Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Na mom samsungu s20 ultri,srpski jezik pokriven 10% ostalo 90% engleski,nije mi bilo problem kad znam engleske reci...

Nešto gledam S23 na kp i cene baš variraju (780-950) za 256 gb. Jel zna neko od čega zavisi to?

^ zavisi ko koliko hoće zaradu, ima i S23U sa dve godine garancije za 1150€ vakum pakovanje. Znaci sigurno može još 10€ dole

otkad ne čuh da neko radi root 😁
Šta ti on donosi ovih dana?
Pa neka stara navika od pre decenije sad vec... Call recorder, adaway, yt pachevi... ima stvari, ali sve manje i manje... ovi trakeri po apk se poubijaju to je isto korisno.

^ ovo sto sam napisao za 1150€ je domaća

^ prati KP malo češće pa će se sigurno nešto pojaviti

Da se ponovo oglasim povodom čekanja telefona iz MTS.. Odem danas do poslovnice i pitam sta se desava zašto ne stižu.. budem malo drzak i pretio tužbom 😁 al uzalud nema ga na stanju ima samo od 256gb i ne zna se kada će dobiti jači model..a avans znaju da uzmu..sad ce jos malo mesec dana kako čekam telefon..

Nisam ni mislio na budalu :) Nego uzeh da pogledam cene pa sam ostao zbunjen od tolike razlike

Zašto je većina prodavaca na KP nepismena?🤣
Zato što su mnogi od njih Šiptari ili Mađari pa ne barataju našim jezikom najbolje, inače takve oglase treba uzeti sa rezervom, jer mnogi od njih namerno tako pišu i u razgovoru se prave mutavi da čovek pomisli kako ni ne znaju šta prodaju, a u stvari tačno znaju šta uvaljuju i po kojoj ceni.

To sam i sam skapirao. Od takvog ne bih uzeo ni štap kamoli telefon. Većinom sve muljatori.

Pa neka stara navika od pre decenije sad vec... Call recorder, adaway, yt pachevi... ima stvari, ali sve manje i manje... ovi trakeri po apk se poubijaju to je isto korisno.
A je li još uvek to poništava garanciju, ako Knox okine counter?

To sve što si naveo su bili manje više i moji razlozi za rootom.

U međuvremenu sam promenio taktiku, pa nešto od ovoga možda i tebi bude korisno.

1. Blokiranje reklama i trackera radim preko private DNS opcije. Trenutno koristim besplatni NextDNS i srdačno ga mogu preporučiti. Nemam reklama na webu i u aplikacijama (a YT app ne koristim, pa ne znam kakvo je stanje tamo). Upišem svoj DNS link u Androidova connection podešavanja i to je to.
2. Neko od kolega je pre dve nedelje spomenuo da na nekom od CSC-ova ima snimanje razgovora kao opcija (naći ćeš pretragom koji tačno to ima).

Ima li negde ove futrole?1678203216679.png

@-V-O-Y-A-G-E-R-
Da da, okine counter na knox, i mislim da zvanicno ne vazi garancija bar ne na software. Ali ako je sof pre cu sam da ga sredim nego servis 😂 A ako ne daj boze fizicki bude nesto, uvek moze da se brikuje 🤫
Za sve sto si naveo sam upoznat, imam home vpn, pihole itd, adaway je jednostavno simple solution... za csc isto znam, doduse to je svakako samsung brend, sta ces ako nije...

Sta donosi taj novi update? Uradih root juce pa da vidim da li da odmah jurim clean install ili da uradim update
koji je razlog sto si rutovao tel? Pitam zato sto sam ja to radio davnih godina pocevsi sa htc tytn 2 pa desire pa s3 itd pa kuvani romovi pa sta sve ne, dane sam provodio pored kompa zezajuci se sa tim i sve to zbog nekih sitnih poboljsanja jer su tada telefoni bili slabasni ali sada na ovim novijim telefonima a pogotovo iz premijum segmenta nema apsolutno potrebe za tim.

Nešto mi to ne deluje kao da ih korisnik ubrza da provere konkretno njegovu registraciju, već samo jedan od onih "nađimo najlakši način da ih otkačimo" odgovora. Ali opet, kako su uvek prethodnih godina davali neke poklone, mogli bi i s ovom promocijom malo više da se pozabave, ipak su to korisnici koji im plaćaju +1000€ za uređaj

Vrh Dno