih poboljsanja jer su tada telefoni bili slabasni ali sada na ovim novijim telefonima a pogotovo iz premijum segmenta nema apsolutno potrebe za tim.Sta donosi taj novi update? Uradih root juce pa da vidim da li da odmah jurim clean install ili da uradim update
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari